"Селски" номера и пинизи

• 5 180 605
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 4 935
Аз пък разбирам и подкрепям Maryse. Редно е близки хора да се отнасят с уважение един към друг и когато едните проявяват внимание, отсрещната страна да отговаря със същото. Не съм съгласна аз да се старая да ги зарадвам, а те да ми се държат като катили насреща. И да не вземете сега да ми обяснявате колко съм дребнава Simple Smile Такава съм! Дребнава и далеч не така възвишена духом като повечето тук. По тази причина такивата "приятели" занапред ще държа на разстояние.
И за мен е така .И аз бих се почувствала неловко .

# 4 936
Ох, честно не знам защо повечето, които пишете тук се занимавате с хора, които по някакъв начин ви дразнят или използват, или не ви уважават и т.н.... и после се оплаквате.
Аз нямам такива хора около себе си, просто защото не ги търпя и бързо ги разкарвам, дори да са ми били много близки.
И списъкът с приятели е редуциран да, ама поне няма никакъв фалш или прекалени очаквания в отношенията ми с хората  Peace
А за този случай с жената, която идвала и стояла по цял ден в апартамента -  просто нямам думи  smile3555

# 4 937
Ти остави че седи по цял ден, ами ми се оплаква че мъжа й може би й изневерявал. Големия хубавец! И като го каза това, ме изгледа с един такъв поглед, все едно аз съм любовницата.
Утре я отсвирвам.

# 4 938
Aз се чудя как въобще си я търпяла  Shocked Ако си от хората, които не обичат да се разправят (то кога ли със селяни може),излъжи я, че си имаш работа или някакъв ангажимент и не и давай пак ключ !Не си и длъжна, че да ти седи на главата по цял ден. Rolling Eyes
Все пак едно е да мине за малко да си почине евентуално от пътя, друго е да не се сеща да си тръгне цял ден.

# 4 939
Търпя аз. Но дотук беше. Бива, бива, ноо, не може вече.

# 4 940
  • София
Прясна случка от вчера. Отиваме с мъжа ми и малката в голям детски магазин, за да купим книжки. Виждаме няколко вида детски играчки, пръснати в голям панер и отгоре табела: Всичко по 0.99 ст. Решаваме, че ще купим на детето една играчка, избираме останалите неща и се отправяме към касите. И хоп, изненада! Играчката, вместо 0.99, както беше обявено, струвала 2.99! Естествено, направихме рекламация, дойде служител, който много убедително настояваше, че струва 2.99. Накрая мъжа ми го заведе до мястото, където бяхме видели, че струва по-евтино. Оказа се, че някой друг клиент е разместил артикулите! Не ни върнаха парите, в магазина нямало такава практика. Наложи се да вземем за същата сума нещо друго. Според мен никакъв клиент не е размествал играчките, ако беше така, щеше да има само една играчка от този вид, а те бяха повече! Това си е работа на служителите и който се хване! А те започнаха да се оправдават, как не можели да смогнат от наплива на хора, особено в събота и неделя! Ами като не можете да смогнете наемете още служители!!!! Още съм ядосана, но всяко зло за добро. Наместо тая играчка мъжа ми избра много хубави пъзели за малката. Simple Smile

# 4 941
Ох, честно не знам защо повечето, които пишете тук се занимавате с хора, които по някакъв начин ви дразнят или използват, или не ви уважават и т.н.... и после се оплаквате.
Аз нямам такива хора около себе си, просто защото не ги търпя и бързо ги разкарвам, дори да са ми били много близки.
И списъкът с приятели е редуциран да, ама поне няма никакъв фалш или прекалени очаквания в отношенията ми с хората  Peace

Именно.
То самите отношения между възрастните в случая са изкуствени от доста време назад явно.

