Промоции на книги - Тема 2

• 138 469
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
При мен току що дойде  така чаканият куриер от Д Д (наистина много странна куриерска служба са...хич не ми харесаха като отношение ) , но поне си получих поръчката ,надявам се и при вас скоро да пристигнат книжките Simple Smile

Преди това имахте ли някакво инфо да чакате поръчка? И ако не е нахално, каква е таксата ви за доставка? Моята е близо 5 лв.  ooooh!

Нямах никаква предварителна информация за предстояща доставка , несъм получавала никакви е-меили ,само с сайта поръчката беше със статус В доставка.Относно таксата за доставка  и моята ми се стори твърде висока -мисля че беше 4.05лв

# 751
Ох и аз имам ядове с поръчката от Сиела, имах опция само за Д и Д и доставката ми е 7,26 ... Моите книжки са доста, но досега със Спийди съм плащала най-много 5 лв. даже за повече книги. ooooh! А и това, че не известяват кога да ги очакваш предварително е много тъпо. Аз не мога всеки ден да ходя със 100 лв., колкото е моята поръчка  Crossing Arms

# 752
Доставка 7,26 Shocked Явно при всички ни доставката е различна - моята беше 4, 55 лв. Едната книжка дойде с леки забележки по корицата, но нямам време да отида до офис на куриер и да я върна за подмяна.

# 753
  • на североизток от Рая
 Явно цените за доставка са според теглото на книгите. Моята доставка ще е около 5 лв, имам 4 поръчани книги. В предишните си поръчки получавах със Спиди, около 3 и 50 ми е била доставката. Здраве да е, но тези Д и Д ...  ooooh!

Щом не известяват, техен проблем. Дала съм служебен адрес. Ще се принудят да ме потърсят по телефона, иначе да се оправят ако не съм вече на работното си място.

# 754
Аз имах само опция Спиди. Предния път също. Доставката ми излиза 3 лв. и стотинки някакви, но сега книжките са ми тънки. Нел, ако не се лъжа се беше заканила на две дебели книжки, може да е от това. Предният път и моята доставка беше 5 и нещо, пак Спиди, но имах книги с твърди корици Wink. Писах им мейл, но ми отговориха само, че срока бил 10 дни при промоция Peace

# 755
  • Mostly in my mind
Аз поръчах като гост. Не знам дали това има значение. Но на ДД беше по-висока цената. До офис на Спиди 7 книги, не особено тънки, ми излизат 3,26.

# 756
  • на североизток от Рая
Аз поръчах като гост. Не знам дали това има значение. Но на ДД беше по-висока цената. До офис на Спиди 7 книги, не особено тънки, ми излизат 3,26.

Е това вече е късмет.  Peace 4 са книгите ми, дебела е "Лисицата", "Далече от безумната тълпа" не бих е сложила към дебелите книги. Нищо, де, чакам връзка. Ако няма такава, ще си платя като поп като дойде поръчката, но ще си имам едно на ум.

# 757
И при мен не знам защо не излезе опция за избиране , а направо куриер Д Д..
И при мен беше така! При предишни поръчки ми даваше да избирам и винаги избирах Спиди, защото бяха с по-ниска цена, но сега нямах избор и аз също се изненадах.

Имах опция само за Д и Д и доставката ми е 7,26 ... Моите книжки са доста..
Първоначално сутринта на 3-ти си подготвих поръчка с 13 книги и доставката трябваше да е почти 8 лв. Предпочетох за тази сума да си купя още една книга и реших, че денят е пред мен и все ще се разходя до някоя от книжарница да си взема книгите на място. В крайна сметка се очерта, че няма как да отида и на обяд направих нова поръчка с по-малко книги (другите ще поръчам на 24 май) и доставка почти 5 лв.

# 758

Общи условия

Активация на акаунт