"Селски" номера и пинизи

• 5 177 806
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 750
  • Другата България
Не, аз не че нещо, не осъждам или оправдавам никой какъвто и любимец да има, просто аз изпитвам ужас и страх от змии. Затова така реагирам, иначе няма лошо хората да си се грижат за каквото поискат.

# 12 751

Защото съм убедена, че и най-запаленият кучелюбител ако пострада или някой от семейството му не дай Боже, надали ще е толкова благосклонен!
Няма, няма. Ще обвинят пострадалия, че е предизвикал инцидента. То кучето не е виновно, ти защо си размахвал торбата, бягал, минал наблизо.. и т.н.

По-миналата година се озовах с двете деца между две враждуващи глутници от помиари. Много беше страшно.

# 12 752
  • Ямбол
Пак обърнахте селската тема в животинска. Не че няма прилика при селянина и животните, но малко се съобразявайте поне. Чак и да четем кой го било страх от змии вече става досадно.

# 12 753
  • София
 tooth по презумция всички ги е страх.Селско ми е как медицинските представители влизат по кабинетите и висят по 30 минутки там е така лекичко.

# 12 754
  • Тра-ла-ла
Пресен селяндурски номер от днес. В един фризьорски салон в столичен мол клиентка нагъваше салата домати/краставици, докато й правят прическа

# 12 755
Все ми се струва, че човек освен чисто прагматичните доводи, не е зле да проявява и малко нерационално състрадание, стига да е в състояние. В крайна сметка бездомните животни преживяват в човешката среда, в която не могат сами да се справят.
Ако това ще ви зарадва - те си страдат достатъчно от студ, недояждане, болести и т.н.

Аз мисля като теб, затова, откак се повдигна въпроса в темата, апелирам състрадателните да вземат кварталното куче у дома - на топло, нахранено, лекувано. Това определено ще ме зарадва.

# 12 756
  • Другата България
 Grinning
Че то и в тема за лекарска етика да четем за осигуровки или това кой къде и как си изкарва парите, за да ходи на частно е досадно /че дори и селско малко/, ама на, човещинка.
tooth по презумция всички ги е страх.Селско ми е как медицинските представители влизат по кабинетите и висят по 30 минутки там е така лекичко.
А, това не е селско.
Това си е нахално и безочливо според мен. Но пък лекарите си ги викат още по-нахално, независимо от опашката пред вратата. Това може и да мине за селско.

# 12 757
  • София
midnightStar, стана ми любобитно какво гледаш?

Спомням си как един познат разправяше какво гледа у дома си - сума ти добитък, включително и голям сом. Аз мега селски се изцепих "Как обичам да ям сом!". Още ме е срам.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 20:09 от бъръльо-бъръльо

# 12 758
Приятелско семейство на нашите си гледаха яре на 2 етаж, сираче беше, горкото.

# 12 759
  • при късмета
Приятелско семейство на нашите си гледаха яре на 2 етаж, сираче беше, горкото.

Joy Да не са изяли майка му и така горкото да е осиротяло?

# 12 760
Починала при раждането или малко след това. Ние също сме гледали сирачета козлета, но в кошарата.

# 12 761
Едни мои познати прасе си гледаха известно време, но само защото беше ранено нещо горкото. Месец някъде в апартамент.

Едни съседи, семейство с пораснал син си донесоха от село жив петел. Не знам как е протекла нощта за съседите им, но на следващия ден на входа им цъфна бележка "Моля собственикът на петел във входа да го заколи до 24 часа!"  hahaha

# 12 762
  • София
midnightStar, стана ми любобитно какво гледаш?

Moя позната си отглеждаше змийчоци като домашни любимци. И за да има с какво да ги храни, си отглеждаше и мишоци Mr. Green

Много харесвам змиите. Покрай мен и синът ми им е голям фен.

# 12 763
Змия, а ти отглеждаш ли?

# 12 764
  • София
Змия, а ти отглеждаш ли?

Не, отглеждам само куче и двама мъжки човешки екземпляри Mr. Green

Но бих отглеждала.

Общи условия

Активация на акаунт