"Селски" номера и пинизи

• 5 178 494
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 130
  • Русе
И аз да се включа с една случка от сряда:
Имах записан час за тонове в клиниката, където си следя бременността. Чакам на спирката, идва автобусът и се качвам. Места няма и си заставам най-отзад, защото там е по-широко и има къде да се хвана. Една госпожа се качва също от моята спирка. През това време една жена се наглася да става, явно ще слиза на следващата. Въпросната жена от моята спирка веднага фиксира възможността и се засилва натам. Сяда и си слага чантата на съседната седалка. Кондукторът и се скара, че си слага чантата на отделна седалка, при положение, че има бременно момиче и да ми направи място да седна. И тя като отвори една уста.. Първо пробва с номера, че не ме е видяла.  Simple Smile На което човекът отговори, че се е качила от моята спирка. После като го нападна: "Абе я си гледай работата! Има млади, в мен се хвана!!" Още няколко човека се развикаха, чак ми стана неудобно.
Ами така де, при положение, че има поне 7-8 души правостоящи и "най-здравата" ти торбичка да се вози на отделна седалка.  Mr. Green

# 5 131
Е, ако са отишли само на кафенце, 30-40 минути са достатъчни. Домакинята може да е намекнала да си ходят вече. Laughing

# 5 132
Като говорим за нокти....хм, миналата събота с приятели отиваме на басейн.Говоря с приятелката си, която в момента е в басейна, а на шезлонга зад мене чувам познато "цъкане". Една леля си реже ноктите на краката и ги слага на хавлията до нея.Добре поне, че не хвърчаха безразборно наоколо.Ами, селско та дрънка.  Sick

# 5 133
Да, аз съм на аватара и да, може да ти се струва селско, но най-малкото върши чудесна работа за авантаджии тук във форума, пък има бол.

Абе, тя да си ги беше изпилила само, с мед да я намаже човек, ама първо си ги изряза. Не чететееееееее!

Същата домакиня, тръгна до града, да купува цветя на учителката за 15 септември, заедно със сестра си и остави бебето си на 3 ДНИ само в къщата, докато бащата омазан до ушите бачка в двора.
На това му казвам цигания.

biskit, сигурна ли си, че не хвърчаха Laughing

lubito, гадно Hug

Много "обичам" хора, с деца, без деца, стари хора с бастунки, пресичащи на червен светофар.

# 5 134
Четааааа, goddess, не се измъквай, но се питам, защо не й го каза директно, по време на рязането и пиленето? Защо нема доблестта да го направиш, а сега тук й го споделяш? Наясно си, че е грозно и си е чист селски номер, нали? Все пак си е правила маникюр, не виждам с каква аванта се оправдаваш.

# 5 135
Ами не, не съм сигурна. Sick Не знам какъв може да е зорът ти, та да си режеш ноктите на плаж, вероятно е преценила , че са достатъчно омекнали от водата и сега е момента. ooooh! Също не мога да разбера, защо някои държат да си режат ноктите през прозореца.Имам поне двама такива съседи-изляза на терасата и чувам, че се режат нокти над главата ми. #Crazy

# 5 136
Четааааа, goddess, не се измъквай, но се питам, защо не й го каза директно, по време на рязането и пиленето? Защо нема доблестта да го направиш, а сега тук й го споделяш? Наясно си, че е грозно и си е чист селски номер, нали? Все пак си е правила маникюр, не виждам с каква аванта се оправдаваш.
Авантата беше относно въпроса ти за аватара ми.
А защо не ѝ го казах, защото понякога съм бяла и добра, до глупост и се самокритикувам, и се измъчвам, ама това е една друга тема. Опитвам се, да се придържам към темата или поне както разбирам заглавието ѝ.
Разделила съм ги в отделни абзаци.

# 5 137
Също не мога да разбера, защо някои държат да си режат ноктите през прозореца.Имам поне двама такива съседи-изляза на терасата и чувам, че се режат нокти над главата ми. #Crazy

Засяват си ДНК-то в тревното пространство Grinning

# 5 138
  • Пловдив
Същата домакиня, тръгна до града, да купува цветя на учителката за 15 септември, заедно със сестра си и остави бебето си на 3 ДНИ само в къщата, докато бащата омазан до ушите бачка в двора.
Не го е оставила само, а с баща му. Ми айде да го погледа това дете. Не я защитавам за другото, простотия си е, но тия мъже са бащи. Като могат да правят деца редно е да могат да ги гледат.

# 5 139
  • In The Middle Of Nowhere
И аз намирам за мега селско рязане на нокти, не пилене, а рязане пред публика. Една съседка вървеше един ден с нокторезачка из квартала и така докато ходи и си подрязва ноктите. Аз този ритуал си го правя насаме.

# 5 140
Също толкова селско е да напишеш какво си видял и след това "чете тук и се надявам да се разпознае".

# 5 141
Не го е оставила само, а с баща му. Ми айде да го погледа това дете. Не я защитавам за другото, простотия си е, но тия мъже са бащи. Като могат да правят деца редно е да могат да ги гледат.
Дори и докато работи, за да издържа семейството ли?
Защо реши, че точно този баща не сменя памперси, не помага в къпането... или ти не познаваш такива? Аз пък познавам и то доста. Докато жена му на почти 40г. има два петъка работени.
Да заявиш 'Излизам.', а не например 'Имаш ли работа, че трябва да ида до града, да купя цветя?', после браковете се разпадали, хората не били щастливи, ами сами си го правят.
Както и да е, така им харесва, така си живеят.

Също толкова селско е да напишеш какво си видял и след това "чете тук и се надявам да се разпознае".

Ами селско е, права си, ама такива хора не разбират от 'право куме в очи'. Поне такъв ми е опита, с конкретната домакиня. Току-виж прочела го и се възмутила на жената, която си изрязала ноктите на масата, пред гостите. Joy

# 5 142
  • Пловдив
Дори и докато работи, за да издържа семейството ли?
Защо реши, че точно този баща не сменя памперси, не помага в къпането... или ти не познаваш такива? Аз пък познавам и то доста. Докато жена му на почти 40г. има два петъка работени.
Да заявиш 'Излизам.', а не например 'Имаш ли работа, че трябва да ида до града, да купя цветя?', после браковете се разпадали, хората не били щастливи, ами сами си го правят.
Както и да е, така им харесва, така си живеят.
Ти казваш "помага", пък аз говоря, че по принцип би трябвало половината отглеждане да е за бащата. Каквото и да ти кажа няма да ме разбереш, на различни планети сме.

# 5 143
  • София
Отиваме за кафенце на гости на наше приятелско семейство. Сядаме на двора, домакинята прави кафенце, слага мин.вода/ пия само такава, рядко нещо газирано/. Мъжете се запиляват някъде из гаража, а ние си говорим двете и след около 30-40мин., тя влиза в къщата и се връща с нокторезачка и пиличка за нокти. Сяда пак на масата и започва да си реже ноктите, докато си бъбри, вече води монолог, защото аз съм загубила говор, а картината е твърде грозна, след което си ги изпили...  После се сърди, че не сме минавали да ги видим. Е, въпросната домакиня пише и във форума. Искрено се надявам, да прочете и да се разпознае.

Днес я откривам тази тема, изчетох 30-тина страници и се чудя да се смея ли или да плача.
Аз май съм споменавала но пак да кажа ,работя в офис и до мен седи мъж на около 30на години. Ами на въпросния за 2ри път му се случва да си реже ноктите на бюрото !!!! Sick А кажете ми сега ,това какво животно е ?

# 5 144
  • UK
Toва с ноктите съм го виждала и аз на басейн в Гърция. От една българска дама. Иначе се бях примирила със съседите, които живееха над нас в София и на които не само всеки ден им метях трохите от изтърсената покривка, но и ноктите, които вероятно режеха върху същата покривка.

Отвратително ми е и по плажовете да гледам жени как чоплят гърбовете/носовете на мъжете си. Верно, хубава светлина, ама ние отстрани сме  Sick.

Общи условия

Активация на акаунт