"Селски" номера и пинизи

• 5 178 549
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 115
Отиваме за кафенце на гости на наше приятелско семейство. Сядаме на двора, домакинята прави кафенце, слага мин.вода/ пия само такава, рядко нещо газирано/. Мъжете се запиляват някъде из гаража, а ние си говорим двете и след около 30-40мин., тя влиза в къщата и се връща с нокторезачка и пиличка за нокти. Сяда пак на масата и започва да си реже ноктите, докато си бъбри, вече води монолог, защото аз съм загубила говор, а картината е твърде грозна, след което си ги изпили...  После се сърди, че не сме минавали да ги видим. Е, въпросната домакиня пише и във форума. Искрено се надявам, да прочете и да се разпознае.

Днес я откривам тази тема, изчетох 30-тина страници и се чудя да се смея ли или да плача.

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 21:33 от goddess

# 5 116
  • София
Аз съм на работа тогава. И тя го знае.
А за карането, ами в последния месец съм я карала над 10 пъти София-Драгичево и обратно. И аз имам семейство, дето чакат нещичко от мен.
Постът щеше да бъде дълъг, ако бях написала какво съм правила в последните месеци за нея.
На майка ми откриха карцином. Що ходене, разправии и т.н.. Сега ще оперират и нея. Детето-и то е леко болно. А ММ е в командировка. На кого първо да обърна внимание???
И не писах, че нейното поведение е селско, попитах моето какво е?  

# 5 117
А за карането, ами в последния месец съм я карала над 10 пъти София-Драгичево и обратно. И аз имам семейство, дето чакат нещичко от мен.
Постът щеше да бъде дълъг, ако бях написала какво съм правила в последните месеци за нея.
На майка ми откриха карцином. Що ходене, разправии и т.н.. Сега ще оперират и нея. Детето-и то е леко болно. А ММ е в командировка. На кого първо да обърна внимание???
В крайна сметка не си длъжна и поведението ти не е селско, ако откажеш възпитано. Що се отнася до майка ти - при нормални взаимоотношения родител-дете, следва да си длъжна и още повече, че предстои такава интервенция е редно д й обърнеш внимание. Една майка ни е дадена!

# 5 118
  • София
В крайна сметка не си длъжна и поведението ти не е селско, ако откажеш възпитано. Що се отнася до майка ти - при нормални взаимоотношения родител-дете, следва да си длъжна и още повече, че предстои такава интервенция е редно д й обърнеш внимание. Една майка ни е дадена!
Благодаря ти. Плътно до майка ми съм. Взех я да живее у нас, макар че баща ми е жив и здрав-за сега.  bouquet

# 5 119
Благодаря ти. Плътно до майка ми съм. Взех я да живее у нас, макар че баща ми е жив и здрав-за сега.  bouquet

Да е жив и здрав още дълги години! Нищо не може да замени грижата на дъщерята. Казвам го от опит. Пожелавам ти скоро и майка ти да бъде в отлично здраве!

# 5 120
  • София

Да е жив и здрав още дълги години! Нищо не може да замени грижата на дъщерята. Казвам го от опит. Пожелавам ти скоро и майка ти да бъде в отлично здраве!

Още веднъж , благодаря!

# 5 121
Днес, обед, южен парк. Площадка с деца 1-3г. основно, около 20бр.
Жена около 50г. с цигара в ръка, засили се да вземе спусналото се от пързалката 1-2г. дете. Пързалката със залепена до нея още една, успоредни, моята щерка също се беше спуснала до внучето и, след нея синът ми, т.е. имаше 3-4 деца и тя се наведе с цигарата да хване за ръката детето. Направих и забележка, че на детска площадка не се пуши, не само дима и трови децата, но и самите и действия, могат да изгорят и наранят някое дете.......като отвори една уста тази ми ти жена.......е, и аз съм устатница.......само една мама защити моята позиция, другите си мълчаха.......
Не мога да си обясня, що за човек трябва да си да се тропосаш точно на детската  площадка с цигарата, днес е делничен ден, парк голям, няма много хора, като иска да пуши, да се разходи и трови само своето наследниче.......не стига, че виновна, не си замълча поне от неудобство, а спори и не можело да и правя забележка Whistlingима закон забраняващ пушенето на детски площадки, не я интересувало

# 5 122
  • София
Днес, обед, южен парк. Площадка с деца 1-3г. основно, около 20бр.
.......само една мама защити моята позиция, другите си мълчаха.......
Не мога да си обясня, що за човек трябва да си да се тропосаш точно на детската  площадка с цигарата, днес е делничен ден, парк голям, няма много хора, като иска да пуши, да се разходи и трови само своето наследниче.......не стига, че виновна, не си замълча поне от неудобство, а спори и не можело да и правя забележка Whistlingима закон забраняващ пушенето на детски площадки, не я интересувало
И аз понякога не мога да си обясня ....нещата.
Затова помолих за коментар!
Ама твоето е ...за без коментар. ooooh!

# 5 123
Благодаря ти, аз не можах да разбера съфорумките как не проявиха разбиране към твоят казус.......според мен, възрастната жена, просто е свикнала, научила се е да разчита на теб....... изцяло от теб зависи да промениш ситуацията........ все пак, има си достатъчно наследници, човек трябва да мисли първо за себе си, и собственото си семейство, после за останалите.......... съжалявам, но от последните събития в моя живот до този извод стигнах

# 5 124
Като заговоpихме за децата... Днес с моя пpиятелка на една бензиностанция на Г.М. Димитров, която е с детска площадка пием по кафе с идеята, да си кажем пет приказки, а дъщеричката й да си играе на катерушките. Отива детенце до тоалетна и на връщане с усилие избутва тежката врата. През това време една стрина, широка, колкото вратата, минава покрай детето, но вместо тя да задържи тежката и за голям човек врата, мина през детето и то беше принудено да и държи вратата. Просто ако я беше пуснало, щеше да го смачка в туловището... Седна на масата до нас, и се направи, че не чува забележката. 5 мин. по-късно приятелката й (предполагам), крещеше по телефона най-невъзмутимо. Много важно, че наоколо има хора...

# 5 125
  • София
Благодаря ти, аз не можах да разбера съфорумките как не проявиха разбиране към твоят казус.......според мен, възрастната жена, просто е свикнала, научила се е да разчита на теб....... изцяло от теб зависи да промениш ситуацията........ все пак, има си достатъчно наследници, човек трябва да мисли първо за себе си, и собственото си семейство, после за останалите.......... съжалявам, но от последните събития в моя живот до този извод стигнах
Опитвах се да "огрея" на всякъде и всичко. Ама вече нямам сили... Sad

# 5 126
Отиваме за кафенце на гости на наше приятелско семейство. Сядаме на двора, домакинята прави кафенце, слага мин.вода/ пия само такава, рядко нещо газирано/. Мъжете се запиляват някъде из гаража, а ние си говорим двете и след около 30-40мин., тя влиза в къщата и се връща с нокторезачка и пиличка за нокти. Сяда пак на масата и започва да си реже ноктите, докато си бъбри, вече води монолог, защото аз съм загубила говор, а картината е твърде грозна, след което си ги изпили...  После се сърди, че не сме минавали да ги видим. Е, въпросната домакиня пише и във форума. Искрено се надявам, да прочете и да се разпознае.

Днес я откривам тази тема, изчетох 30-тина страници и се чудя да се смея ли или да плача.

Ти ли си на аватара? Ако да, то наред с пиленето на ноктенца и твоето мега селско.

# 5 127
Опитвах се да "огрея" на всякъде и всичко. Ама вече нямам сили... Sad
И аз така, но хората толкова са свикнали да съм шесторъкия Шива, че когато аз имам нужда от едно рамо, хич и не се сещат.
Гледай себе си, и товето семейство, остави я тази баба, има си достатъчно синове и внуци. Мисли за себе си, ако ти се разболееш, защото стреса и преумората не прощават, кой ще се грижи за теб и децата.......
Това е за темата с оплакването, но: имам приятелка от 20г, преди няколко месеца мъжът и за малко да я изгони от в къщи с децата, беше официално наредил 100 любовници и т.н.......живееше си живота човека. Приятелката ми звънеше  всеки ден, и през ноща съм говорила с нея, за да я успокоявам........ приспивам деца, и говоря с нея......от един месец всичко при нея е по старому, блудния мъж се е кротнал, а тя не се е сетила веднъж да се обади, за да попита как съм, какво се случва......отлично знае, че от 2 месеца обикалям по болници с баща ми, правиха му операция......аз съм си виновна, така съм ги научила всички около мен

# 5 128
  • София
Отиваме за кафенце на гости на наше приятелско семейство. Сядаме на двора, домакинята прави кафенце, слага мин.вода/ пия само такава, рядко нещо газирано/. Мъжете се запиляват някъде из гаража, а ние си говорим двете и след около 30-40мин., тя влиза в къщата и се връща с нокторезачка и пиличка за нокти. Сяда пак на масата и започва да си реже ноктите, докато си бъбри, вече води монолог, защото аз съм загубила говор, а картината е твърде грозна, след което си ги изпили...  После се сърди, че не сме минавали да ги видим. Е, въпросната домакиня пише и във форума. Искрено се надявам, да прочете и да се разпознае.

Ти ли си на аватара? Ако да, то наред с пиленето на ноктенца и твоето мега селско.

Аз не разбрах според годесата какво чааааааааааак толкова се е случило - жената си е пилила ноктенца на Ръцете, на Двора..... в смисъл, какво толкова? Пиленето, ако не бъркам, е онова движение с пилата, с което ноктите се подравняват. Не е рязане, не е лющене, не е...........
И е на двора, кво толкова, че чааааааааааааак пък ума и дума да губи, ехеее?

# 5 129
  • София
Ами не е възпитано да го правиш пред гости, особено, ако не се виждате всеки ден и не сте много близки.

Общи условия

Активация на акаунт