Бяхме на ресторантче със стари приятели, поръчах си едно тирамису, приятелката нямаше да хапва била на диета.
Вкуса си от него, хареса и, но не искаше да си поръча. Отивам да танцувам. Връщам се, тирамисуто ми го няма

Приятелката ми го изяла, защото много и харесало, но не искала да си поръчва цяло ( аз си бях вкусала 2 пъти.... ) не съм някоя стисната, скръндза и т.н, но пък тя е далеч по-платежоспособна от мен, както и да е поръчах си друго, посмяхме се, не съм го направила на проблем.

Накрая на вечерта си платих двете тирамисута, прибрах я у тях, защото не искала сама с такси да ходи ( е не ми плати за нито едно от двете

Егати! Що не я накара да си поръча тя тирамису, като й кажеш, че ще й помогнеш в изяждането, за да не яде цяло?Явно не си гнуслива, щом си й дала да "опита" от твоето, така че нямаше да е проблем. Можеше, смеейки се, да й кажеш пред компанията, че заради нейната диета ти си останала гладна, защото ти е изяла тирамисуто. Ако е нормален човек, ще се усети и ще ти поръча ново, най-малкото, за да не се излага пред компанията. За таксито също можеше да се въздържиш да ползвате едно такси.