Да бъда ли с него .

• 8 512
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Поне не създавай деца с него.

# 31
  • София
Поне не на този етап Peace

# 32

Започвате наистина да ме изумявате в този форум  Shocked Не мисля , че това е уместно и нужно да се коментира . Представи си , че хората оправят отношенията си , създадат едно прекрасно семейство и едни прекрасни деца ..
Как можеш да съветваш подобно нещо , след като си прочела 5 реда и вече си категорична , че някой не трябва да се бори за любовта си и да я  дари и на трети човек ..

# 33
  • София

Започвате наистина да ме изумявате в този форум  Shocked Не мисля , че това е уместно и нужно да се коментира . Представи си , че хората оправят отношенията си , създадат едно прекрасно семейство и едни прекрасни деца ..
Как можеш да съветваш подобно нещо , след като си прочела 5 реда и вече си категорична , че някой не трябва да се бори за любовта си и да я  дари и на трети човек ..

За съжаление твоето изумление пълни страниците в Семейни отношения.
И все пак,  axel_chiara2430 говори от нейния си горчив опит.
Вярно много крайно, но аз допълних - не за момента.

# 34
Уволнен ли е бил от последната си работа?

# 35
Съжалявам за крайното мнение , и да - трябваше да допълня "поне". Благодаря ти искрено  Ms Gorgeous за корекцията  bouquet! Извинение и към авторката!

# 36
В началото ми показа колко е прекрасен всъщност , а сега е сякаш друг човек .
Не знам дали ще се промени , дали да продължавам да се мъча да стигна до консенсус с него или просто да се предам и да си страдам .
В началото е играл театър, докато те спечели.    Grinning
А сега е такъв, какъвто ще е цял живот.
Няма да се промени.
Дали да се мъчиш, само ти можеш да си решиш.    Simple Smile

# 37
  • In the shadows of my mind
Едно мога да кажа със сигурност - съвсем различно ще гледаш на нещата, ако до себе си имаш амбициозен и напорист човек, който има желание да работи и да се развива, да създава, да изкарва пари, ако щеш. Твоят годеник може да е много интелигентен, учен и пр., но с това не може да напазаруваш в магазина или да платиш сметките. Може да е страхотен и забавен, но това ще те радва до време, а това "време" вече е дошло доколкото виждам. Имаше една стара поговорка "Когато през вратата на семейството влезе безпаричието, любовта излита през прозореца". Поне за мен лично нещата с материалната част на отношенията е много важна. И нямам предвид да си търсиш богат мъж или каквото и да е от този род...

Не знам какво е станало в последната му работа, как му е рефлектирало и защо толкова дълбоко го е  засегнало, но по това, което описваш той сякаш се е отказал и се е пуснал по течението... Изнервя го, когато заговориш на темата, не му е приятно, че го засягаш по болната тема, но, ако с този човек възнамеряваш да създаваш семейство, да имаш деца и да прекараш следващите Х години - то не бива да има никаква такива положения между вас. Комуникацията е много важна, да може да си говорите откровено и да си казвате и болните неща...

# 38
  • Tам през Атлантическия океан
Едно мога да кажа със сигурност - съвсем различно ще гледаш на нещата, ако до себе си имаш амбициозен и напорист човек, който има желание да работи и да се развива, да създава, да изкарва пари, ако щеш. Твоят годеник може да е много интелигентен, учен и пр., но с това не може да напазаруваш в магазина или да платиш сметките. Може да е страхотен и забавен, но това ще те радва до време, а това "време" вече е дошло доколкото виждам. Имаше една стара поговорка "Когато през вратата на семейството влезе безпаричието, любовта излита през прозореца". Поне за мен лично нещата с материалната част на отношенията е много важна. И нямам предвид да си търсиш богат мъж или каквото и да е от този род...

Това се покрива и с мойто мнение  Peace

# 39
Какви са тия глупости,които пишете?И авторката и тя не вижда ли сама как си противоречи?
Как така казва,че имал хубава и добра платена работа и докато я работел всичко било наред,а сега като е безработен се променил - аууу ,каква изненада само... Laughing
Напълно нормалн0 след като е работел нещо което го удолетворява и като позиция и като заплащане,сега да търси подобно,а не да се юрва на първата възможност която му се предоставя....не мога да разбера къде е големият проблем в случая и какви са тия заключения за безпереспективен и мързелив човек  Shocked

# 40
  • Tам през Атлантическия океан

Напълно нормалн0 след като е работел нещо което го удолетворява и като позиция и като заплащане,сега да търси подобно,а не да се юрва на първата възможност която му се предоставя....не мога да разбера къде е големият проблем в случая и какви са тия заключения за безпереспективен и мързелив човек  Shocked

Koe му е нормалното , нали  Mr. Green има кой да го ранИ , живее при авторката (така разбрах) , нЕма деца , не плаща наем рахат.

Привърженик съм на тази приказка - "Залуду работи,залуду не стой!"  Mr. Green

Докато съм достигала винаги до желаната работа съм работела не толкова желани  Wink
 Работиш и като не те удволетворява , продълшаваш да търсиш . Застояването вкъщи и търкане на диван , виснене пред ком е пагубно за мъжете  Mr. Green Мое мнение де  Wink

п.п. Лизет къде си бре душо хахахах

# 41
Отговорът на въпроса ти е "не".
Следващия.

на 100% и аз на това мнение.

продължавам да недоумявам обаче как е възможно някой да търси отговор на такъв въпрос във форум... newsm78 #Crazy

# 42
  • София
Е, не може да теглиш чертата от днес за утре. Още е в действие кантарът.
Като гледам, майката на авторката подкрепя момчето, влиза му в положението.....явно е видяла нещо в него.
С кой друг да сподели, ако не анонимно в някой форум?

# 43

Знам , че ме обича , но ме напряга много , израстанал е сред много глупави , нецеленасочени хора и имам чувствово , че в него се борят едва ли не доброто и злото - истинското му аз и това , което той е виждал през годините и приема за нормално .

От тука започни. Той е точно като тях-глупав, мързелив и просто не ти завиждам.

# 44
В моите...."консервативни" представи, винаги съм си мислела, че за да се сгодят /без придружаващи обстоятелства/ двама души, то това се случва в най-прекрасния момент и за двамата. Когато са лудо влюбени, когато си мислят че могат да променят света единствено с мечтите и любовта си, когато гледат в една посока, и не виждат път един без друг. След това идва...ежедневието...рутината , проблемите и евентуално промените. А може и да не дойдат но пък идва...навика....
 А тук ми е странно. Ако аз едва от няколко месеца сгодена виждам толкова проблеми в човека до себе си...вярвай ми хич няма и да се хвана....
Пък и той едва ли е от пет месеца такъв....Променило се е нещо в теб вероятно. И това е най-вероятно начина по-който гледаш на него. Независимо от причината за тази промяна.
Помисли добре....да няма после излишни циркове...

Общи условия

Активация на акаунт