"Селски" номера и пинизи

• 5 179 545
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 025
Не се гордея, че замълчах

Да и не би трябвало при положение, че тук си така дейна в описанието и раздаването на оценки, а там просто си си мълчала и слезнала на спирката. Ами ако бяха били някого, на по-предна спирка ли щеше да слезеш?  Shocked

Хопала!
Сдобихме се с втора Лилянка май!

# 5 026
И на мен ми стана жал за момичето. Confused Дано се е оправило в случая, че не е приятно. Позната са я смъквали кондуктори от автобус ли, тролей ли ли, и са я наобиколили една тумба цигани, барабар с кондукторите и си е платила. Нямала е билет, обаче.
Моето чудо май е в града. Досега звъня 5 пъти, ама съм желЕзна. Mr. Green

# 5 027
  • София
Добре, де,  а ако тази жена е била без билет? За да няма подобни грозни схватки винаги съм адмирирала местата, където билет се плаща на входа.

# 5 028

ти ше видиш, като те причака пред вратата да й обясниш, къде ходиш ти цял ден, така нерегламентирано hahaha hahaha

# 5 029
Добре, де,  а ако тази жена е била без билет? За да няма подобни грозни схватки винаги съм адмирирала местата, където билет се плаща на входа.

Била е с билет, но са се заяли че дупките не били същите.
Лъки- Joy

# 5 030
  • Ямбол
....
Хопала!
Сдобихме се с втора Лилянка май!
Така ли се забавлявате на село.

Толкова много съм слушала за контрольорите в София, че не ми се и коментират. Всички други градове са си решили проблемите с гратисчиите, само в София явно не искат и създават такива неприятни селски ситуации да се разправят и крещят на хората. Тук даже и циганите си плащат билетчетата и 100 % всички пътници си плащат и билетите ни са по 70 стотинки. Вие си ги трайте селяндурските контрольори.

# 5 031
Сега, сори, ама ако не беше бременна, щеше да е ок да се заяждат с нея, така ли?

И освен това, човек, който има валиден билет, не предлага просто така веднага да си продупчи нов.

# 5 032

Не се учудвам после ако ти държи сметка къде си била  Laughing А дано се усети от първия път.

# 5 033
А защо просто не й кажеш да не разчита повече на гостоприемството ти. Криене, невдигане на телефона! Жената явно е несъобразителна и нахалничка, но първоначално посещенията сигурно са започнали след твоя покана... Сега ти е омръзнало и дай да се крием. Тя е прекалила, но и твоето поведение не е коректно. Като нещо не ви харесва, кажете си директно, не се крийте като мишки!

# 5 034
А защо просто не й кажеш да не разчита повече на гостоприемството ти. Криене, невдигане на телефона! Жената явно е несъобразителна и нахалничка, но първоначално посещенията сигурно са започнали след твоя покана... Сега ти е омръзнало и дай да се крием. Тя е прекалила, но и твоето поведение не е коректно. Като нещо не ви харесва, кажете си директно, не се крийте като мишки!
Споделям напълно! Пробвала съм този начин в случаи, когато ми е било неудобно да си кажа и вече знам, че това само усложнява нещата, поне в повечето случаи.

# 5 035
Да и не би трябвало при положение, че тук си така дейна в описанието и раздаването на оценки, а там просто си си мълчала и слезнала на спирката. Ами ако бяха били някого, на по-предна спирка ли щеше да слезеш? Shocked
Не ми отговори на въпроса - къде точно трябваше да сляза и как трябваше да постъпя според теб?
И ти не знаеш май...
Хайде вземи отговори, че от празните ти приказки досега, полза никаква.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 21:53 от krem-karamel

# 5 036
Добре, колко пъти ще го редактираш този пост?  Joy

Да им беше направила забележка да я оставят намира, щом толкова си се възмутила. Или ако бяха налетели на бой, щеше да гледаш безучастно как бият бременна?

# 5 037
Споделям напълно! Пробвала съм този начин в случаи, когато ми е било неудобно да си кажа и вече знам, че това само усложнява нещата, поне в повечето случаи.
Така съм решила. Довечера ще й звънна да кажа че съм започнала работа, ще съм там по цял ден и готово. Работата ще е в квартал, че да не иска и там да идва.

# 5 038
Не, по-добре кажи, че ЩЕ започваш работа и затова да не разчита на теб занапред.
Разбирам, че ти е неудобно да я отрежеш директно, но не се оплитай прекалено в лъжи. Все в един момент ще разбере и ще стане по-неприятно.

Аз бих се самопоканила няколко пъти при нея на село (с детето?) на чист въздух за по цял ден Whistling Сигурна съм, че много бързо ще спре да ти бъде приятелка Mr. Green

# 5 039
  • София
Не се гордея, че замълчах

Да и не би трябвало при положение, че тук си така дейна в описанието и раздаването на оценки, а там просто си си мълчала и слезнала на спирката. Ами ако бяха били някого, на по-предна спирка ли щеше да слезеш?  Shocked

E, аз защото не си мълча, та сега ще хабя нерви и ресурс, защото съм свидетел по 2 дела ooooh!
Разходките за обяснения и писането на фермани в районното в работно време не коментирам.
Другият път ще се преструвам на труп.

Общи условия

Активация на акаунт