"Селски" номера и пинизи

• 5 184 427
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 840
Преди години работех като сервитьорка, най-противно ми беше да замитам отрязани нокти  Sick

Ееее стига де, то не беше по плажа, в офиса, през терасата, и по заведенията ли го правят?  #Crazy

# 6 841
Ами ако аз вече говоря по телефона си не бих влязла, докато не приключа. Не е толкова сложно, а ако вали и имам нужда да се скрия, ще помоля, човека на телефона да постои на линия, ще влязя и поздравя, ще се извиня, че имам разговор и така....

Да бе влизайки в магазина ще се оглеждаш къде е магазинерката, че да отидеш и да и се извиниш предварително  Mr. Green
Един разговор на тих тон, си е съвсем в реда на нещата и не виждам защо трябва да се извинявам! Ако съм на касата, просто няма да вдигна, или ако е важно то тогава ще се извиня и ще вдигна.

# 6 842
Преди години работех като сервитьорка, най-противно ми беше да замитам отрязани нокти  Sick

Ееее стига де, то не беше по плажа, в офиса, през терасата, и по заведенията ли го правят?  #Crazy
Аз съм виждала как се пилят нокти в трамвай Sick.

# 6 843
Селски номер - да те почерпят в магазина на един от онези щандове за презентация, след което да те спрат на изхода и да те проверяват като престъпник, понеже служителка сигнализирала, че си яла нещо в магазина. След този случай, както всяка вечер пазарувах в Била, така не влязох няколко години. Сега много рядко влизам, по-скоро инцидентно.

# 6 844

Да, правят го.Една мила майчица седна с детенцето си, то на видима възраст около 5 годинки, изряза му ноктите, пийнаха нещо и си заминаха.После пометох под и около масата и броих изрязаните нокти до 10, да не пропусна някой израстък  ooooh!

# 6 845
Аз така разбирам нещата и така ги правя. Щом на теб не ти е проблем да си говориш, е ок. аз, ако съм в ситуацията на продавача, бих се почувствала кофти.

# 6 846
Селски номер - да те почерпят в магазина на един от онези щандове за презентация, след което да те спрат на изхода и да те проверяват като престъпник, понеже служителка сигнализирала, че си яла нещо в магазина. След този случай, както всяка вечер пазарувах в Била, така не влязох няколко години. Сега много рядко влизам, по-скоро инцидентно.

Селски номер наистина, но ми стана много смешно.  Joy

# 6 847
Аз така разбирам нещата и така ги правя. Щом на теб не ти е проблем да си говориш, е ок. аз, ако съм в ситуацията на продавача, бих се почувствала кофти.

Хахаха стига бе, това си е сега 100% превземка Simple Smile искаш да кажеш ако съм влязла в някой голям магазин, трябва да обикалям и да търся всички продавачки за да им се извиня ??  

# 6 848

Селски номер наистина, но ми стана много смешно.  Joy

ooooh! И да си ял примерно, как ще те разберат? Сигурно по трохите на лицето  Crazy

# 6 849

Да, правят го.Една мила майчица седна с детенцето си, то на видима възраст около 5 годинки, изряза му ноктите, пийнаха нещо и си заминаха.После пометох под и около масата и броих изрязаните нокти до 10, да не пропусна някой израстък  ooooh!

Това е често срещана гледка и в ГТ - един ден си седя и чувам нещо цъка зад гърба ми, но такова монотонно - цък-цък-цък. И тръгвам аз да слизам, виждам една жена много професионално върти една нокторезачка, която издава този специфичен звук, а около нея хвърчат нокти и кожи  Crazy
И друг път съм го виждала при различни хора - почвам да си мисля, че има някаква мода и аз не съм разбрала  #Cussing out Laughing

Веднъж бях втрещена - една майка с детето си. Седнаха, тя му отвори бурканче с пюре, нахрани го, избърса му устата с мокра кърпичка, сложи я в буркана, затвори го и го пъхна под седалката си, но не пропусна да си прибере лъжицата. После невъзмутимо слезна и си остави боклука в автобуса.
Аз обикновено съм много нахална и правя забележки, но този път просто останах безмълвна  Shocked Shocked

# 6 850
Аз не бих хвърлила обувките, защото няма да имам тази смелост.По принцип гледам да съм незабележима и в никакъв случай не натрисам особата си никъде.Не се чувствам специална в качеството си на клиент и не изисквам някакво специално отношение към мен, при все, че рядко купувам и основно разглеждам  Laughing  . Ако някой говори по телефона ще изчакам 5, дори 10 минути, а ако ми размаха пръст  Shocked , оставям обувките и по най-демонстративния начин като дива селянка казвам на детето със силен глас: "Хайде, маме, ще купим обувки от съседния магазин!"  Joy

По телефон си позволявам да говоря само в големите вериги и то доста дискретно.В малък магазин не говоря.Или отлагам разговора, или излизам, ако е нещо спешно.Ако продавачката е някъде около мен се извинявам преди това.Ако е в другия край и си прави нещо, просто се изнизвам тихичко  Mr. Green

# 6 851
  • Оптимист по принуда
Преди няколко години влезнах в магазин за обувки на една пловдивска улица. Казах добър ден на продавачката и се оцъклих - седеше зад щанда със слушалки на главата, ама от онези, класическите, с две големи дунапренчета на ушите и микрофон, минаващ пред устата - и си говореше по скайпа. Такъв смях ме напуши, че забравих да разглеждам. Влизала в и в магазин, а продавачката си е млящила дюнер невъзмутимо, без дори и да поздрави. Та в такива случаи какво да я поздравявам, ще вземе да се задави нещо  Wink

Била съм продавачка и знам какво е да бъдеш любезен, без да си нахален, дори и да не продадеш, да изпратиш с усмивка и вежливо човека.

Обикновено плямпащата по телефона продавачка,която ви кара да чакате най-нахално, просто не взима процент от продажбата и се надява да си излезнете /или е простакеса отвсякъде/.

За небрежно забравените боклуци под седалките - те са си винаги актуални.   Просто ако мога, на такива им казвам, че 'феята на боклучетата' днес е в отпуск  Simple Smile.

# 6 852
Любимото ми пазаруване е от продавачки, които пушат навън, като ме видят с досада оставят цигарата и влизат вътре, нетърпеливо чакат да избера или попитам нещо, още по-нетърпеливо ми заявяват, че това, което търся те не го продават и ме гледат злобно като си изляза без покупка....Явно са на заплата и то ниска, или са без контрол. Наказвам ги, като не влизам отново в магазина им.

# 6 853
  • Оптимист по принуда
Това не е наказание, правиш им услуга  Simple Smile.

Любимо - 'нямаме размер като за вас'!

# 6 854
По-гадното е "Нямаме големи размери!"  Twisted Evil

И това се случи да ми кажат.А бях гладувала като куче две седмици и се чувствах по-слаба и от манекенка /субективно усещане естествено  Laughing/.

Общи условия

Активация на акаунт