"Селски" номера и пинизи

• 5 177 839
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 735
  • София
Ако знаеше малко повече за влечугите нямаше да пишеш глупости Laughing

# 12 736
Хипербола му се казва на това.

# 12 737
  • София
Хиперболата е нещо съвсем различно.

# 12 738
  • Другата България
Laughing Laughing Laughing
Пред входа казва жената, не в къщи.
Ти си изключение с твоите домашни любимци, надявам се не ги пускаш "на разходка" пред входа, че..... Crazy

# 12 739
# 12 740
Аз досега нормален кучелюбец не съм срещал. Всичките ги пере сачмата яко.

# 12 741
  • София

И как идеята за хранене на змии пред блока се явява хипербола?
Къде точно видя силното преувеличение?

Не ми се спори, няма смисъл.

# 12 742
  • София
Те змиите обикновено бягат от хората.Как ли пък няма да ги пусна да им се радват  Mr. Green а и едва ли ще хапнат от манджата на леля Славка Mr. Green

# 12 743
  • при късмета
Това е твоето мнение обаче! Аз не се умилявам, съжалявам, и не се чувствам виновна за това!
Затова съм написала "ако е в състояние". Не всекиму е дадено свише и така си си далеч по-добре. Има хора, които никога за нищо не се чувстват виновни и винаги са прави...

А тези дето най-се хвалят, че точно на тях е дадено свише и смятат всички останали за неразвити и недостойни хора, само на основание, че хранят кварталните помяри, са най-извисени. Мдаа, направо сте по-светци от папата

Laughing Laughing Laughing
Пред входа казва жената, не в къщи.
Ти си изключение с твоите домашни любимци, надявам се не ги пускаш "на разходка" пред входа, че..... Crazy
А защо стопаните на кучета имат право да ги извеждат на разходка, а стопаните на змии нямат? Това си е дискриминация според мен. И едните и другите са домашни любимци и това което се отнася за едните трябва и за другите.
Всички закони са правени само за кучетата. Нито други любимци са в тяхната категория, нито хора.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 17:50 от ма ко

# 12 744
Животните не са виновни за ситуацията, в която са ги поставили безмозъчни и безотговорни хора. Но тази ситуация ни налага да избираме ние или те. Жал ми е за животните, но няма как да избера тях. Особено след като съм видяла как детето ми пищи от спринтираща и лаеща срещу него глутница. Това- на 5 минути от центъра на София.

# 12 745
  • София
Змията освен да си я навия на гривна около ръката незнам как ще я разходя.Виж игуана на каишка съм виждала,те подлежат на опитомяване.

# 12 746
Откакто едно лято се снимах с питон и открих, че змиите не са хлъзгави  и влажни, а топли и сухи сериозно се бях замислила за такъв любимец Simple Smile)) Хем и свеки съвсем няма да ни гостува, хем си представям физиономията на крадец  Mr. Green ако се заблуди (защото вкъщи няма нищо ценно ). Обаче повече обичам котките и в мига в който заживеем в собствено жилище бих взела поне 2 Wink
И въпреки че обожавам животните, изпитвам ужас от улични кучета. Защото не съм чувала за човек обезобразен от нахапване от котка! За сметка на това преди в родния ми град и околията имаше доста случаи, дори и смъртни от сблъсък с улични кучета! Затова не одобрявам хранетето и толерирането им-или в приют, или взимане вкъщи, или евтаназия!
Защото съм убедена, че и най-запаленият кучелюбител ако пострада или някой от семейството му не дай Боже, надали ще е толкова благосклонен!

# 12 747
Защото съм убедена, че и най-запаленият кучелюбител ако пострада или някой от семейството му не дай Боже, надали ще е толкова благосклонен!

Ами лично мен няколко пъти са ме нападали улични кучета, била съм захапвана дори...и все още продължавам да си ги харесвам животинките, и за жалост на майка ми - все още не ме е страх от тях Grinning А по въпроса за домашните любимци - имам котка и папагал (невероятна комбинация просто).
Сега по темата....не знам доколко е селски пиниз, но определено ми се струва невъзпитано вместо да те помолят да се отместиш, за да минат, да повишат глас по телефона с човека с когото говорят казвайки "Ами мъча се да мина тук, но някои хора не ме виждат"...ами някои хора нямат очи на гърба, та едно извинете може ли да мина мисля, че би било по-добре...

# 12 748
  • Другата България
Змията освен да си я навия на гривна около ръката незнам как ще я разходя.
Направо си го представих - #Shocked animal037 .

# 12 749
  • София
Е Мери, тя Клеопатра отдавна го е открила тоз метод. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт