"Селски" номера и пинизи

• 5 179 542
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 5 040
 hahaha И да се преструваш и не, тук ще те разпердушинят защо си умряла баш тогава.
Равносметката от днес, от 08.45 до 19.30- 9 пропуснати повиквания, последвани от 11 съобщения във фейс. И то не как съм, добре ли съм, а къде съм се запиляла и с кого съм. Писах й сега че нашите са тук, смених версията и така.

# 5 041
  • sf
И мислиш,че вашите ще я спрат утре ли  hahaha

# 5 042
  • Ямбол
Ето това вече е страхотен селски номер. Да се криеш и да лъжеш.
Вдигам телефона и казвам, че не ми е удобно да приемам гости и точка.

# 5 043
  • София
hahaha И да се преструваш и не, тук ще те разпердушинят защо си умряла баш тогава.
Равносметката от днес, от 08.45 до 19.30- 9 пропуснати повиквания, последвани от 11 съобщения във фейс. И то не как съм, добре ли съм, а къде съм се запиляла и с кого съм. Писах й сега че нашите са тук, смених версията и така.

Joy Нямам и грам съмнение.
И непременно подчертай, че са болни, водиш ги на консултации и ако може да оставиш твоето дете при нея. Wink

# 5 044
  • София
Ето това вече е страхотен селски номер. Да се криеш и да лъжеш.
Вдигам телефона и казвам, че не ми е удобно да приемам гости и точка.
Има един лаф" "на такава брада-такъв гребен".

# 5 045
Ооо, тя знае майка ми каква е бетер свекърва и оса и е наплашена отпреди още от нея. Twisted Evil
Скрит текст:
момичета, извинете ме за спама, но съм в много тежък период, пиша да се забавлявам и си правя малко весело. че то само мои постове напоследък.

Лиле- забравила съм си телефона, знае Пена че я лъжа!

# 5 046
  • Ямбол
....
Лиле- забравила съм си телефона, знае Пена че я лъжа!
Очевидно не се сеща, че като я лъжеш, трябва да спре да ти досажда. затова може да си по-директна.
Сега ще трябва да мислиш лъжа след лъжа и да си имаш допълнителен проблем. Отрежи я веднъж ясно и категорично и си готова.

# 5 047
Стиска ми и мога да я отрежа, но ми харесва да се вкарвам във филми и да си правя измишльотини. Иначе е безинтересно. Simple Smile

# 5 048
  • Ямбол
Е, да си играеш с хората не е много мило, но щом ти харесва, продължавай. Няма да се сърдиш обаче, когато и на теб ти правят номера.

# 5 049
  • София
Е, да си играеш с хората не е много мило, но щом ти харесва, продължавай. Няма да се сърдиш обаче, когато и на теб ти правят номера.

Ама на нея вече й е писнало от чужди номера.
Сега е ред на нейните.

# 5 050
Като не обичаш нещо да ти го правят, защо го правиш на други?

Може и обратно, ако искаш да правиш нещо, което не искаш да ти го правят, като ти го правят на теб си траеш. Това го каза по-разбираемо моята двойница Лили.  Mr. Green

Директно, право в очите, най-забавно е така.  yes

# 5 051
Преди години и двамата с мъжът ми пушехме.Винаги когато излизахме на кафе или другаде с еди познати се случваше така че си забравяха цигарите.И се почва  може ли да ме почерпиш 1 цигара,ама може ли още една и така.А те имам магазинче и продаваха цигари. #Cussing out

# 5 052
Казването в прав текст на разни паразитки не винаги помага. Аз съм от хората, които от време на време събират смелост да кажат "не" - еми, моят паразит въпреки "не"-то не щеше и не  щеше да се отлепи. От тези дето "зърррр на вратата, може ли да ти дойда на гости, направи ми кафе, направи ми чай, искам да ям, ама защо не ми даваш да пуша у вас - кефето не е вкусно без цигара..."
Не помагаше никакво говорене да не ме закача в прав текст, че нямам пари, че родителите ми са у дома и тя ги базпокои. Накрая пусках родителите си да викат, че не съм там, че съм в банята, че спя....  въпреки, че сме гръмогласни и се чува, кой е удома. Една цяка година ми звънеше така. Накрая, както се запозна с тях - да вземе да притисне баща ми на входа ни да му иска пари (тя и на мене ми искаше пари назаем за цигари)... Докато не я засякох на улицата и се втурна към мене и й направих скандал (което мразя, мразя и пак мразя...)  - не миряса. От тогава ми е звънила само дв апъти - да й изтегля един торент и да ходим да носим стенно огледало....

# 5 053
Когато живеех при родителите си имахме съседи с 2 малки деца.по-голямото редовно идваше в нас към 18ч. уж да си играем.По-късно пристигаше и второто.И вече към 19,30 идваше майка им да ги вика за вечеря и сядаше на масата директно.после и бащата и тка аси вечряха в нас с месеци.Нагла работа.

Това просто не е възможно.   #Crazy   Как пък вие не си легнахте гладни една вечер, че да ги отучите бе?! Не затворихте вратата още пред първото наглече, ами и пускате второ...
Сега се сетих за спомени по напред в темата, дето поканени гости влизат, домакинята си стърже петите с нож, със същия нож им нарязва сирене и им го сервира да се черпят.....
Ама простак с простотия не знам дали може да бъде изгонен....

# 5 054
Ооо, аз така имах гости всяка вечер или през вечер- близки роднини на бнд Mr. Green. Идват без да се обадят, уж за малко, да видят внучето, по всяко време- в 18, в 20, в 21 часа. Сготвила съм само за нас двамата и няма допълнителни порции. Ами става време за вечеря, не върви без нищо за тях. И се почват гимнастиките с измислени аламинути, пържене на яйца и картофи, беж до магазина, ако няма нищо. Разбрах какво е положението и започнах да готвя по много, поне си спестих допълнителното тропане. И сега са същите- чудят се при кого да кацнат, в тях се готви веднъж седмично и гости само по повод- 3 пъти в годината най- много.

Общи условия

Активация на акаунт