Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 580
  • 747
  •   2
Отговори
# 480
А имаше една баба Станка в Добрич.Тя веси.Завързва те на един синджир и те клатушка.Задължително се ходи 3 пъти.

МОЛЯ?!? И има хора, които позволяват това!?!

Те плащат за това!Нещо като лунапарк.

Е. Щом така искат .......
Оо не знам да кажа ли за съжаление...аз също съм ходила...връзва ти краката на един синджир ,клатушка те ,мъмри си нещо под носа и след около може би 5 мин те сваля долу... #Crazy Нахакана баба  ooooh! hahaha Носеше и се голяма слава из Добрич...

И това с каква цел?  Shocked

с цел против уплаха.Като си се уплашил и ... отиваш да те веси  Rolling Eyes
UK Princess не знаеш баба Станка... Laughing  тя е до Хуманитарна гимназия в една къща.А за Керанка...последния път като ходих сякаш нищо съществено не ми каза.Сякаш искаше да ме разкара по-бързо и ми стана неудобно питах я набързо въпроси и каза до края на март,ама...не се е сбъднало.

# 481
0892325101 Краса-Бяла Слатина Simple Smile

# 482
Ами това с весенето си е стара традиция. Синът ми като беше малък още докато се стреснеше за нещо веднага го хващахме за крачетата и го изтърсвахме надолу с главата....е сега по-скоро той може да ни стръска  Joy Но това се прави в момента когато си се стреснал......после вече и на синджири да те връзват-все тая  Mr. Green

# 483
  • Под Слънцето
А бе я дайте координати на таз бабка да се повозим на синджира..

# 484
Мен няма да ме издържи синджирът  Joy

# 485
Мен няма да ме издържи синджирът  Joy

Редно е в цената на атракциона да влиза и каскадьорска застраховка.

# 486
  • София
0892325101 Краса-Бяла Слатина Simple Smile

Нещо съм пропуснала за тази жена. Може ли инфо. Може и на лични.

# 487
 Joy
Представете си как 100 кг живо тегло увисват надолу с главата и синджира се къса...ще кажат, че така ми е било писано---ДАЛИ АКО НЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СИ СПОДЕЛЯМЕ ПРОБЛЕМИТЕ ПОМЕЖДУ СИ НЯМА ДА СИ ПОМОГНЕМ ПОВЕЧЕ?!? Crossing Arms

# 488
Хих, да един вид смехотерапия. Ама тя може и каски да раздава жената, че ако се скъса синджиръъъъъът  Joy

# 489
И аз се питах ,ако се скъса синджира какво ли ще стане ... newsm78  hahaha

# 490
И аз се питах ,ако се скъса синджира какво ли ще стане ... newsm78  hahaha
с този синджир и аз се запалих......ако пък не се засиля по майските празници да се люлея на синджира.....ще се поставя временно на диета до тогава  Laughing

# 491
  • Под Слънцето
Пълна спелео екипировка имам.. Застраховка тоже. Само един любим карабинер ми липсва от онова говедо елконаджията.. Някои помнят загубата на ключовете ми. Та не ме е страх . най-много бабата да уплашим.. ма дайте координати де..

# 492
баба Станка - гр.Добрич,до Хуманитарна гимназия,къщата се пада в ляво.Всеки от нея улица я знае.

# 493
Пълна спелео екипировка имам.. Застраховка тоже. Само един любим карабинер ми липсва от онова говедо елконаджията.. Някои помнят загубата на ключовете ми. Та не ме е страх . най-много бабата да уплашим.. ма дайте координати де..

Бабаит баба търговка  страх мъчно  я улавя ,особено пък по врачко-трудови  теми, ма , ако стане чудо по време на тайнството и вземе та тя самата се стресне, провесваш я ти нея на синджира и друсаш против  уплах,така верига-ритуалът ще е на основата на разменни начала и би трябвало, въпреки че сто на сто че ще се дърпа, да не ти начисли такса  за синджир услугата.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 14:26 от ryannn

# 494
  • Под Слънцето
баба Станка - гр.Добрич,до Хуманитарна гимназия,къщата се пада в ляво.Всеки от нея улица я знае.

Важи!  Peace

Раян, ше видиме, ше видиме..  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт