"Селски" номера и пинизи

• 5 178 532
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 720
Малко опасна мода май Shocked

# 12 721
Да, като се има предвид, че основно виждам рейсове и камиони да го правят.
Разбира се, такситата също не изостават.

# 12 722
  • София
Да, като се има предвид, че основно виждам рейсове и камиони да го правят.
Разбира се, такситата също не изостават.
Това къде?  Shocked
Представям си какъвто съм пишман шофьор да ми изкочи на кръговото някой отпред...

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 11:26 от бъръльо-бъръльо

# 12 723
Това е у наше село, направиха експериментални кръгови. Експериментът доведе до това Simple Smile)). Нощем дрифтват, през деня - в насрещното Simple Smile

# 12 724
Аз съм виждала да карат в насрещното на кръговото на магистрала Люлин. Но това беше в началото, тогава явно още им беше ново и непознато. Скоро не ми се е случвало.
Само една жена видях преди няколко дни, тя беше спряла на аварийни в началото на кръговото, но в насрещното и ѝ свирнах, че е на обратно  Naughty

# 12 725
Не оправдавам действията на въпросния индивид, ама като толкова много хора от квартала "обичат" това куче, защо никой не го е прибрал  Rolling Eyes

Това се питам и аз. Аман ми е понякога от животнолюби!

# 12 726
  • София
Все ми се струва, че човек освен чисто прагматичните доводи, не е зле да проявява и малко нерационално състрадание, стига да е в състояние. В крайна сметка бездомните животни преживяват в човешката среда, в която не могат сами да се справят.
Ако това ще ви зарадва - те си страдат достатъчно от студ, недояждане, болести и т.н.

# 12 727
Само два пъти съм била на вечеря в компанията на жени, които поръчват символично за себе си, а се нахранват от усърден гастрол по чиниите на другите.
И в двата случая бяха дами, които никак не са финансово затруднени.  Laughing

Отвратително! Случвало ми се е, и не ми е за парите, чувствам се като последния прецакан глупак, което ме влудява!

# 12 728
Все ми се струва, че човек освен чисто прагматичните доводи, не е зле да проявява и малко нерационално състрадание, стига да е в състояние.

Състрадание проявявам, но в някакви граници - в случая инстинктът ми за самосъхранение надделява. Всяко куче, изложено на глад, студ, агресия и пр. са потенциално опасни и като човек, който е имал инциденти с такива, не мога да приоритизирам интересите на въпросните кучета пред моите.

Така например ако през късната есен обикалям близкия парк и поставям хранилки за птици, не бих дала храна на гладуващо куче - просто защото ме е страх и разбирам, че така усложнявам проблема като стимулирам популацията им и създавам усещане на кучето, че живее на негова територия, която то може да реши да защитава агресивно. Така че дори за някое куче да ме е жал много, храна не давам, щом няма да си го взема вкъщи. Осиновяване или евтаназия за мен са двете единствени смислени алтернативи.

# 12 729
Все ми се струва, че човек освен чисто прагматичните доводи, не е зле да проявява и малко нерационално състрадание, стига да е в състояние. В крайна сметка бездомните животни преживяват в човешката среда, в която не могат сами да се справят.
Ако това ще ви зарадва - те си страдат достатъчно от студ, недояждане, болести и т.н.

Това е твоето мнение обаче! Аз не се умилявам, съжалявам, и не се чувствам виновна за това! Побърквала съм се от страх, когато 5-6 такива "добродушковци" идват срещу мен, защото видиш ли, поради това че трябва да приема, че преживяват в човешка среда, трябва и да се чудя как да премина, защото те по всичко личи, не са добронамерени! Не ме интересува кой какво мисли! Ако ги прибират и се грижат за тях, бих помагала с пари, но така необезпокоявани да се разхождат, съм абсолютно против!

# 12 730
Заради две мои съседки пространството пред блока ни се е превърнало в своеобразен зоокът - глутница кучета, десетина котки, всичките грижливо хранени от двете дами. А че е трудно излизането с количката през котки и кучета, или че градинката прилича на курник не е важно. Те са защитнички на животните.  Naughty

# 12 731
  • София
Това е твоето мнение обаче! Аз не се умилявам, съжалявам, и не се чувствам виновна за това!
Затова съм написала "ако е в състояние". Не всекиму е дадено свише и така си си далеч по-добре. Има хора, които никога за нищо не се чувстват виновни и винаги са прави...
Аз не съм очарована от свободното разхождане и подкрепям кастрацията и евтаназията, но инцидентно хранене с остатъци няма да направи чудеса за популацията.
 Ти умираш от ужас, а аз поне 2 пъти в седмицата чакам маршрутка в компанията на 4-5 улични песове, които се навъртат около едно кафе. И...чудо, жива съм.
А същевременно в темата за Муньовците се обсъждаха мъже, които се криели от кучета зад гърба на приятелката си.
На всичко отгоре дори не съм чак такъв кучелюбител, всъщност съм по котките.

# 12 732
  • София
Обичам кучета,нямах никакви проблеми с тях.Преди години минавах за път към работа през глуница кучета,това в продължение на 1 година,никакви проблеми.Една студена зимна сутрин, същите тези ме нападнаха без никаква причина,6 кучета ме заобиколиха.Единственото обяснение за мен беше,изключително студената сутрин(може би беше около -11-12 градуса).
На следващата зима се повтори ситуацията,на друго място,едно куче изведнъж реши,че не ме харесва.
Разказвам,това за тези ,които си мислят,че щом някое куче досега не ги е нападало,значи няма да го стори -в грешка сте.Те са животни,не е ясно, кога как ще реагират.

# 12 733
  • София
Добре, де, като ще си говорим за кучетата - да питам? Фактът, че на някого нищо не му е станало от глутницата около кофата, какво топли нахапаните или изплашените? Аз съм нападана, без причина. Пардон, преминавах през зоната на кучето. Т.е. милозливият разказ за безпроблемно съжителство на кученца, котенца и хора отнася ли се за мен в случая?
От чисто кучешка гледна точка - те нямат място на улицата. Гладни, измръзнали, жадни, ритани, газени, тровени и стреляни. И в цялата тази гадост паничката с прокисналата манджа на леля Пена  минава за милосърдие?  Stop

# 12 734
Заради две мои съседки пространството пред блока ни се е превърнало в своеобразен зоокът - глутница кучета, десетина котки, всичките грижливо хранени от двете дами. А че е трудно излизането с количката през котки и кучета, или че градинката прилича на курник не е важно. Те са защитнички на животните.  Naughty
Браво на съседките.Дано да не се появи някоя да храни и змии пред входа ,че тогава ужасът ще е пълен:)

Общи условия

Активация на акаунт