След палавите февруари-март идва време за ремонт и нов матрак - 156

• 29 886
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • В сърцето на любимия човек
Агарче - отиди без час, само кажи на регистратура, че си бременна със зацапване и веднага ще те вмъкнат в графика  Peace Предполагам, че Юнакова ще ти изпише някакъв прогестеронов препарат, но за всеки случай и кажи, че искаш. Стискам палци  Praynig

# 691
Честит рожден ден на Деничка! Да расте здраво, умно и щастливо дете за радост на мама и тате  bouquet
На Ивейн ще й изям бузите Heart Eyes Прахче, защо му пречиш на детето, виж колко е съсредоточено Joy

# 692
Агарче Пази се и почивай, взимай си болничен и си почивай вкъщи. Рбота и след нас ще има, но нас няма да ни има а и нокой няма да ни каже благодаря!
Прахи ще му изям бузките на това съсредоточено Ивейнче  Heart Eyes
А на Деничка, честит и първи рожден ден. Да расте голяма, щаслива и мн обичана.  Hug

Аз имам едно въпросче: Някой на скоро купувал ли си е неофолик мета от 5 мг.?
Без значение от кой град, важно е да знам от коя аптека?

# 693
  • NE
Добро утро!

Прахи Ама тя Ивито много целоустремена в играчките. Heart Eyes Голяма косица имате, моето Вили все едно няма. Laughing
Агарче Аз в 5 г.с. докато се чудех да почвам ли утрогестан привантивно, прокървях еднократно без ярка кръв. Почнах терапия 3*2 утрогестан за една седмица и после намалихме на 2*2 до края на 16 г.с. и нямах повече притеснения.
Бих те посъветвала да отидеш при твоя док и да искаш прогестеронов препарат при всяко положение. Peace

# 694
  • Германия
Добро утро,
честит рожден ден на Деничка. Желая й едно щастливо детство.
Леле, какво бузанче е Ивето.
За съм жестоко настинала и днес ще си седя в къщи.
Лека и хубава седмица.

# 695
Добро утро  Hug

Вчера си погледнах бележката за кръвния тест и се оказа, че трябва днес да го направя - резултата е кръгла нула. С ММ решихме следващите месеци да почиваме откъм манипулации и после ще решим какво да правим.

Шоко, Ели - стискам ви палци за утре  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 10:58 от пънче-мънче

# 696
  • гр. София
Ехх, Пънче. Много съжалявам.  spoko spoko spoko

# 697
Ама няма за какво, с тази тънка лигавица щеше да е чудо, ако стане. Споко  Peace

# 698
  • гр. София
Много се надявах за теб.  Hug Hug Hug

# 699
Привет и от мен!  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ КОКОС!!!  newsm38 ВСЕ ТАКА ДА Е УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!!! Hug Heart Eyes И мама да е жива здрава, да се грижи за това хубаво момиче!!!  Hug
Ех, тази Ивейн... същински голям човек-мислител!  Hug С бузачки!  Heart Eyes
Агарче, запази самообладание и действай както момичетата са ти казали!  Peace
Аз днес съм на работа  Crazy Да видим до кога ще изкарам и дали няма да "зацапам" пак.... Ама пък така не ми се работи  ooooh!
Пънче, съжалявам, мило!  Tired Може би почивката от товара на манипулациите да даде добър резултат  Praynig
Глухарче, бързо да оздравяваш!  Hug

Хубав ден на всички и много гуш!  Hug

# 700
  • Варна
Пънче, много, много съжалявам, мила....

Аз  вчера бях пак на проследяване за биопсията и честно казано останах в "шах". Док не знаеше настъпила ли е О или не. Гледа, гледа... Тука вика има в ляво един "спаружен" 16мм. Акушерката му припомни, че в петък е имало в дясно 21мм. Гледа там, вика: "Ами да, него го няма..."
Накрая каза да дам кръв за лекарство и в петък на биопсия, ама ми изписа Утрогистан 2*1.... Не знам какво да мисля...  newsm78

# 701
  • София
Пънчита,  Hug
Агарче, пази се, моля те!

# 702
Пънче Tired Съжалявам, миличка! Hug Успех за следващия месец! Praynig
Шоки Утре сме с теб двете, моля се за чудо! Praynig Мноооого ми е притеснено и сънувах отрицателен тест... Sad

# 703
  • гр. София
Ели, значи ще имаш + тест.  Hug Hug Hug

# 704
Ехоооо ето меееее  animal037
Всичко мина ,само страха ми остана Mr. Green ТРЪБИ ПРОХОДИМИ newsm44,оффф вече малко се поуспокоих сега чакам да се възстановя и ще решаваме как да действаме,но твърдо съм решила да си имаме зимно бебе Praynig
Утре започвам работа,което ме радва страшно много,писна ми да се търкалям по цял ден Mr. Green
Сега се връщам да чета Hug

Общи условия

Активация на акаунт