Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 990
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
# 466
маци, и аз вчера подхвърлих за трето детенце и получих възмутено-ужасено-категорично отризатележ поглед Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ама това е защото ме завари потънала в сълзи, че дара нещо цял ден ме вдигна на ура...

вв, писала съм и друг път, че и аз вдигам квърно в кабинета. лошото е, че според резултатите от бхс има вероятност после да развия прееклампсия и просто сега през ден-два се следя в къщи и докалдвам на аг-то Simple Smile

и аз не мога да се пречупя за магазините втора употреба. допускам, че хората, които пазаруват в тях вече са си изградили система и си знаят как да подпират по-нови неща, но аз не мога, всичко ми изглежда старо и вехто...подозирам, че всичко е в главата ми де Laughing

лъки, а защо се сдържаш за ягодите? аз откакто съм бременна почти нямам ден без ягоди, но напоследък отбелязвам, че станаха доста по-вкусни, преди малко на круши биеха Laughing Laughing Laughing

мама жаба, никой няма да си тръгва! оставаме си всички! Simple Smile

абе, мацки, има ли някой със сенна хрема?
мен ме е втресло, че идат цъфтежите и ще стане страшно...

# 467
  • ГО
Аз съм със сенна хрема.
От няколко дни леееко ми се появяват симптомите, сърбеж в ушите, очите, носа, носът ми тече, ама не е много.

Децата ми са през 4 години раждани. Баткото е на 8, малката на 4 Simple Smile И двамата март месец и двамата в неделя.

На днешната дата станах мама за първи път. Simple Smile Да ни е живо и здраво момчето!

Днес ми е едно..криво, мъчно, не знам защо.

# 468
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!  Crazy

абе, мацки, има ли някой със сенна хрема?
мен ме е втресло, че идат цъфтежите и ще стане страшно...

Моя милост! В комбинация със синузит.  ooooh!
Тези дни ще започвам диета и да пия един специален чай против алергия. В петък съм на боуен и започваме да правим процедури против алергията.
До сега тази ми алергия се е проявявала в много-много лека форма, та дори не съм ѝ обръщала внимание, но заради по-слабия имунитет през бременността ме връхлетя с пълна сила.  ooooh!

Камъче, честит рожден ден на момченцето ти!   bouquet Hug Да ви е жив и здрав. Много радост и любов да има в живота му.

# 469
  • София
Камъче, да ти е жив и здрав младежът. Да носи много радост вкъщи и да бъде добър батко на новия член от семейството.   bouquet
Мама жаба, моля те без такива помисли. На когото не му изнася, да си ходи  Peace Аз предложих, за да не става натоварен трафика в постовете, да пишем за дечицата ни в скрит текст  Peace
Та по повода  Mr. Green
Скрит текст:
Днес сутринта бяхме на ваксина, пак двойна. Реимунизация от последната двойна. Кошмарно. Мразя да го боцкат. Чакам температура и киселост  Confused
Елч, редовно ММ ми звъни по тел през деня точно, когато съм разплакана и хипер разстроена заради малкия и пустото му ядене. Ама като се захвана да рева и няма спиране. Хлипам още половин час след това. Принципно ме ядосва, но не стигам до рев, ама хормоните сега ми играят номера  Mr. Green
Нощни, по време на бременност всички болежки, скрити или малко показващи се, се появяват на мига. Това е закон. Сестра ми имаше проблем с едни вени по краката, само се виждаха, никога не са я боляли, обаче като забременя, стана кошмарно. Такива болки, че и в спешното е ходила. Ние сме една сополива фамилия, майка ми цял живот е с хрема, правили са й куп изследвания, не се разбра от какво е. Преди няколко години отшумя. Сестра ми същата хрема я хвана преди няколко години, пак изследвания, лекарства - нищо не помогна. Като забременя в началото хремата изчезна и после пак с пълна сила и то още по.зле стана. Засега аз удържам фронта с въпросната хрема, но аз съм повече на фамилията на баща ми и май няма да ме докопа това чудо.

# 470
  • гр.Варна
Добро утро и  от мен:)
Вижте каква количка си харесах на ного сносна цена,като си имаме вариант за лятна.Бих си купила тази само заради зимният кош:
http://www.ebay.co.uk/itm/Froggy-MAGICA-pram-child-stroller-push … ies-/281007385533

V  V,
И предната беременност и "уж" и сега,имам проблем с кръвното!Като ходя на докми го измерва 150-160/100-110 #Crazy #Crazy,в къщи е максимум 125/85.Гинекологът ми ме изпрати на кардиолог.И той го изкара високо.Обясних му за нашият апарат е хубав,Омрон е и отмерва доста по-ниско кръвно в къщи.Кардиологът каза следващият път да го занеса.Този следващ път беше вчера.Нашият апарат ми показа кръвно при док 150/96 #Crazy #Crazy,каквото никога не е показвал у нас.Док ми го измери и с неговият и каза,че е абсолютно точен.Веднага ми беше сложена диагноза "хипертония на бялата престилка",а лекарствата за кръвно-драстично намалени:)Като ми го изписаха Допегит-а го пиех 3 пъти на ден по 1 и се чувствах зле.После го намалих на 2*1.Сега вече съм на 2 половинки:)Може скоро и да го спра:)
matsutka ,невероятно куче;)Това ми е любимата порода и много искам някой ден да имаме точно такова;)
бену7,ако четеш,пиши как е минала процедурата днес!
за дрехите втора употреба,много съм ЗА,но никой не ми е предлагал.Аз давам на зълвето от дрешките на Криси,а други заделям за второто;)))Купувала съм за Криси много цветни дрешки,предимно оранжеви,зелени,тюркоазени,а колко розови има и ги носи с кеф....Simple SmileНе съм фен на синьо-за момченце и розово-за момиченце;)Купувам цветове всякакви,стига да има разнообразие:)
Нощни,имам желание да дойда на бебносещата среща в събота,но в неделя заминавам в София и трябва да понаготвя за момчетата и да стегна багажа:)Следващите пъти се надявам вече,че ще сколасам:)

# 471
Камъче, да ти е живо и здраво момченцето! Да си изкарате весел, усмихнат и изпълнен с настроение рожден ден, без мрачни мисли!  Tada

Мама жаба, изобщо не си разваляй настроението и не се впрягай за глупости, просто не си заслужава! Hug

# 472
  • София
Абе как се оправяте с този ибей!?!?!?  #Crazy търся чико трио с3 и нищо не намирам.  Crazy Щото съм си я харесала евентуално.
Аляскан, тази количка е много яка.  Peace а пък и 11.5кг е доста приемливо. Чико трио е 12.7, което е малко множко.  newsm78

# 473
  • гр.Варна
matsutka ,я дай да го видя това чико от бг сайт и мога да опитам да го потърся и аз:)Излизат ми някакви неща,но не знам дали е това Laughing
Иначе ето това е супер:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Chicco-Urban-Travel-system-Red-Wav … sh=item5d4a9a66df
Аз мисля да си поръчаме количката от Англия,защото е доста по-евтина от тук:)

# 474
  • ул. "Мечтание"
alaskan, направо си отдъхнах като прочетох това за кръвното. Добре че са оценили ситуацията адекватно.  Praynig
Иначе за срещите - те (ще) са пероиодични - веднъж в месеца, всяка последна събота.  Peace

И аз съм разглеждала из и-бей за колички и по моя лична преценка рядко се попада на добра оферта, която да не е "collection only" и да излиза на по-добра цена от същите колички в Продавалника. Говоря за количките втора ръка. Може би за нови да е по-изгодно, не знам.  Thinking

# 475
  • София
matsutka, това Чико ли търсиш?  newsm78 Понеже в Продавалника излизат обяви:

http://prodavalnik.com/ads/?q=chicco+trio

alaskan, като идеш другата седмица при доц.Томова, ще питаш ли сестрата дали случайно не се е освободил някой час за след 16 април?  Mr. Green Ако се сетиш, разбира се. Аз също ще си звънкам периодично.  Flutter

За високото кръвно при вида на "бялата престилка"- последния път при докторката, след като ми измери кръвното и каза, че е перфектно, аз се пошегувах: "-Явно нямам синдрома на бялата престилка." И тя се посмя също.  Mr. Green Не, че е за смях! Аз пък като вляза в болница и ми става лошо веднага.  Tired

# 476
  • гр.Варна
Juleto,ти ми дай на лични някакъв номер за връзка,че ако има час да ти се обадя,че питат за последен цикъл и още куп неща....Естествено,че ще питам за теб:)Ти от София ли си?

# 477
  • София
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/tt-chicco+trio+s3
Ей това Чико търся. В продавалника има такива, но ми изглеждат много избушени.

# 478
  • гр.Варна
малко спам-нахме темата,но не я виждам тази количка там.Ето тази намерих и има доставка до БГ:
http://www.prams.net/chicco-trio-s3-activ3-pram-3-wheels-carryco … at-red-wave-red-b
Много любим мой цвят!

# 479
  • София
Хайде сега, спамнали сме  Mr. Green С колички ли ще спамим сега. То, ако и това се води за спам  ooooh!
Аляскан, тази ми е доста скъпа  Crazy А и май не е същата

Общи условия

Активация на акаунт