Може и да е имало опит за кражба.... сега като каза.
Отивам в градинката и паркираме леко в страни от алеята бебешка количка, колело за бутане, колело на баткото и бебешка количка за кукли на девойката и мърдаме в страни да играем с топка. На близка пейка седяха 3 мами с 3 деца. След около 15 мин. фиксирах че ни няма бутащото се колело... Върнах се и започнах да се оглеждам нагоре и надолу по алеята да не би някой да си играе с него, да не са го оставили някъде по-настрани след игра.... ама няма.... В същото време коментираме с децата че липсва въпросното колело. От онези тричките на пейката е останала само една мама и ни чува прекрасно, но си пасува. Чак когато директно я попитах дали има е видяла какво се случва с колелото каза, че "май някой го бил взел да се поразходи".... След още няколко минути лутане от наша страна, нейните приятелки се върнаха с колелото.
и как то ви разбира и слуша......вие имате ли деца, или ако имате сигурно от доста отдавна са големички

. Ако вземат нашите неща нямам нищо против, но ги проследявам къде отиват. Обикновенно се съоразителни, не отиват надалече и се връщат бързо. Обикновенно дъщеря ми си ги търси и не ги дава много много на непознати деца. Аз не съм я учила така, малки деца са, нямам против да си делят играчките. На майка ми междудругото и се случи нещо подобно един път като гледаше детето. Каза че някои е взел кончето, питали са, дотук добре, но ги е нямало повече от 20-30 мин. Майка ми вече искала да се прибират, било е време за обяд и се е наложило да обикаля около площадките и алеите на слъцето с детото и да ги търси. Е тя не не ги оставила така, направила е забележка, ама тя майка ми не е от мълчаливите като става въпрос за такива неща.