"Селски" номера и пинизи

• 5 179 526
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 055
  • Варна
А кому е нужно да се гощават неканени "гости"?

# 5 056
Като ви чета, започвам да се радвам, че живея в големия град с отчуждени хора.  Laughing

# 5 057
Така са ме учили. Да си извадя чинията с пържола, а те да ме гледат ли? Който и да ми се тупне все гледам какво да измисля за хапване, ако няма достатъчно и е време за хранене.

# 5 058
Е, щом така са ви учили, хранете ги и ги пойте, какво да се прави...

# 5 059
  • Пловдив
Аз казвам "имам порции само за нашите деца", обикновено е така, показвам тенджерата. Сипвам на децата, айде малко ларж и на гостуващите деца, ако все пак имам какво да сипя. За всички други - няма ядене. Нямам срам и не тичам до магазина.

# 5 060
  • sf
Като ви чета, започвам да се радвам, че живея в големия град с отчуждени хора.  Laughing

И аз така  Mr. Green

А това с ножа и петите  Rolling Eyes за да откаже гостите от ядене или по принцип  Joy

# 5 061
Аз съм стисната Crossing Arms не мож ме накараш да храня неканени и нахални гости. Кафе -ок, ама аз не ходя неканена и нечакана в чужда къща да ям.

# 5 062
  • София

Директно, право в очите, най-забавно е така.  yes

Казването в прав текст на разни паразитки не винаги помага.

Точно за това пишем тук. Не всички разбират от: "Право куме е очи"
И скандал да дигнеш, не е сигурно. След време им "минава" и само със селски номер може да се отървеш. ooooh!

# 5 063
  • София
Като ви чета, започвам да се радвам, че живея в големия град с отчуждени хора.  Laughing
Да сме отчуждени, колко да сме отчуждени? Wink
Това не пречи да се отварят съседни врати за да видят кой, с кого, как излиза.
Да не говоря за общите части, дето от 3 г стоят запълнени с боклуци. Всеки може да им драсне клечка кибрит и да изгори моя апартамент, че е най-близо. И вадя пари от собствения си джоб за да го застраховам с/у + умишлен палеж, че в обикновената застраховка това не е включено. 

# 5 064
Снощи бяхме на рд на наша много близка приятелка.Девера и заедно с жена му пристигнаха с малка торбичка---мисля си някое по-така парфюмче са и купили,ама си мълча.И като почнаха да си поръчват  ---------стой и гледай.Тръгнаха си преди нас и реших да попитам приятелката ми какво са и подарили-------- Shocked    гледаме в торбичката едно портмоненце от тези китайските по 10-15лв.,че и сложили едно левче вътре.То бива свидливи хора ама...................пфффффффффффффф #2gunfire
Това, което сте направили с приятелката ти, е още по-селско. Според мен. Peace

Грешката на приятелката е, че не е спазила етикета, не е отворила подаръка и не е изказала благодарност на подаряващия.

# 5 065
  • Пловдив
А ако хората са имали възможност да купят само това?

# 5 066
А ако хората са имали възможност да купят само това?
Не е трябвало да си поръчват толкова много. Най-много кафе и минерална. Tired
П.П. Когато се подарява портфейл се слага и монета вътре,за да ти е пълно винаги с пари. Суеверие. Peace

# 5 067
  • Пловдив
Моя колежка ми подари портфейл с 1 левче вътре. 'Що не съм знаела по-рано, че е селско... Даже и бонбон не е трябвало да я черпя!  Naughty
Наистина не разбирам подобни "драми". За следващия ѝ рожден ден вероятно се очаква или да не дойдат, което ще е неуважение, или да теглят по един потребителски кредит, за да и подарят нещо по-подходящо...

# 5 068
  • Ямбол
Снощи бяхме на рд на наша много близка приятелка.Девера и заедно с жена му пристигнаха с малка торбичка---мисля си някое по-така парфюмче са и купили,ама си мълча.И като почнаха да си поръчват  ---------стой и гледай.Тръгнаха си преди нас и реших да попитам приятелката ми какво са и подарили-------- Shocked    гледаме в торбичката едно портмоненце от тези китайските по 10-15лв.,че и сложили едно левче вътре.То бива свидливи хора ама...................пфффффффффффффф #2gunfire
Ти заради подаръците ли каниш и черпиш гостите си? Ако разбера, че имам такива "приятели" - селски тарикати, които ще ми коментират подаръците, поръчките и ще ме разнасят по форумите, ще огранича контактите си с тях на минутата.
Какви хора имало, брей, че и с какво доволство разказват простотиите си....

# 5 069
  • София
Снощи бяхме на рд на наша много близка приятелка.Девера и заедно с жена му пристигнаха с малка торбичка---мисля си някое по-така парфюмче са и купили,ама си мълча.И като почнаха да си поръчват  ---------стой и гледай.Тръгнаха си преди нас и реших да попитам приятелката ми какво са и подарили-------- Shocked    гледаме в торбичката едно портмоненце от тези китайските по 10-15лв.,че и сложили едно левче вътре.То бива свидливи хора ама...................пфффффффффффффф #2gunfire
Това, което сте направили с приятелката ти, е още по-селско. Според мен. Peace

Грешката на приятелката е, че не е спазила етикета, не е отворила подаръка и не е изказала благодарност на подаряващия.

Абсолютно подкрепям!!!
Етикетът задължава да се отвори подаръка пред подаряващите, да се изрази възхищение и благодарност! Друг е въпросът, дали наистина това е така.

Общи условия

Активация на акаунт