Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
. Питах на много места, но все ми обясняваха, че такава евтина риба никой не търсел там
Нещо като местна цаца
Аз ще съм през юни и смятам, че хапване на цаца един път няма да ни навреди. Нещо като традиция ми е като отида на море да хапна цаца. Аз пържено почти не ям, та и цацата е един път, колкото да се спази традицията.

Да не говорим, че в стаята на девера мирише на пор. Тоя човек ни проветрява, нито си пере на време мръсните дрехи. Чаршафи пере един път на три месеца. Треска ме тресе, как ще гледам бебе. Толкова не ме притесняват 2те котета, колкото той...На всичкото отгоре и освежаване искам да се направи на хола, спалнята и кухнята и сякаш само мен ме вълнува. Поне дивана и секцията поръчахме, това също беше борба от 3 месеца насам. Гррр дано ни се наредят нещата по-бързо и да можем да си вземем нещо наше., че иначе ще се лее кръв
За това го мразя тоя канал, TLC!
Аз за това не чета и не гледам такива програми, ама е на, сега се убедих, защо не гледам
Най едрата не я хвана епидуралната, не можаха да й улучат точното място, защото преди да забременее е свалила над 120 кг