Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 012
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Цвети, ами още не съм пробвала безалкохолна бира, ама сигурно ще е гадна  Sick . Дори не знам къде се продава  newsm78 . Търсила съм в Кауфланд и Билла, но така и не намерих такава с 0% алкохол. А тези с лимона и грейпфрута са с 2-2,5%. Пък и то, вместо да пиеш тях, по-добре си изтискай един лимон/грейпфрут  hahaha . Единственото безалкохолно, на което съм попадала, беше детско шампанско, ама то пък ми беше много сладко  Sick , абе няма угодия  Crossing Arms

# 331
  • ГО
Май аз съм пълна с пороци.
И бира пия и бяло вино, кафе на гладно, закусвам с манджа, вчера цял ден на Макдоналдс сандвичи, картофки, сладолед изкарах  Crazy Crazy Crazy
Ама за да си заслужа все пак ореола, това ми се случва мнооого рядко.

Маци, забравих да ти честитя прическата!  Hug

Аз пък имам един Небременен въпрос.
Каква козметика за лице ползвате или мислите да ползвате?
Тази година, живот и здраве, ще ударя 30-така и ми се ще да почна с нещо да се поддържам. До сега нищо друго освен мицеларна вода не е видяла мойта кожа, ама май не мога само на надежди да разчитам.
Вчера си купих един ББ крем. Мога ли да разчитам на него? Против петна, които излизат през лятото на бременните, ще ми помогне ли?

# 332
Не е проблем разбира се, аз преди една седмица се оплаках на момичетата като мен Simple Smile
ТСХ: 2.430   mIU/l
ФТ4: 18.66   pmol/l
Като цяло не коментира ФТ4, а само ТСХ, но каза да не се притеснявам и сега пак трябва да се следя за сърцебиене Sad
Питам те, защото и на мен ми предстои среща с него скоро .... дано всичко да е наред, при мен обаче хормона е малко в хипер и не знам ... Praynig

намесвам се, защото съм с хашимото - тсх и фт4 не растат така, ако едното се увеличава, другото намаляВа и обраното.
скоро изследвах моите: тсх е 0,97, а фт4 малко над 16

# 333
Момичета, включвам се набързо да ви кажа, че току що се обади докторката да каже, че резултатите от БХС са много добри и няма никакви основания за притеснение. Не ми даде повече подробности, нито конкретни стойности, но и аз не попитах, явно не са важни  newsm44

Утре ще гледам да наваксам с четенето, че гледам много сте изписали, а аз съм с три назад...

Хубава седмица на всички!

# 334
някой знае ли нещо за изследването за спина бифида? само в 15 седмица ли се прави и колко струва? и къде се изследва за него?

# 335
Да, ТСХ и ФТ4 са обратнопропорционални.
Безалкохолна бира има в Лидл. Знам, защото мъжът ми миналата година беше помъкнал един стек без да прочете какво пише на нея. Видял, че е на промоция и се засилил. Аз бира не пия, твърд алкохол само за наздраве.

# 336
някой знае ли нещо за изследването за спина бифида? само в 15 седмица ли се прави и колко струва? и къде се изследва за него?

Генетичката каза, че се гледа с качествен УЗ. Нещо като ФМ, но специално за дефекти на невралната  тръба. Тогава (15-16 г.с.) било най-подходящо. И може да се пусне и кръв за късен скрининг. Ще питам утре и АГ-то.

# 337
цвети, 2,4 не е пък чак толква над нормата...ама сигурно и ти ще си по-спокойна като се увеличи де.
и аз мисля тази седмица да си пусна хормоните и евентуално събота да ида до начев. утре ще звъня за час.

меги, а ти защо тичаш след дребния? какво прави?
може би съм имала кротко дете, ама никога не съм тичала след нея - или се движеше за ръка, или просто я следях къде ходи.

маци, моите и двете колички бяха точно като твоите, дори същите цветове Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз лятната още я държа, ама то е защото е чисто нова и не ми се продава, иначе на нея си изкълчих ръката от бутането, и освен това ми беше ниска и ме болеше гърбът. та, още един съвет от мен - ако ще купувате количка, на която дръжката/дръжките не се регулират на височина на всяка цена идете да я пробвате  в някой магазин!

адито, не е ли по-добре хормонът да е по-висок бременността по принцип? моят е към долната граница и все се притеснявам.

свет, браво за добрите новини!

