"Селски" номера и пинизи

• 5 184 153
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 135
Цонна, аз в чужбина съм виждала в апартамент на български съвартиранти катинар на хладилника. Метални планки, гвоздеи и катинар.  Mr. Green

# 136
  • София
Аз днес щях да пиша по темата нещо във връзка с безплатните адвокатски услуги, които някои хора смятат, че по една или друга причина им се полагат, както слънцето и вятъра.
А, да, това е просто...
Наскоро ми се наложи да подготвя едни книжа за един "бизнесмен", който не спря цяла седмица да дудне каква му била къщата с н'ам си колко дка двор в престижен столичен квартал, кара кола за 200 бона, целият е епъл и пр. И спести 150-200 лева на мой гръб. Хвала на таквиз български предприемачи. В България най-много се забогатява от тарикатлък.

В такъв случай баба ми казва: "Той затова има."  Mr. Green

# 137
В такъв случай баба ми казва: "Той затова има."  Mr. Green

Друг селски пиниз.

# 138
  • София
В такъв случай баба ми казва: "Той затова има."  Mr. Green

Друг селски пиниз.

Еми, селски селски, колко да е селски. От нея 200лв., от друг 500лв и хоп къща с двор + кола за 200 бона.

# 139

Друг селски пиниз.

Еми, селски селски, колко да е селски. От нея 200лв., от друг 500лв и хоп къща с двор + кола за 200 бона.

Да, да, така става то с колите от 200 бона.

# 140
  • София

Друг селски пиниз.

Да, да, така става то с колите от 200 бона.

Не ми се спори. С колите от 200 бона става по сходен начин, но прецакването е с милиони. Стига да го можеш, защото и това не е за всеки.

# 141
  • София
Преди време, живеех още с бившия, реших да дам моя апартамент под наем. Прецених, че няма смисъл да седи заключен, да му плащам данъци и прочие. И изведнъж, като по магия, се появиха някакви любвеобилни познати, които седмици наред настояваха да ги пусна да живеят там, но без да плащат, щото не били добре с парите  Shocked

Любезно отказах..после ми излезе име на надувка, та трябваше да обяснявам на общите ни приятели какъв точно е бил казуса  Twisted Evil

# 142
Родителите ми са лекари. Най-редовно някой ги спира на улицата с молба за преглед. Веднъж баща ми искаше да покаже колко абсурдно е да го молят да прегледа кръст в средата на мола  Laughing и любезно предложи на "пациента" да се съблече. Човекът обаче смутолеви нещо от сорта - ех, че тук ме хващаш - и тръгна да вдига блузата. Намесих се и твърдо отсякох, че бързаме и толкоз.  ooooh! Напълно съм сигурна, че чичкото щеше да направи стриптийз за всеобщ ужас.

# 143
  • София
Родителите ми са лекари. Най-редовно някой ги спира на улицата с молба за преглед. Веднъж баща ми искаше да покаже колко абсурдно е да го молят да прегледа кръст в средата на мола  Laughing и любезно предложи на "пациента" да се съблече. Човекът обаче смутолеви нещо от сорта - ех, че тук ме хващаш - и тръгна да вдига блузата. Намесих се и твърдо отсякох, че бързаме и толкоз.  ooooh! Напълно съм сигурна, че чичкото щеше да направи стриптийз за всеобщ ужас.

Joy Това ме разби. Заема първо място в личната ми класация  Peace

# 144
На мен са ми предлагали размяна на апартамент в София в квартал без ТЕЦ срещу два от моите в прованса. Сега дали да споменавам, че този в столицата е много, много, много малък в сравнение с малкия ни апартамент. Но ми стана мило, че мислят за мен и искат да ме отърват от тях и най-накрая и аз да се сдобия с жилище в квартал без улици.

# 145
Скоро на гости ни бяха няколко приятели на ММ, единия от тях с приятелката си, от години са заедно, но  не сме близки.Общи теми с нея нямаме, поинтересувах се от детето и' и до там, предпочита да си говори с мъжете по принцип.Реши да звънне на своя приятелка(с която се познаваме) защото "била сама с толкова мъже", но тя отказва да дойде.Цяла вечер звъня и не спря да я убеждава, но момичето отказва, все пак с ММ преди години са имали нещо като връзка и това се знае от всички.

На другия ден научавам, че се оплакала на ММ колко съм злобна. #Crazy

# 146
  • София
Аз имах злочестието  в компанията с която излизаме да попадне един невероятно отвратителен тип, който дразнеше със селящината си всички, даже не знам по каква причина се мъкнеше с нас ама това е друг въпрос. Една от мацките в компанията ни има странна фамилия (Мъзгалова) и той не спря през цялото време да и вика ей Мъзга... много досаден, не спря и дори след като изяде пердаха от гаджето и. После когато всички се отказахме от едно нещо не спря да ни казва, че сме мишки и, че имаме заешки сърчица. След няколко седмици направи поредната си простотия и ако се мярне в полезрението на някой от компанията ще яде много бой. Въпросния тип се опитваше да сваля една мацка, но след като тя се напи я заряза в дискотеката, за да не и плащал таксито, той нямал излишни пари.

# 147
Мен много ме дразни (и смятам, че е проява на селски манталитет) като се съберат баба ми и приятелки да си мерят...заплатите и позициите на децата си  Confused А най-тъпо ми стана веднъж като се видях с една приятелка и тя ми каза "ее, на твоите години такава работа и с такава заплата си е супер". Адски тъпо ми стана...От тогава смених работата (не заради случката) и си мълча. Но пък редовно разбирам кой какъв апартамент имал, колко взимал от наеми. Или пък какво има в стаите. А да и репликата "я да оправиме стаите, че ще надникнат хората".

# 148
Аз го знам като "еврейски смс". Много мразя. Преди години имах абонаментен план с много минути към определен оператор и беше практика да ми клипват само. Но от доста време съм на друг план, всички знаят, но някои продължават да клипват. Не връщам обаждане вече.
  Изключително много се дразня като сме навън и поръчаме нещо за хапване, някой, който само "опитва" и не поръчва храна  да изяде всичко. Знам, че е дребнаво от моя страна, но имам няколко колеги, на които им е редовен номер. Като донесат сметката се дава само за напитките, понякога се вади телефона на масата,за да се сметне с точност. Бакшиш е излишно да споменавам, че не калкулират.

Отврат,и аз не понасям такива ама не си и мълча smile3508Много съм "тактична"в тези случаи,изобщо сметкаджии на дребно ме вбесяват и ги правя на нищо,хич не е дребнаво да ти кажа

# 149
Аз спонемах, че нямам такива познати, обаче пък мъжът ми има такива много. Любимото ми е да го пратят на другия край на София да им върши някаква услуга. В същото време аз хващам такси и си върша работата, която имам. Непрекъснато някой иска дребни заеми, но досега поне са му ги връщали. А най-обичам неканени гости, минали уж за малко и останали половин ден. Понеже гледам лошо и както казва мъжът ми, съм негосотоприемна, това с гостите се случва само, когато ме няма. Като имам нещо за вършене, намирам кой да ми го срвъши, но не се възползвам от приятелите си. И през ум не би ми минало някой да ми превежда нещо без пари или да не обучава без пари, както и да отида некакнена на гости. Свекърва ми има една приятлка, вечно безработна. Обажда се и все мрънка колко са гладни. И свекърва ми подготвя чанта с провизии, които мъжът ми носи. Да, ама се започна недоволство -е, само толкова ли ти се отпусна, е, само картофи ли да ядем и т.н. От около година вече няма чанти с провизии.

Общи условия

Активация на акаунт