Какви валутни курсове, какво чудо? Не бих си позволила да печеля по такъв начин. Дори понякога сама плащам доставката, че да няма сърдити, ако сакън съм ги ощетила с 20-30 стотинки без да искам при смятането.

От sportsdirect например доколкото знам, при големи количества няма цена за доставката, ние си плащаме на колежката от офиса дрехите по курса на паунда, обаче тя (съвсем официално и не го крие) ги смята по друг курс и разликата е за нея. Ние доволни, че не полагаме усилия да се регистрираме, да превеждаме пари и т.н., и че няма доставка. Тя доволна, че оставя за нея.
Там има много нахалници, пазарлъци. С една дама за калъфче за телефон, което продавах /аз там само купувам и никога не се пазаря/ си разменихме над 6 съобщения, опитваше се да го свали от 12 на 10. Толкова е смешно. И от първото съобщение и казах, че няма да го намаля, по скоро ще си го позлвам аз. Просто мразя такива пазарлъци. Веднъж продавах телефон, засипаха ме със съобщения за намаление от 5- 6 лв, а продавах телефона на половин цена, на която се продаваше моделът втора потреба. Първият, който каза че го иска без пазарлъци го получи със слушалки, калъф и 8ГБ карта, които не бяха споменати в обявата и които са поне с 30 лв лв повече.
и накрая питаше дали имали развалени буркани да му дадели за у тях, че били гладни. Това му беше пиковия номер да ги съжалят
Иначе имаше нещо като къща за гости на морето, която 10г все я ремонтираше и все обясняваше че като стане готова щях да ни покани...
И тя балата му с балама все й беше наудобно да го сложи на мястото му...