.....

м**** им...ама писна ми..ама всички до един са едни и същи ..та за какво става въпрос.. Последните 3 седмици все пътувам до Сф поне 4 пъти и маршрутът ми в Сф е един и същ..от централна гара до едно и също място близо до гара Подуяне. Всеки път излизам и се качвам в такси- кола на Ок Супертранс ( цените са добри, а пък имат добра слава ..уж) и всеки път качвам се, казвам адреса и отговора на шофьора е един и същ: "Офф, ама това не се сещам къде е точно"..Ок първият път ме направи на будала, понеже не знаех точно къде отивам. 2рият път изрично казах: "Ама да не ме прекарате от 5 планини в 6та" , при което шофьора ми изригна : " Боже леее, ама Вие какви ги говорите и се започна с едно пуфтене и цъкане с език, все едно съм най-голямата идиотка на света и съм го обвинила в егати престъплението...Та същия тоя като взе , че спира 100 пъти, вади едни карти , едни неща, ама сумти, охка , пъшка- готов за Оскар- аз седя и гледам сеира.. Стигаме до адреса казва сумата - вадя пари и искам касов бон...ей като смени боята тая гад мръсна ...Взех си бончето ( не че кой знае какво) ама и на него не му стана приятно.

Този тарикат обаче сигурно има пари за цигарки, биричка, ама за автобуса нъц. Колкото и реално да не си ощетен директно като даваш или оставаш билет, цялата практика и на мен ми се струва нередна.
....
....
Мислех си да напиша София, ама го пропуснах. Имам опит с ГТ в два града. Единия е ясен, в другия са по- малко тарикатите, предимно от определен етнос.