"Селски" номера и пинизи

• 5 179 836
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 010
  • София
Имам клиент, който заеква много. Не много, ами направо едва му разбирам. С времето ме опозна, поотпусна се - поносимо е. Днес се случи в офиса със семейство дебили - мама, тате и син. Дебили от онези с потниците, мръсните крака и джапанките. Синчето в трети клас към 60кг, ама с прическа на гребен и засъхнала лютеница от преди 3 сутрини. След заслушване започна да се хили толкова нагло, че и тате се включи в хилежа, мама грухтеше просто тихо от свян. Момчето толкова се притесни, така се изчерви, че и приятелското тупане по врата и напористото " Кажи го бе, пелтек!"го сринаха тотално. Толкова неприятно и неудобно се почувствах в ситуацията, че забележката ми, която беше точно на място, накрая ме изкара недоклатено момиченце, което се възбужда от пелтеци, които единствени биха ми обърнали внимание Shocked
Плюя на подобни животни!

# 5 011
Имам клиент, който заеква много. Не много, ами направо едва му разбирам. С времето ме опозна, поотпусна се - поносимо е. Днес се случи в офиса със семейство дебили - мама, тате и син. Дебили от онези с потниците, мръсните крака и джапанките. Синчето в трети клас към 60кг, ама с прическа на гребен и засъхнала лютеница от преди 3 сутрини. След заслушване започна да се хили толкова нагло, че и тате се включи в хилежа, мама грухтеше просто тихо от свян. Момчето толкова се притесни, така се изчерви, че и приятелското тупане по врата и напористото " Кажи го бе, пелтек!"го сринаха тотално. Толкова неприятно и неудобно се почувствах в ситуацията, че забележката ми, която беше точно на място, накрая ме изкара недоклатено момиченце, което се възбужда от пелтеци, които единствени биха ми обърнали внимание Shocked
Плюя на подобни животни!
Shocked Shocked Shocked Shocked

Тези са като извадени от изопачен сюжет на филм, докато не ги срещнем на живо, дори не можем да си представим, че може наистина да съществуват.

# 5 012
  • София
Съществуват, наглеят, простеят до безобразие, но пак са "най-велики"! Точно това искам да направя -да плюя над тях. Измет грозна! И моето изказване не е на благопристойна жена, но съм извън кожата си, честно!

# 5 013
Най-велики за кой? Само за себе си. Животът ги е наказал вече тези индивиди.Просто не го осъзнават.

# 5 014
Съществуват, наглеят, простеят до безобразие, но пак са "най-велики"! Точно това искам да направя -да плюя над тях. Измет грозна! И моето изказване не е на благопристойна жена, но съм извън кожата си, честно!
Поне нареди ли ги, както заслужават?

# 5 015
  • София
Поне нареди ли ги, както заслужават?
О, разбира се. Недоклатена съм, ако не разбрахте Laughing

Най-велики за кой? Само за себе си. Животът ги е наказал вече тези индивиди.Просто не го осъзнават.
Това са бели боклуци. Има ги много. Но на него/тях не можеш да говориш. Те са пътят, истината и животът! Sick И почне ли ми с репликата " Аз когато съм го работил това...."/моята работа/ - ясно ми е за какво иде реч. За хората, които всичко знаят и всичко могат - от ядрена физика до меркетингови проучвания. Но уви, той по професия шлосер /нищно лично/

# 5 016
Аз не разбрах какво е направило дебилното семейство. Blush

# 5 017
Аз не разбрах какво е направило дебилното семейство. Blush
Присмивало се е на заекващия.

# 5 018
Мерси, Ая, на детето, значи. Ужас и безумие!

# 5 019
  • София
Мерси, Ая, на детето, значи. Ужас и безумие!
Не, детето се присмиваше на момчето - барабар с тате и мама.

# 5 020
 Peace  На мъжа- клиент?
Днес не съм в най- добрата си форма.

# 5 021
  • София
Peace  На мъжа- клиент?
Днес не съм в най- добрата си форма.
Не ти личи Laughing Hug

# 5 022
Не разбрах какво стана по-нататък, тъй като трябваше да сляза на следващата спирка.
Не си взела отношение на място? Shocked
Какво отношение трябваше да взема, според теб?! Какво точно можех да направя?!
Слязох на спирката си - където винаги си слизам, а не защото така ми изнасяше.
За протокола, бях на 3-4 метра от момичето, съвсем не единствен очевидец на издевателството. Не се гордея, че замълчах, прецених, че измежду всички пътници, не бях аз най-подходящата да се изправям срещу същество, чиято фигура беше в пъти по-огромна от моята.
До последно вярвах,че съществото все пак ще се трогне и ще остави момичето намира, но когато извади да пише Акт, и аз загубих ума и дума! И тогава автобуса спря и аз слязох стъписана от видяното. И все още го преживявам #2gunfire

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 00:05 от krem-karamel

# 5 023
Не се гордея, че замълчах

Да и не би трябвало при положение, че тук си така дейна в описанието и раздаването на оценки, а там просто си си мълчала и слезнала на спирката. Ами ако бяха били някого, на по-предна спирка ли щеше да слезеш?  Shocked

# 5 024
Не се гордея, че замълчах

Да и не би трябвало при положение, че тук си така дейна в описанието и раздаването на оценки, а там просто си си мълчала и слезнала на спирката. Ами ако бяха били някого, на по-предна спирка ли щеше да слезеш?  Shocked
А ти?

Общи условия

Активация на акаунт