# 338
Ауу сигурни ли сте , че 15-16та е най-подходящо ? Сега съм 14та седмица , а следващият ми преглед е чаккк на 15ти април, да знам да записвам час?  newsm78 newsm78

# 339
Аз от №1, че до ден днешен, грам алкохол не пия  Grinning Даже ми е неудобно като седнем някъде, че не мога да си дам наздравица, както трябва с хората, ама какво да се прави, не обичам.. Не пия. Пуша, но още като разбрах, че съм бременна се насилих да спра. ММ като пуши и на мен ми се припушва... НО се държа!

# 340
Здравейте, мами, докато се наканя да пиша, ще направите друга тема!
Аз бях на преглед на 20ти, бебчо е добре, развива се, аз се притесних обаче, че съм качила само 1кг., което ми се вижда малко за 4-ти месец! Изследванията ми бяха добре, цитонамазката също, микробиологията без растеж, но пък имало някакви бактерии, та сега ги моря с хапчета и се надявам всичко да е наред след това! На преглед съм чак след Великден на 23ти април! Относно това, дали бебето е момче или момиче още никой не може да ми каже!

# 341
  • София

маци, моите и двете колички бяха точно като твоите, дори същите цветове Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз лятната още я държа, ама то е защото е чисто нова и не ми се продава, иначе на нея си изкълчих ръката от бутането, и освен това ми беше ниска и ме болеше гърбът. та, още един съвет от мен - ако ще купувате количка, на която дръжката/дръжките не се регулират на височина на всяка цена идете да я пробвате  в някой магазин!
Бреййй какво съвпадение, явно имаме еднакъв вкус. И моята втората беше чистак бърсак новичка, ама за какво ми е като не ми върши работа. Аз също си изкълчих ръката с нея. То един телефон не можеш да завъртиш. Да не говорим, че постоянно си удрях краката долу и все прегърбена я бутах. Адски неудобна е дори и чанта да сложиш на дръжките. Абее кошмарна количка.  Crazy
А по повод търчането по децата, наистина явно си имала кротко дете. Аз от както е проходил малкия не се спирам да търча. Сега от известно време поспрях с тичането, защото започна най-сетне да слуша (доживях го и това). По градинките винаги са ми се чудели на търчането и как издържам въобще  #Crazy Винаги съм завиждала на майките, които си седят на пейката и си говорят. Обикновено не се уговарям с никого да излизам, защото въобще не мога да си говоря с тях.  Mr. Green
Селина, лошо за бактериите, дано ги пребориш скоро.  Hug

# 342

Това го мернах в друга тема .
Почвам да мисля и аз какво да коригирам  smile3508 smile3508  animal037  animal037  animal037

# 343

адито, не е ли по-добре хормонът да е по-висок бременността по принцип? моят е към долната граница и все се притеснявам.

Елч, моето ТСХ е под долна граница, Начев обаче каза, че референтните стойности за бременни са други и е добре ТСХ да се върти около долна граница, тъй, че явно твоя е супер, не се притеснявай Simple Smile

# 344
Не е проблем разбира се, аз преди една седмица се оплаках на момичетата като мен Simple Smile
ТСХ: 2.430   mIU/l
ФТ4: 18.66   pmol/l
Като цяло не коментира ФТ4, а само ТСХ, но каза да не се притеснявам и сега пак трябва да се следя за сърцебиене Sad
Питам те, защото и на мен ми предстои среща с него скоро .... дано всичко да е наред, при мен обаче хормона е малко в хипер и не знам ... Praynig

намесвам се, защото съм с хашимото - тсх и фт4 не растат така, ако едното се увеличава, другото намаляВа и обраното.
скоро изследвах моите: тсх е 0,97, а фт4 малко над 16

Кааяя, аз мисля че нямам хашимото, на мен всички други хормони и ехографски преглед беше наред, освен този ТСХ, а той ми беше и проблем за забременяването. Аз съм ин витро и преди да почнем с процедурата трябваше да го вкараме в норма, защото той беше над 4  Shocked Преди да забременея ТСХ беше 1,16 и от тогава се е завишил.

Момичета, да ви кажа, вчера как съм се смяла с едната ми братовчедка, която също е бременна. Двете ми първи братовчедки, сестри са, са бременни, и всички сме с по една седмица разлика. Та тя е била на преглед на 20 и лекарката и е казала че май ще е момиче, защото имало много нежно носле  newsm78 Ами то майката е с нежен нос, нормално, айде това горе-долу минава. И после сестра й казала че ще е момиче, защото май било и с права коса  newsm78  #Crazy  hahaha hahaha  Joy Е как видяха, на човече 5 см, че е с права коса???  newsm78 Доста се посмях, какви лекари има, и помощен персонал в медицината, просто за чудо и приказ. И това всичкото го виждат не на 3 или 4D, а на обикновен стар ехограф  smile3506

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 23:08 от Цветелина Костадинова

Общи условия

Активация на акаунт