"Селски" номера и пинизи

• 5 184 703
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 495
  • в рока
Може жената да не я е скрила нарочно, а да е нямало примерно много място пред нея на масата от другите чинии, чаши и т.н., и за това да я е сложила отстрани на пейката, да и е удобно да храни децата.
Сега изкара жената, че нарочно е държала децата гладни, щото си следила колко голямо пар4е е взела и колко малките са изяли ooooh!

И ако постъпката на жената е невъзпитана, то твоето зяпане кой колко яде и обсъждането му  си е селско.

И аз за пръв път чувам, че трябва да нося на детето си храна? Първо, второ, трето, или?

# 6 496
Аз пък съм почти убедена, че питата си е била разчупена на две парчета (нали това ѝ е предназначението, да я разчупят младоженците и цялата сватба да дюдюка на кого се е паднало по-голямото парче), а тази майка, минавайки, просто е забърсала тайно едното от тях и го е скрила на пейката.  Sunglasses
Други предположения?

# 6 497
Кой, кой отчупи от питката, кой? Mr. Green

# 6 498
Ох, дояде ми се погача.....Много ли е селско? Все пак не е суши  newsm78

# 6 499
  • в рока
Крий я под масата, да не я надуша, че идвам

# 6 500
На сватба, обикновено има достатъчно храна за пораснали хора.
Не мога да си представя, че нормален човек ще откаже хляб на дете, след като са минали всички официалности.
От друга страна, мога да си представя, че жената е сложила питката на пейката, защото е преценила, че няма място на масата. Може и да не я е крила умишлено. и може и изобщо да не се е сетила за другото ти дете. Има всякакви хора - съобразителни, несъобразителни, притеснителни.

# 6 501

И на мен ми се дояде  Joy Стига с тая погача вече  Crazy

Добре де, как я е сложила на пейката тая погача, тя трябва да е мазна.Как така се слага на пейка тая питка, там където седят хора.

# 6 502
  • Бургас

На мен пък ми се отяде. Вече колко страници дъвчем /жалко, че в преносен смисъл/ една тъпа погача  Crossing Arms

# 6 503
.....за мен, е груба селска проява, да заведеш невръстните си деца на сватба и да разчиташ да ги храниш с наличната храна или с погачата на младоженците, да вземеш от нея, и тайно да си храниш децата, при наличие на други деца
Защо? Обикновено когато ни канят се уточнява дали е ок да присъстват деца или те не са включени в поканата. Съответно щом ще присъстват се предвижда, че ще има и храна за тях..... нямам предвид пет-степенно меню, а детски менюта някакви. Не знаех, че трябва да си нося 2-3 буркана супа от вкъщи за да нахраня децата.

Тука няма еднозначен отговор според мен. Зависи от възраста на децата. Ако детето е по-голямо, на обща храна, обикновенно се предлагат детски менюта. Мойта щерка не обича детските менюта, на мама и тате чиниите са по-вкусни. Сега, ако си решил да водиш по малко дете/бебе, което още яде пасирана храна примерно или си е на специална храна, ако ще стои дълго и трябва да се храни, нормално е да му вземеш храна, няма как да очакваш да му сервират пюре или крем супа примерно.

И на мене заради вас цял ден ми се яде пуста питка  Joy
И какво толкова щеше да стане и, стане на тази жена ако беше почерпила със "златната" питка 2 дечица, вместо да я крие под масата?

А пък дъщеря ми понякога като някой яде нещо/обиковенно солети, зрънчо, такива неща/, познат, непознат ако и хареса яденето , отива, застава до него и го гледа жално като циганче. Те хората и дават кво да прават  ooooh! Сега селянче ли е детето ми?  Mr. Green Аз се засрамих първия път, казах и че така не се прави, по-добре да попита...ама тя ходи и зяпа ли зяпа...после ми стана смешно, но всепак не ми е удобно. Е още е малка де, ще се понаучи.

# 6 504
На сватба, обикновено има достатъчно храна за пораснали хора.
Не мога да си представя, че нормален човек ще откаже хляб на дете, след като са минали всички официалности.
От друга страна, мога да си представя, че жената е сложила питката на пейката, защото е преценила, че няма място на масата. Може и да не я е крила умишлено. и може и изобщо да не се е сетила за другото ти дете. Има всякакви хора - съобразителни, несъобразителни, притеснителни.
Ако беше така, щеше да предложи на моите деца да си вземат, и после да я сложи на пейката. На масата си имаше достатъчно място, бяха предвидили, да има такова, ако някой иска да си поръча още нещо, освен предвиденото меню. Винаги си личи, дали някой крие нещо и с каква цел се прави
Погачата беше доста бързо изядена, от това съдя, че им се е усладила, и са били гладни. Двете и деца изядоха огромното парче, т.е. тя е преценила, че ще си стигне само за тях. От скоростта на ядене, и количество съдя, че децата са били гладни/ математика в мен не може да устои Mr. Green/ Joy

# 6 505
Аз мисля, че Как' Сийка уцели право в целта.

# 6 506

И на мен ми се дояде  Joy Стига с тая погача вече  Crazy

Добре де, как я е сложила на пейката тая погача, тя трябва да е мазна.Как така се слага на пейка тая питка, там където седят хора.

Пропуснала си, писах, че беше в чиния

# 6 507
Ти явно доста зорко си проследила целия процес на изяждане...На колко залъка изядоха питката

# 6 508
Ох, дояде ми се погача.....Много ли е селско? Все пак не е суши  newsm78

И на мен ми се дояде  Joy Стига с тая погача вече  Crazy

Пропуснала си, писах, че беше в чиния

Явно.Но останалото знам вече наизуст  Crazy

# 6 509
  • София

Тука няма еднозначен отговор според мен.
Скрит текст:
Зависи от възраста на децата. Ако детето е по-голямо, на обща храна, обикновенно се предлагат детски менюта. Мойта щерка не обича детските менюта, на мама и тате чиниите са по-вкусни. Сега, ако си решил да водиш по малко дете/бебе, което още яде пасирана храна примерно или си е на специална храна, ако ще стои дълго и трябва да се храни, нормално е да му вземеш храна, няма как да очакваш да му сервират пюре или крем супа примерно.

И на мене заради вас цял ден ми се яде пуста питка  Joy
И какво толкова щеше да стане и, стане на тази жена ако беше почерпила със "златната" питка 2 дечица, вместо да я крие под масата?

А пък дъщеря ми понякога като някой яде нещо/обиковенно солети, зрънчо, такива неща/, познат, непознат ако и хареса яденето , отива, застава до него и го гледа жално като циганче. Те хората и дават кво да прават  ooooh! Сега селянче ли е детето ми?  Mr. Green Аз се засрамих първия път, казах и че така не се прави, по-добре да попита...ама тя ходи и зяпа ли зяпа...после ми стана смешно, но всепак не ми е удобно. Е още е малка де, ще се понаучи.
Слагам го в скрит текст, за да не простирам тук чаршафи.
Така е - аз говоря за деца на обща храна. И не намирам за селско да отида на сватба без да съм си подготвила от вкъщи храна за децата. Много ясно, че за бебе това не важи.

И аз като вас - сладокуса, ама пък си омесих питка.... много хубава ми се получи  Sunglasses
И Моята дъщеря още не можеше да говори, обаче видеше ли някой да яде нещо и веднага отиваше до него и гледаше и преглъщаше.... що срам съм брала с нея. На приятелка пък детето обикаляше по масите и жално молеше: "Може ли малко храничка?" нищо че се е натъпкала току що като попско дете на задушница Crazy

Общи условия

Активация на акаунт