"Селски" номера и пинизи

• 5 178 661
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 690
  • На изток от Рая
Редовния селски пиниз на комшуто от долния етаж  Laughing

Този на външен вид изглежда като Тарзан, но с черна коса, едричък е.  Laughing
Та кучето на горния етаж лае (само е вкъщи, обикновено тогава лае) излиза наш комшу и хвърля пиратка пред вратата си и затваря бързо вратата.

Кучето не спира да лае, след 5 минути наш комшу повтаря процедурата  Laughing
И така стана цял час, преди да изляза и да му се развикам.
На въпроса ми защо са тези детински истории, той отдавна е надхвърлил 35, отговорът е: - Ами това псе постоянно лаело, казах му да спре, все пак живеят хора тук, ще стане белята.
Не всички са животни като него ... намуси се и затвори вратата.
Качвам се нагоре и чувам как отваря вратата хвърля пиратка и се затваря  Laughing

Понякога се чудя къде живея, в джунглата ли, в психиатрична клиника ли...
Всеки луд с номера си... на всеки етаж от 8 има по 1 тотално изперкал тип.

Та довечера скандала няма да се размине  Peace

# 12 691
  • Оптимист по принуда
Канела,пантофи на висок ток нямаш ли? И с дървено сабо става Mr. Green Поразхождай се небрежно в нощните часове.

# 12 692
  • На изток от Рая
Ще се накипря така и тръгвам по етажите  Laughing
На някои етажи ще хвърлям пиратки, на други ще пея на висок глас, ще си цепя дървата пред вратата.
Какво друго ще правя.. Аа да, ще използвам асансьора за лични нужди Wink
И съм сигурна, че тогава ще съм една тях и ще се разбираме чудесно  hahaha

# 12 693
  • Оптимист по принуда
Много са се оплаквали тук как комшиите им отгоре вървят като коне в малките часове, значи ще подейства да се разтропкаш и ти.

Трудно е да излезнеш на глава с дивак. Най-много накрая ти да си освидетелстване. Но не може и да си мълчиш.

# 12 694
  • Down south
Пресен пример от преди 10 мин.
Сестрата на една от колежките в офиса, дойде да я види. Имаме хладилник с малки бутилки студено кафе. Тръгвайки сестра и си взе 6   #Crazy

# 12 695
Сестрата на една от колежките в офиса, дойде да я види. Имаме хладилник с малки бутилки студено кафе. Тръгвайки сестра и си взе 6   #Crazy
е верно е  Shocked

Редовния селски пиниз на комшуто от долния етаж  Laughing

.
Качвам се нагоре и чувам как отваря вратата хвърля пиратка и се затваря  Laughing

викнете му полиция на тоя отворко.

# 12 696
  • Sofia
може колежката ви да не ги е пила и да смята ,че са си нейни...

# 12 697
може колежката ви да не ги е пила и да смята ,че са си нейни...
още по-селско

# 12 698
Какви са тези бутилки, купуват ли се?

# 12 699
  • Down south
Какви са тези бутилки, купуват ли се?

# 12 700
Аха, благодаря! В наше село нямаме такива. Mr. Green
Извинявам се за спама.

# 12 701
  • София
ау, такива магарии ли правят на аристократичната улица Оборище?
Че нали се беше похвалила с придобивка там в друга тема.
Ако е така да се радвам, че не живея в центъра.

# 12 702
Дейлили не живее в България, Дари, предполагам, затова ги няма в "наше село".

Идиотска постъпка, така е.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 18:58 от Nickkie

# 12 703
Пресен селски пиниз. Кооперацията е населена масово от селяндури, но се намират за мая и няколко свестни домакинства. Селяндурите са подопечни на един, дето се опитва да изкупи апартаментите в кооперацията и си мисли, че може да разпорежда на всички. Та същия и жена му ги дразнили 2-те саксии пред вратата ми (чистак-бърсак нови, едната струва 15 лв, другата 27 лв) и познайте какво се случило със саксийте ми?! Ако ти пречи, звънни и кажи да си ги прибера, ама нали трябва малко доблест, за тая цел. Питам го къде са ми цветята. Ами сигурно чистачката ги е прибрала, щото са и пречили да чисти. Как не и пречиха цяла зима, че даже ги поливаше жената, и изведнъж и запречили. Ми сигурно си ги е прибрала в помещението, дето си държи нещата (в мазето демек). WTF? И с най-голямата си наглост взе да ми обяснява, че сградата е негова... Алооо, а като продаваше апартаменти и дереше кожи не им обясняваше, че е твоя! Селяндури с винкели!

# 12 704
Хипотетично, ако някой съсед ти звънне на вратата и ти каже, че не му харесва да има саксии до твоята входна врата, ти какво точно ще му кажеш и направиш?

Не одобрявам саморазправите и никога не бих хвърлила чужди вещи, но и не си падам по превръщането на площадки и стълбища в градина.

Общи условия

Активация на акаунт