"Селски" номера и пинизи

• 5 184 394
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 750
  • София
Ще си запазя последните 2-3 страници на темата и ако реша да спазвам диета, щом ми пригладнее ще си ги отварям да си ги препрочета. Ето на, обед наближава, а след вашите картинни описания мисля че ще пропусна и вечерята  Mr. Green

# 6 751
Ами и аз не знам защо, но се дразня. Може вече и в критическа да влизам Mr. Green
Лично аз не си позволявам никога да говоря пред клиенти. И на шефката съм си затваряла. Разбира се, че е неприемлива и обратната ситуция Peace

Ти си продавачка, клиентът е клиент. И не е длъжен да те забелязва, влязъл е да си купи нещо, не да си общува с тебе. Дай сега да не си вдигат телефоните хората за да не се дразнели продавачките.

# 6 752
А да мляскаш с отворена уста докато говориш по телефона е още по-гадно.

# 6 753
Ще си запазя последните 2-3 страници на темата и ако реша да спазвам диета, щом ми пригладнее ще си ги отварям да си ги препрочета. Ето на, обед наближава, а след вашите картинни описания мисля че ще пропусна и вечерята  Mr. Green
Блазе ти щом можеш

# 6 754
Най-гадно е да дъвчеш скумрия с отворена уста докато говориш по телефона и в другата ръка да държиш мокрите си обувки.

# 6 755
  • София
Най-гадно е да дъвчеш скумрия с отворена уста докато говориш по телефона и в другата ръка да държиш мокрите си обувки.
Не  Naughty Телефона си го придържаш с рамото. Така ти се освобождава ръката за да си скубеш космите по краката с пинсета

# 6 756
Вярно, космите забравих.

# 6 757
  • sf
Да си направиш общ фейсбук профил (или в която и да е социална мрежа или форум) с мъжа си/гаджето си - Иванчо Марийка Петрови, ИванчоМарийка. И ми е селско, и ми е тъпо.
Абсолютно подкрепям  Peace И много им се чудя на такива, защо го правят  Thinking

# 6 758

А в същото време детето на ССФ, жално те гледа в очите и ти казва " Дай ма како, дай малко да ям''   Joy

# 6 759
  • София
Какво е ССФ?

# 6 760
  • София

А в същото време детето на ССФ, жално те гледа в очите и ти казва " Дай ма како, дай малко да ям''   Joy
Неее, през това време се оглеждаш да не би детето на ССФ да те гледа в отворената уста.

# 6 761
  • София
Загложди ме един въпрос. Защо колежката с ботушите си ги държи цяла зима на парното? Всеки път ли са мокри или иска да са й топли крачетата като ги обуе?  newsm78 И не се ли разваля кожата от постоянно затопляне?

# 6 762
Загложди ме един въпрос. Защо колежката с ботушите си ги държи цяла зима на парното? Всеки път ли са мокри или иска да са й топли краетата като ги обуе?  newsm78 И не се ли разваля кожата от постоянно затопляне?
Не съм я питала, но може би заради това да са топли и сухи като ги обуе пак.

# 6 763

Ти си продавачка, клиентът е клиент. И не е длъжен да те забелязва, влязъл е да си купи нещо, не да си общува с тебе. Дай сега да не си вдигат телефоните хората за да не се дразнели продавачките.
[/quote]
Да, продавачка съм. Не съм ядрен физик, но са ме учили да поздравявам. Просто ей така. От елементарна учтивост. Не става дума да не се вдигат телефоните. Понякога имам чувството, че се прави нарочно с цел да не ги заговарят досадни продавачки. Ама аз пък не съм от тях Flutter. И понеже винаги съм се опитвала да съм учтива някак си очаквам обратното. Поне до санитарния минимум. ''Добър ден" напълно ме удовлетворява.

# 6 764
Селско ли е в частен лекарски кабинет,тоалетната за пациенти да е платена? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт