"Селски" номера и пинизи

• 5 178 581
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 705
За мен много селска постъпка беше, когато мой много близък човек ми се обади по обяд по телефона, докато приспивах щерката. Разбира се, не вдигнах. Час по-късно звъня и чувам отсреща "Пет деца ли гледаш, че не можеш да вдигнеш!!!"     

Селско, а също и отвратително е съседите да си изхвърлят супата върху дрешките на дъщеря ми, простряни на скара на балкона. В този случай обаче не останах длъжна, нарамих изцапаното и пакета бебешки прах и на крака им ги занесох да ги изперат. Вече няма супа през балкона  Twisted Evil

# 12 706
Хипотетично, ако някой съсед ти звънне на вратата и ти каже, че не му харесва да има саксии до твоята входна врата, ти какво точно ще му кажеш и направиш?

Не одобрявам саморазправите и никога не бих хвърлила чужди вещи, но и не си падам по превръщането на площадки и стълбища в градина.

След като пречат, ще си прибера. Въпросът е, обаче че нито пречат, нито текат. 2 саксии, едната за петунии, другата за картоп (забравих му истинското име, дядо ми му викаше така, има красиви цветове лятото). Това са цветя за терасата, но е студено и ще измръзнат. Имам доста, всички ги прибрах по стаите, но апартамента е наистина малък и трябваше да изнеса нещо, изнесох най-непречещите. Още повече, че това са общи части. Съседите на етажа нямат против, а саксиите сложих на първите 2 стъпала отгоре надолу, плътно до стената, като преди тях има нещо като две педи издадена част от стената за кумин, така че, дори някой да се отплесне, да няма шанс да се спъне например. Въпросът е, че като питах съседите на етажа, от едното домакинство се оплакаха, че пробвали да изхвърлят и техните, защото "минали на проверка от пожарната". Малко по-наясно съм как стават тези проверки и знам, че такава не е имало + това почти винаги се движат заедно с районните инспектори. Просто въпросните хора твърде много си вярват, опитват се да ни командорят и да ни принудят да си продадем апартаментите - разбира се на тях!

# 12 707
  • София
judie, ако толкова държат да купят апартамента ти - обяви им цена 250 000Е.
Пък ти после ще си купиш по-просторен и пари ще ти останат.
Аз така бих постъпила.

# 12 708
judie, ако толкова държат да купят апартамента ти - обяви им цена 250 000Е.
Пък ти после ще си купиш по-просторен и пари ще ти останат.
Аз така бих постъпила.

Аиша, покойния ми дядо с двете си ръце прави всичко вътре. Още не мога, мило ми е. Може да звучи безумно, но все едно си пазя нещичко от него, като погледна например плочките и се сетя как казваше, че трябва да е равно, защото "там ще тичат на дядо правнучетата". Но си напълно права. Ако не друго, поне ще ги подразня (заслужават да съм гад)!

# 12 709
  • около Варна
Не мога да си представя как на някой ще му хрумне да изсипва супа през терасата.Не знам защо всички тези истории се наричат "селски", аз живея в малък град от селски тип и с нищо не мога да се похваля в тази тема.

# 12 710
wiwi, за тези две дами си е в реда на нещата, но както казах, отказаха се от гнусния навик.

# 12 711
ау, такива магарии ли правят на аристократичната улица Оборище?
Че нали се беше похвалила с придобивка там в друга тема.
Ако е така да се радвам, че не живея в центъра.

Не. Там пинизите са други. Има да влагам още време, средства и нерви там, имам и наематели в апартамента. Писала съм.
Обаче там се звъни  през 20 минути да се обяснява на майсторите, че сега не може да лепят плочки, защото дават Гала и за цитирам: "моцартовите капки".

# 12 712
  • Пловдив
Обаче там се звъни  през 20 минути да се обяснява на майсторите, че сега не може да лепят плочки, защото дават Гала и за цитирам: "моцартовите капки".
newsm78 Събра ми очите, това какво е? Преди да питам го гугълнах.

# 12 713
Обаче там се звъни  през 20 минути да се обяснява на майсторите, че сега не може да лепят плочки, защото дават Гала и за цитирам: "моцартовите капки".
Сигурно е ставало дума за есенциите на Бах  Joy

# 12 714
  • Mediterraneo
Моцарт- Бах, все тая  Mr. Green

# 12 715
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

# 12 716
  • софия
Съседка ми пък намеси Бетовен - пак по случая  Joy

# 12 717
Обаче там се звъни  през 20 минути да се обяснява на майсторите, че сега не може да лепят плочки, защото дават Гала и за цитирам: "моцартовите капки".
Съседка ми пък намеси Бетовен - пак по случая  Joy

За ШРУТИТЕ ли?

# 12 718
  • Burgas, Bulgaria
Не знам дали става въпрос за същото, но се сетих,че съм продавала в магазина си Моцартови топки. Всъщност това не са топките на Моцарт, а са едни сладкишчета тип топка с кокос в пластмасова кутийка.

# 12 719
Да завиваме в кръгово наляво през насрещното. Изглежда е мода, защото всеки път като минавам, има по някой с/у мен. 

Общи условия

Активация на акаунт