# 4 942
Дари П. удържа ли фронта днес?

# 4 943
"  Не ни върнаха парите, в магазина нямало такава практика. "

ООоо, класика, да не си загубят оборота не ти връщат парите... В The Mall, м-н Reserve, голям скандал си спретнахме. Отивам , копувам си риза, на пръв поглед чудесна, меря , става ми , копувам я. Прбирам се и отново я слагам за да се огледам (без да свалям етикет) започвам да търся подходяща пола за ризата. След 10 мин, започвам да усещам неприятно дразнене на местата, където са шевовете и етикетите ( те с един наилонов конец, но ако ги махна ще разшия голяма част от ризата) и още по-непрятното,тя запарва безумно много. Свалих я, огледах я и реших, че няма да си играя да махам наилоновите конци и после да си я шия ... НЕ съм си давала парите за това. Отивам да я върна, с етикета, касовия бон, дори торбичката ... и на касата ми казват ".. ми нямаме такава практика, да връщаме пари, изберете си друго ..". Мълчах за 10 секунди, може би за малко драматизъм, а и за да преброя до 10. Взех общите им условия, който са на касата сложени в спецялна рамка и го подадох на момичето, помолих я да ги прочете на глас, ако може ... Защото там пише, че връщат (стига да не става въпрос за бельо). Момичето, гледа, гледа и и ми казва, еми забранено ни е ...  Joy щях да падна от смях, започнах да настоявам, да ми върнат парите, да викне управителката, зад мен застанаха и вече насъбралите се дами ... та след още 20 мин. успях да си прибера парите.

По закона за защита на потребителя - парите се връщат, ако са спазени необходимите условия!!!

# 4 944
  • София
Дари П. удържа ли фронта днес?
Сигурно пият кафе Mr. Green

# 4 945
  • Ямбол
....
Циндил-Пиндил, ако не се обадим, то следват сръдни и драми.....
Само че ти вече си се обадила предния ден. Натрисането става на следващия ден, когато много държите да се видите, независимо, че те са на среща с други хора.

# 4 946
....
Циндил-Пиндил, ако не се обадим, то следват сръдни и драми.....
Само че ти вече си се обадила предния ден. Натрисането става на следващия ден, когато много държите да се видите, независимо, че те са на среща с други хора.

Не съм се натрисала на никого, ще ме извиняваш много. Даване на подарък за 2мин в заведение на крак е много далеч от това.
Те казаха къде са, а и ние така или иначе отивахме на същото място. Щяхме да се видим при всички положения, дори и без да се бяхме чували.

# 4 947
  • София
Следващата година най - добре не купувай подарък, а само поздрави рожденика. ако те поканят, тогава.

# 4 948
  • HH
А защо се притесняваш, ако ти се сърдят? Имам една приятелка, която всеки път ми играе този театър. Не сме си звъняли месец примерно и когато се чуем се почва - аууу, как се сети, ама как така? настоява 10 мин по чия вина не сме си виждали и т.н. Много ме изморява, всеки път, когато искам да й се обадя знам какво ще последва и честно казано ме отказва. Нямам нерви за губене с такива постановки, а е ясно, че можем и една без друга, та така.

Мисля , че имаме обща приятелка  Laughing която  като ме покани на гости (никога не ходя на гости с празни ръце)си дава поръчки какви точно бонбони и се ядът. ´Явно свикна .На път за тях  ми е звъняла и репликата "ако ти се пие нещо,донеси си" . Един път ми звъни и ми ме помоли , да спра да и напазарувам. После се оказа, че няма пари. Абе какво да ви казвам. Другият и номер е , че не пуши, т.е. не си купува цигари. Редовно се самопоканва у нас , последния път кацна заедно с майка си, сестра си и общо три деца. Останаха около 4 чаца. НО най-дразнещото за мен е, че говорейки по телефона , дори да кажа че съм си купила саксия отговора е "Ееее трябва да почерпиш." Това ме побърква.

# 4 949
То си има хора, които винаги държат да ги черпиш, ако ще и копче да си купил. Simple Smile
Тези от историята са същите. Ще ходим на море - "ооо, кръстник, трябва да почерпиш"...все едно не знам какво се е случило. Записвам детето на спорт, пък същата реплика. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт