"Селски" номера и пинизи

• 5 178 790
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 675
Селски пиниз е: "приятелка" да ти изяде десерта, който си си поръчала.  Laughing

Бяхме на ресторантче със стари приятели, поръчах си едно тирамису, приятелката нямаше да хапва била на диета.
Вкуса си от него, хареса и, но не искаше да си поръча. Отивам да танцувам. Връщам се, тирамисуто ми го няма  Laughing
Приятелката ми го изяла, защото много и харесало, но не искала да си поръчва цяло ( аз си бях вкусала 2 пъти.... ) не съм някоя стисната, скръндза и т.н, но пък тя е далеч по-платежоспособна от мен, както и да е поръчах си друго, посмяхме се, не съм го направила на проблем.  Laughing

Накрая на вечерта си платих двете тирамисута, прибрах я у тях, защото не искала сама с такси да ходи ( е не ми плати за нито едно от двете  Laughing )

Егати! Що не я накара да си поръча тя тирамису, като й кажеш, че ще й помогнеш в изяждането, за да не яде цяло?Явно не си гнуслива, щом си й дала да "опита" от твоето, така че нямаше да е проблем. Можеше, смеейки се, да й кажеш пред компанията, че заради нейната диета ти си останала гладна, защото ти е изяла тирамисуто. Ако е нормален човек, ще се усети и ще ти поръча ново, най-малкото, за да не се излага пред компанията. За таксито също можеше да се въздържиш да ползвате едно такси.

# 12 676
  • София
Съседите отгоре пият ракия. Знам, защото два пъти намирам на два различни балкона бандероли с все пластмасовата обвивка, която запечатва гърлото на бутилката над капачката. В прането ми.  Flutter

Само не знам кои точно са и как уцелват моите балкони. Подозирам същите, които си изхвърлят фасовете от цигари, още горящи в градинката. Красота привечер - летящи запалени цигарени угарки.

# 12 677
  • На изток от Рая
кукумицинка, бих го направила, ако не се събирахме често.
Директен и открит човек съм, но така щяхме да стигнем до скандал, а компанията - щеше да се раздели, едните с мен, другите с нея и реших да не го правя на проблем. И се случва за първи път с нея, но и за последен  Laughing
Добре, че беше на диета, иначе щеше да ми замине и второто тирамису.  hahaha

# 12 678
Една кукла от съседния вход направи пейзаж от бели бомбички- завити на рулце памперсчета, които за удобство мята през терасата си.

# 12 679
  • София
Една кукла от съседния вход направи пейзаж от бели бомбички- зависи на рулце памперсчета, които за удобство мята през терасата си.

Е, не  Shocked

# 12 680
  • София
Една кукла от съседния вход направи пейзаж от бели бомбички- зависи на рулце памперсчета, които за удобство мята през терасата си.
Направо ти иде да ѝ ги метнеш обратно, нали?

# 12 681
От съседния вход е. Там местните стожери на морала, тишината и чистотата бяха направили разследване сред младите семейства с деца каква марка и кой номер памперси носят отрочетата.
Изолираха две с еднаква марка и номер, но едната беше снимала другата как хвърля като гюлехвъргачка насраната еднократна пелена. Чистницата обаче отрича, макар да има клип. Бил монтаж.  Joy

Съседка си изхвърли старата мека мебел от хола .... пред входа. Уж братя роми щели да вземат гарнитурата. Сега зад блока има фотьойл, а тапицерията на дивана седи като килим от кожа на бизон до него. Къде са останалите части от дивана, не зная.

Съседката под мен си изхвърли малко хладилниче тип мини бар под балкона си. Питали я съседи защо седи там, тя отговорила, че чака да си го хареса някой и да си го прибере. Оказва се обаче, че там където има и един боклук, попадат още 100 и така пространството под балкона й се превърна в малко бунище, което чистачката, която не пропуска да си вземе парите редовно, отказа да почисти. Та, напъна се Касита, замете един ден. На следващата сутрин, рано-рано преди първа смяна напънах сили и преместих хладилничето току пред входната врата на стопанката му. В 14 часа като се прибрах, завалийчето го нямаше.

Детенцето на съседите ми отгоре заспива към полунощ, но поне до 23,33 се вози на тротинетката си. После следват радостни писъци в банята, завършващи с кански писъци. Между 14 и 16 часа също спирка няма. За сметка на това майката слязла у дома в 11,30 и помолила жената, която ми чисти, ще я нарека Х, веднага да спре прахосмукачката, защото детето й спяло по това време. Х ми звъни и пита какво да прави, но звъни пред съседката. Помолих Х да й затвори вратата.

# 12 682
Макарон, ако намериш време, снимай как въпросният човек храни тези кучета. После със снимките- в общината.

Как така снимате хора без тяхно разрешение? Ако опиташ мен да снимаш най-вероятно ще останеш без снимащо устройство, а не е никак изключено в последстие да пострада и задснимачното устройство.
С тези общински глоби най-много квартарните кучета да уплашите.

# 12 683
Макарон, ако намериш време, снимай как въпросният човек храни тези кучета. После със снимките- в общината.

Как така снимате хора без тяхно разрешение? Ако опиташ мен да снимаш най-вероятно ще останеш без снимащо устройство, а не е никак изключено в последстие да пострада и задснимачното устройство.
С тези общински глоби най-много квартарните кучета да уплашите.

Чек, ако си на обществено място мога да те снимам колкото си искам.

# 12 684
  • Варна
кукумицинка, бих го направила, ако не се събирахме често.
Директен и открит човек съм, но така щяхме да стигнем до скандал, а компанията - щеше да се раздели, едните с мен, другите с нея и реших да не го правя на проблем. И се случва за първи път с нея, но и за последен  Laughing
Добре, че беше на диета, иначе щеше да ми замине и второто тирамису.  hahaha

Калории няма , ако са от чужда чиния.

Редовно приятелка идва в нас да се видим и да пием по кафе.В момента, в който дойде иска да й направя вафлички на косата.Услужлива съм и й правя,ама след това веднага си тръгва.

Същото момиче идва и започва да провежда телефонни разговори-един път с милото,един път с колежката и един път с приятелка.Говори си по 15мин. необезпокоявано и след това си тръгва.Стоиш като кукла и я чакаш да свърши и при забележка от моя страна "Ееемама аз милото не мога да не го чуя".

# 12 685
Одри, не е добре да пробваш да ме снимаш. Както искаш го разбирай.

# 12 686
Селски номер от софийска община - днес бях в парка зад Сити център с куче и дете. Не само аз, купища хора, радващи се на слънцето с деца, бебета, кучета, облечени по нормален "градски начин" понеже не са на полето, нито на планина.

Наложи се да газя през рядка червена кал, ама много лепкава, в която когато стъпиш - потъваш, пръска. Говоря за алеите, не за поляните. Всъщност, за да се върна обратно се опитвах да минавам през поляните, там имаше сняг и съвсем нормална, безобидна кал. Всички приличахме на маймуни.

Никога не съм виждала такова нещо, не и в парк в центъра на столица. Не ме разбирайте погрешно, не ме плаши калта и локвите, често се качваме на Витоша. Но в този парк има инвестиции в алеи, озеленяване, играчки, за да се превърне всичко в гадна червена лепкава каша?!!

Единствената част, която си беше ок, беше с плочки, които помня от дете, тоест правени по комунистическо време. Най-вероятно е направен дренаж, някакви сметки и мислене се е случило. Тоест, едва ли е много сложно и може.  Защо всички нови алеи сега са се превърнали в мочурище? Наистина не разбирам. Имаха някакви камъчета насипани преди, сега май ги няма. Някой знае ли нещо?

# 12 687
  • Canada
Check please, толкова ли си страшна, че не даваш да те снимат? Simple Smile

# 12 688
От съседния вход е. Там местните стожери на морала, тишината и чистотата бяха направили разследване сред младите семейства с деца каква марка и кой номер памперси носят отрочетата.
Изолираха две с еднаква марка и номер, но едната беше снимала другата как хвърля като гюлехвъргачка насраната еднократна пелена. Чистницата обаче отрича, макар да има клип. Бил монтаж.  Joy

Съседка си изхвърли старата мека мебел от хола .... пред входа. Уж братя роми щели да вземат гарнитурата. Сега зад блока има фотьойл, а тапицерията на дивана седи като килим от кожа на бизон до него. Къде са останалите части от дивана, не зная.

Съседката под мен си изхвърли малко хладилниче тип мини бар под балкона си. Питали я съседи защо седи там, тя отговорила, че чака да си го хареса някой и да си го прибере. Оказва се обаче, че там където има и един боклук, попадат още 100 и така пространството под балкона й се превърна в малко бунище, което чистачката, която не пропуска да си вземе парите редовно, отказа да почисти. Та, напъна се Касита, замете един ден. На следващата сутрин, рано-рано преди първа смяна напънах сили и преместих хладилничето току пред входната врата на стопанката му. В 14 часа като се прибрах, завалийчето го нямаше.

Детенцето на съседите ми отгоре заспива към полунощ, но поне до 23,33 се вози на тротинетката си. После следват радостни писъци в банята, завършващи с кански писъци. Между 14 и 16 часа също спирка няма. За сметка на това майката слязла у дома в 11,30 и помолила жената, която ми чисти, ще я нарека Х, веднага да спре прахосмукачката, защото детето й спяло по това време. Х ми звъни и пита какво да прави, но звъни пред съседката. Помолих Х да й затвори вратата.
След този пост се радвам, че живея в провинцията! Тук хората почистват всяка седмица пред къщите си - и тротоара и улицата ( поне моите съседи) !

# 12 689
Почистват, защото живеят в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт