"Селски" номера и пинизи

• 5 183 844
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 155
  • ГО
Относно пресичащите майки с колички, за мен, най-голямото безумие е, количката да е на асфалта/пешеходната пътека, а майката на тротоара стои и чака да пресече ooooh! ooooh! ooooh!

# 7 156
  • София
Относно пресичащите майки с колички, за мен, най-голямото безумие е, количката да е на асфалта/пешеходната пътека, а майката на тротоара стои и чака да пресече ooooh! ooooh! ooooh!

+1. Също така при спрял трамвай/когато няма тротоар, а само пътно платно/, първо да пуснеш детето да слезе.

# 7 157
Мотото на неправилно пресичащите пенсионери е "Ако не виждам колата, тя не съществува".
На мен са ми много странни като пресичат еднопосочна улица и се оглеждат на обратната на движението посока. Все едно от там се очаква да дойде автомобил.
Да си призная честно, това и аз го правя, но несъзнателно Embarassed. Наясно съм, че улицата е еднопосочна, но по навик се оглеждам и на двете страни.

# 7 158
  • Пловдив
Къде изчезна темата-близнак за дразненето по време на почивка? Някак я загубих Simple Smile

# 7 159
  • София
Мотото на неправилно пресичащите пенсионери е "Ако не виждам колата, тя не съществува".
На мен са ми много странни като пресичат еднопосочна улица и се оглеждат на обратната на движението посока. Все едно от там се очаква да дойде автомобил.
Да си призная честно, това и аз го правя, но несъзнателно Embarassed. Наясно съм, че улицата е еднопосочна, но по навик се оглеждам и на двете страни.
Не знам какво ви е толкова странно, след като се случва и еднопосочните улици някои да ги ползват като двупосочни.

# 7 160
  • Пловдив
И аз си се оглеждам на двете страни на еднопосочна улица. Че и даже на оживения булевард пак се оглеждам на двете страни. (Булеварда е практически две еднопосочни - двойка платна, зелена площ, двойка платна). Всичко се случва, идиоти всякакви, не ми пречи да си обърна главата на другата страна.

# 7 161
  • Бургас
Не знам какво ви е толкова странно, след като се случва и еднопосочните улици някои да ги ползват като двупосочни.

Странно ми е, че се оглеждат само от едната страна и то тази, от която не идват коли или е почти невъзможно да дойде кола. То и аз винаги се оглеждам и на двете посоки.

# 7 162
Влизала съм в насрещната лента заради майка с количка, решила да пресече(изскачайки между паркирали коли), докато си говори с приятелка.
Нямаше пешеходна пътека, нито една не се огледа, но не пропуснаха да се развикат.

# 7 163
Добре правиш, че се оглеждаш. Редовно има нарушители, които знаейки, че са в нарушение минават с мръсна газ. В една друга тема потребителка ми обясни, че така се пестяло бензин.

# 7 164
Най-идиотско ми се струва пресичането на пешеходците по диагонал, ама възможно с най-дълга траектория  ooooh! Вместо да си пресече нормално от тротоар на тротоар, а след това на където иска да си върви.

Срам-не срам, признавам си, че в зората на шофьорската ми практика се случи да пропътувам около 500м в насрещното платно, че бях объркала изходите  Embarassed

А относно оглеждането и в двете посоки - в Лондон ми направи впчатление как по улиците (може би предимно централните  Rolling Eyes) на земята до пеш. пътека беше написано накъде да погледнеш за идващи автомобили  Laughing Може би заради обратното движение, непривично за повечето туристи  newsm78

# 7 165
  • Пловдив
Ако за мен нямаше кола, щях да изляза и да й дръпна едно конско.
По този повод се сетих - имам книжка от началото на тази година. Като съвсем нов шофьор, още несвикнала, реагирах късно и спрях на много малко разстояние (метър, да речем, не сантиметри) от кола, движеща се по напречната улица - с предимство, грешката беше моя, но спрях все пак, не я ударих. Става дума за едно особено регулирано кръгово кръстовище, в което аз съм вътре, но нямам предимство - знам си го, че е особено, но тогава сбърках.
Другата кола също спря пред мен, блокирайки както моя път, така и пътя на тия след нея, вратата се отвори и една кака се развика: "Ти нормална ли си? Нормална ли си?". Аз и правя знаци с ръка да се маха (кво да и кажа - нито от "да", ще е доволна, нито от "не", предполагам Wink), тя продължава да настоява да и отговоря нормална ли съм, накрая се наложи да и кресна и аз: "Ама я се разкарай, ма!", за да може да тръгнем и аз, и тези след нея.

Няма прилика с твоя случай, просто се сетих, че някои хора явно си държат на конското.

# 7 166
Редовно има нарушители, които знаейки, че са в нарушение минават с мръсна газ. В една друга тема потребителка ми обясни, че така се пестяло бензин.

Как се пести бензин? Като минеш с мръсна газ ли?

# 7 167
Ако за мен нямаше кола, щях да изляза и да й дръпна едно конско.
По този повод се сетих - имам книжка от началото на тази година. Като съвсем нов шофьор, още несвикнала, реагирах късно и спрях на много малко разстояние (метър, да речем, не сантиметри) от кола, движеща се по напречната улица - с предимство, грешката беше моя, но спрях все пак, не я ударих. Става дума за едно особено регулирано кръгово кръстовище, в което аз съм вътре, но нямам предимство - знам си го, че е особено, но тогава сбърках.
Другата кола също спря пред мен, блокирайки както моя път, така и пътя на тия след нея, вратата се отвори и една кака се развика: "Ти нормална ли си? Нормална ли си?". Аз и правя знаци с ръка да се маха (кво да и кажа - нито от "да", ще е доволна, нито от "не", предполагам Wink), тя продължава да настоява да и отговоря нормална ли съм, накрая се наложи да и кресна и аз: "Ама я се разкарай, ма!", за да може да тръгнем и аз, и тези след нея.

Няма прилика с твоя случай, просто се сетих, че някои хора явно си държат на конското.
Руски паметник, нали?

# 7 168
Редовно има нарушители, които знаейки, че са в нарушение минават с мръсна газ. В една друга тема потребителка ми обясни, че така се пестяло бензин.

Като не спираш и потегляш пак предполагам.

# 7 169

Като не спираш и потегляш пак предполагам.
Ами и това не е вярно! Ако ще мерим милимундерите изразходван бензин, то по-добре да ходим пеша.

Общи условия

Активация на акаунт