Последното лошо впечатление тук

• 8 339
  • 155
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Не сме дорасли да се обясним, без да се чепкаме.

Напротив! Но кому е нужно да е публично?! Другарският съд е дейност от отминала епоха.
Другарски съд не съм имала предвид!
Но явно така изглежда отстрани. Аз затова казах, че не сме дорасли за такава лоша тема. Simple Smile

# 106
  • София
Отдавна никой не ме е издразнил. Но си имам 2-3 персони, които от години са ми неприятни и които не успяха да ми станат симпатични с течение на времето, за разлика от доста други.

# 107
Стейси, като не си готова, помоли да я заключат. И следващият път не позволявай някой да мисли от твое име  Grinning

# 108
  • Варна
Стейси, като не си готова, помоли да я заключат. И следващият път не позволявай някой да мисли от твое име  Grinning
Аз съм готова, Нино. Мен не ме е страх, че някой ще изкаже лошо впечатление от мен.
Но повечето не дават и дума да се издума. Направо се разгневяват.

И всички се концетрирахме на никове, а май щеше да е по-лесно-на действия, тенденция някаква във форума, самия форум и т. н.

Ще помисля дали да поискам ключ!

# 109
И последно и първо все са едни и същи .
Това са една глутница хиени , които тук са най-големите звезди .
Наричат ги провокативни  Laughing
Най -често използват изрази като " ненавиждам ", " презирам " , " отврат " и се появяват винаги да съдят и да дават съвети .
Ааа , забравих ...наричат ги и умни , а за мен са малоумни  hahaha

# 110
Отдавна никой не ме е издразнил. Но си имам 2-3 персони, които от години са ми неприятни и които не успяха да ми станат симпатични с течение на времето, за разлика от доста други.

И така и иначе си в темата, казвай сега, кои са тези неприятните от години newsm78....А ето можем нова тема: Приятните ми/ неприятни участнички във форума... Laughing

# 111
Стейси, като не си готова, помоли да я заключат. И следващият път не позволявай някой да мисли от твое име  Grinning
Аз съм готова, Нино. Мен не ме е страх, че някой ще изкаже лошо впечатление от мен.
Но повечето не дават и дума да се издума. Направо се разгневяват.

И всички се концетрирахме на никове, а май щеше да е по-лесно-на действия, тенденция някаква във форума, самия форум и т. н.

Ще помисля дали да поискам ключ!

Ето, значи могло да има и друг уклон темата, а защо прибърза, само ти си знаеш. Аз може и да греша, но може и да не греша с преценката си защо.

На мен не ми пречи да има такава тема, но както Ирис спомена, много по-удобно е да се закютечиш с някого на място, че иначе става едно роене на теми и това дето не го садиш и то никне.   Grinning

Пък там по Коледа, когато всички са добри, си има Малинки, за баланс.

# 112
  • София
И така и иначе си в темата, казвай сега, кои са тези неприятните от години newsm78....А ето можем нова тема: Приятните ми/ неприятни участнички във форума... Laughing
Ааа, не искам да си нарушавам спокойствието.  Grinning

# 113
Ааа, не искам да си нарушавам спокойствието.  Grinning
   Пфууу, язък! Laughing

# 114
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама все за имена ви напира Laughing. На мен по-интересни са ми ситуациите. При това в кофти ситуация и готините потребители стават недотам готини.

# 115
Ама все за имена ви напира Laughing. На мен по-интересни са ми ситуациите. При това в кофти ситуация и готините потребители стават недотам готини.
То ситуациите са ясни- противоположно мнение, различен вкус...... Laughing

# 116
Ситуациите винаги са едни и същи. Те се повтарят от както аз съм в този форум, а иначе - от както свят светува.

# 117
  • Ямбол
Имаш ли някаква конкретна ситуация предвид или споменаваш обобщено?
Понеже подозирам, че е заради любимите ми аватарки....

# 118
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не.
Конкретни ситуации вече изброих тук.

# 119
Имаш ли някаква конкретна ситуация предвид или споменаваш обобщено?
Понеже подозирам, че е заради любимите ми аватарки....
    Хайде сега и ти! Twisted EvilХвърляш минавайки " любимите ми аватарки" и сега любопитството да ми оглозга кокалите! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт