"Селски" номера и пинизи

• 5 184 446
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 675
Боже, коя добра душа заговори за цици и подсвиркване? И аз се дразня, когато просташки показват, че съм им направила впечатление, от друга страна си викам: Касито, дърта чанто, до кога ще ти обръщат така внимание по улицата?".

# 6 676
  • sf
Въобще не се обиждам  Joy
Майтапех се наскоро с брат ми, че ако не ми подсвирне поне един циганин, деня е пропилян  hahaha

# 6 677
Аз не мога да спра да се смея на "Пенис Нешо"!  Joy
Страхотно е!  Joy

# 6 678
  • sf
Аз не мога да спра да се смея на "Пенис Нешо"!  Joy
Страхотно е!  Joy
Това пък какво е?
 newsm78

# 6 679
Ох, какъв развой сте постигнали Laughing Ми да си кажа и аз - моят малък син пък си кръсти (не знам защо) пикливият си (за сега само ) орган -  Нешо (извинявам се на хората с това име, не съм виновна) Опитвам се да го уча ,че се казва пенис и сега го е кръстил "Пенис Нешо"...Ми, не мога да се оправя, пък и  не искам  да му давам повече идеи  за разрастване на "името" -  да си се оправя  Naughty
Откъде го измислил тоя Нешоо Joy

# 6 680
Не мога да кажа "селско" ли е или не,но на близката детска площадка има един 80 год. дядо,който всяка вечер гони децата от там. Като моето дете е на 13 год. и повечето деца, които играят там са около тази възраст.Вярно,че са шумни,но къщата му е на повече от 100м.през улицата от площадката. Няколко пъти си "споделяхме" на висок глас кой какво мисли по въпроса,но деденцето хич не иска и да чуе,че на детската площадка играят деца и няма къде другаде да отидат.Първият път когато се сблъсках с въпросния мъжага,реши,че съм "тъпа" и искаше да ме опердаши с едно паве Grinning. Е не му се усмихна щастието.Вторият път бях с приятелят ми....тогава искаше и него да халоса с пън този път. ooooh! Всеки път ме заплашва с полиция и каквото му дойде на ум.Странното е,че това се случва от години(ние сме от скоро в квартала) и когато се орепчих на въпросната особа майчетата и децата там ми разказаха всякакви ужасии. Как гони,обижда,заплашва....плюе..и т.н.замеря децата с каквото му падне.А,ако уцели някое? Сега детето го няма и не съм ходила да следя какво се случва,но на "есен с песен" предполагам всичко ще е по старо му.  ooooh!

# 6 681
Ами да викне полицията! Ще се оплаче от деца на площадката, пък вие - от дядка-психо.

# 6 682
  • Ямбол
Направо да пуснат оплакване за заплахи към тях и децата.
И не, не е селско, криминално е.

# 6 683
Боже, коя добра душа заговори за цици и подсвиркване? И аз се дразня, когато просташки показват, че съм им направила впечатление, от друга страна си викам: Касито, дърта чанто, до кога ще ти обръщат така внимание по улицата?".

Това е, защото си готина, Каси, а дърта чанта не си и никога не можеш да бъдеш.

# 6 684
Да съгласна съм за полицията. Правили са го през годините,но деденцето се разминава само с предупреждение и май някаква глоба( за това не съм сигурна),че когато ми обясняваха как се оправят с него всички говореха един през друг. Аз лично не съм имала честта да говоря с полицаите.Е ще ми се наложи скоро.Но ако положението си остане същото май ще трябва да се хванем дружно и да преместим площадката.Друг вариант не виждам ooooh!

# 6 685
Дядото явно е някакво куку и полицията няма да ви помогне. Най-много да го предупредят (ако решат да се озорят от работа) и после ще е същото.

# 6 686
  • София
Да съгласна съм за полицията. Правили са го през годините,но деденцето се разминава само с предупреждение и май някаква глоба( за това не съм сигурна),че когато ми обясняваха как се оправят с него всички говореха един през друг. Аз лично не съм имала честта да говоря с полицаите.Е ще ми се наложи скоро.Но ако положението си остане същото май ще трябва да се хванем дружно и да преместим площадката.Друг вариант не виждам ooooh!

Е стига де, а според въпросния дядо за какво е детската площадка? Да си играе той може би? Като бях малка и ние имахме в квартала една такава, но при нас беше баба. А, сме на площадката, тя веднага на балкона и започваше да вика по нас. И най-вероятно и шумни сме били, но деца бяхме, не беше в забранени часове, но тя си викаше. Но това и до днес не го разбирам, и в тази тема прочетох леко възмутен коментар от някой, как деца рисували на детска площадка, та какво ли се чудя. Без да имам деца, най-малкото аз съм била дете, и така съм научена: детската площадка е за деца - за това се нарича детска, а не дядова, бабина или друго!

# 6 687
  • София
Да си направиш общ фейсбук профил (или в която и да е социална мрежа или форум) с мъжа си/гаджето си - Иванчо Марийка Петрови, ИванчоМарийка. И ми е селско, и ми е тъпо.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 23:45 от miamim

# 6 688
  • София
Да си направиш общ фейсбук профил (или в която и да е социална мрежа или форум) с мъжа си - Иванчо Марийка Петрови. И ми е селско, и ми е тъпо.

Защо? Какво му е селското? Имам познати, които така са избрали, нямат отделни профили, а приятелите са им общи като цяло. Кое е чак пък "селския" пиниз в това?

# 6 689
  • София
Да си направиш общ фейсбук профил (или в която и да е социална мрежа или форум) с мъжа си - Иванчо Марийка Петрови. И ми е селско, и ми е тъпо.

Защо? Какво му е селското? Имам познати, които така са избрали, нямат отделни профили, а приятелите са им общи като цяло. Кое е чак пък "селския" пиниз в това?

ОК, не е селски пиниз, а е селско изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт