"Селски" номера и пинизи

• 5 179 383
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 145
  • До морето
Няма как да го направя това с олиото,  най-малкото защото нямам достъп до входа й. Кооперацията е на буква Г и всъщност, за да се влезе в нашия вход се минава покрай една от терасите й. То това е най-гадното, ние буквално газим в кочината, а котките се прескачат в краката ти. Целият вход мърмори, обсъждали сме го и на събрания, засега решение няма.

Почистете всичката храна под балкона й и подмамете котараците като им я сервирате пред нейния вход. За разкош им добавете и още някаква екстра  Grinning Следваща стъпка е да хвърлите  храната обратно на терасата.

Пред блока, в който живея, се отказаха да ги хранят и да ходим всички в помии, след като заплаших, че ще отровя няколко и ще ги обеся на клоните на дървото там, за да ги виждат другите отдалеч и да бягат. Не се наложи да изпълвам заканата : )))

Ами аз точно от това се притеснявам, накрая на някой ще му падне пердето, защото всички мрънкат заради тъпите котки, но никой нищо не й казва на въпросната. И накрая ще стане беля  Rolling Eyes Даже се замислих, че ако нещо стане с котките, аз сигурно ще съм единствената заподозряна, всички останали мишкуват.

# 14 146
  • Варна
Няма как да го направя това с олиото,  най-малкото защото нямам достъп до входа й. Кооперацията е на буква Г и всъщност, за да се влезе в нашия вход се минава покрай една от терасите й. То това е най-гадното, ние буквално газим в кочината, а котките се прескачат в краката ти. Целият вход мърмори, обсъждали сме го и на събрания, засега решение няма.

Почистете всичката храна под балкона й и подмамете котараците като им я сервирате пред нейния вход. За разкош им добавете и още някаква екстра  Grinning Следваща стъпка е да хвърлите  храната обратно на терасата.

Пред блока, в който живея, се отказаха да ги хранят и да ходим всички в помии, след като заплаших, че ще отровя няколко и ще ги обеся на клоните на дървото там, за да ги виждат другите отдалеч и да бягат. Не се наложи да изпълвам заканата : )))
Ужас! И за помиите, но най-вече за останалото от постинга на atenan.

# 14 147
Скрит текст:
Прясна селяния: Да си извикаш такси, да чакаш много повече от колкото са ти казали и като се обадиш да попиташ какво става, да ти заявят, че нямало свободни коли  #Cussing out На въпроса как така няма, нали казахте след едиси колко мин. - отговорът е: еми вече няма свободни коли и затвориха. tantrum
При подобна ситуация, но леко ескалирала, направих писмено оплакване в централата. Прослушаха записите, получих писмено извинение от генералния директор + купони за $60 за компенсация. И все пак спрях да ползвам тази компания.

Ама ти не си в България нали Grinning

Не съм, но нали трябва да се започне отнякъде.  Peace

и аз това щях да кажа - не си в БГ, за да са ти обърнали такова внимание. Тук ефекта, ще е нулев. Аз нямам време за губене в разправии, от които най-много още да си късам нервите, и без това закъснях за където бях тръгнала и това доведе до други отрицателни емоции.

Не можеш да знаеш какъв ще е ефектът без да си направила елементарното, да се оплачеш. Няма как да се промени нещо, ако си мълчим. Аз си търся правата, и честно казано, обикновено късам нервите на другите. Важното е, че в крайна сметка, на мен ми се получава.

# 14 148
аз съм млад човек /25 години/ , вече 6 години сама живея в софия, различни квартири - съответно различни съседи - различни оплаквания.  Нещата, които са ми тровили нервите:
-нетърпимо шумни тинейджъри-съседи /целият апартамент с покъщинта се мести все едно има земетресение/
-много конкретни 'мизерии' в общите части
- престъпни, шумни и очевадни дейности във входа
- спиране на вода,ток и тем подобни без никаква информация
 Всичко кооеперации, в които съм живяла са 95% семейства с малки деца.
Това, което умът ми не го побира, е как е възможно винаги аз да съм единствената, която се оплаква!!!
На другите хора явно не им прави впечатление 20 безсънни нощи от месеца, безцеремонни прояви на престъпна дейност по входовете....
всеки се е заврял в дупката си и когато предприемеш някакви действия по въпроса - всички знаят,че си ти, така че трябва да се омиташ с мръсна газ преди да са те пречукали... бг действителност

# 14 149
Така е, защото нямаме колективно съзнание - не се обединяваме когато са застрашени общи интереси или права. Възпитани сме да мълчим, да не се караме, защото "не е възпитано", а покрай демокрацията вече и защото "не е наша работа другия как си гледа живота". Аз не правя изключение и страшно ми е трудно да превъзмогна това.
___
Гърция. Море. Плаж. Баща и дъщеричка чужденци - или немци, или датчани - ровят точно на брега пясъка. Каза му нещо детето и той ѝ събу банския и я изп*ка точно там пред всички най-невъзмутимо. После с шепа му плисна малко морска вода отгоре и обу детето. Продължиха да правят замъци там, където допреди малко се действаше.
Тоалетната беше на около 10 метра, чиста и с течаща вода.
Да направиш забележка ако не вижда, че има ВЦ, но да е пред очите му .. не знам, очевидно за него е в реда на нещата. Всички видяха, никой нищо не каза директно,но коментари имаше.
Та, мисълта ми беше, че забележка правиш ако има смисъл, ако ли не ....

# 14 150
Замислих се, че ако е толкова малка да я събуе за да си свърши тя работата, вероятно бащата ще трябва да й помогне и в тоалетната, а няма как той да влезе в женската или му е неудобно да я заведе в мъжката, а вероятно се е убедил, че няма говорещи езика му жени, че да им поиска да изпикаят детето му в тоалетната. Май не е имал голям избор, така че със и без забележка - все тая.     newsm78

# 14 151
  • София
О, я стига. Мъж ми неведнъж е водил детето в мъжката тоалетна, когато са излизали само двамата, други приятели-мъже с момиченца - също. Разказаната гнусна история си е чист пример за мързел и липса на възпитание, а не на свенливост  Stop

# 14 152
Замислих се, че ако е толкова малка да я събуе за да си свърши тя работата, вероятно бащата ще трябва да й помогне и в тоалетната, а няма как той да влезе в женската или му е неудобно да я заведе в мъжката, а вероятно се е убедил, че няма говорещи езика му жени, че да им поиска да изпикаят детето му в тоалетната. Май не е имал голям избор, така че със и без забележка - все тая.     newsm78

`Айде стига се е търсило оправдание на простотията! Ако един баща не може да гледа детето си с всичките му нужди...И какво, някой да ме помоли да изпикая детето му Rolling Eyes? Ти съвсем преигра!

# 14 153
Чудо голямо, че я е изпишкал пред морето, те колко възрастни вършат в морето тази работа, вие за невръстно дете сте се хванали!

# 14 154
О, я стига. Мъж ми неведнъж е водил детето в мъжката тоалетна, когато са излизали само двамата, други приятели-мъже с момиченца - също. Разказаната гнусна история си е чист пример за мързел и липса на възпитание, а не на свенливост  Stop

В България ли живееш? Щото на много места хич не изглежда добре това. Доста народ моментално ще си помислят за педофилия. Даже собственото си дете да снимаш голо може да отнесеш доста критики, нищо че доста мои фейсбук познати през годините са пускали цели албуми на 4-5 годишните си деца голи.

# 14 155
  • София
Да, в БГ. Какво означава не изглежда добре? Когато мъж ми и детето са само двамата в, да речем, Икеа, винаги я води в мъжката тоалетна. Пука му какво ще си помисли някой изтрещял чичко. Ти какво предлагаш - да я заведе в женската, да я изпикае отвън на паркинга, или направо да разреши драмата като не я води никъде без мен?  hahaha

# 14 156
Чудо голямо, че я е изпишкал пред морето, те колко възрастни вършат в морето тази работа, вие за невръстно дете сте се хванали!

Ако, обаче, някой си беше довел кучето да я свърши тази работа точно там, нямаше да си толкова толерантен, нали?

# 14 157

Ако, обаче, някой си беше довел кучето да я свърши тази работа точно там, нямаше да си толкова толерантен, нали?

Не може да се сравняват нещата. Урината на кучетата съдържа амоняк, който може да се окаже опасен за хора с дихателни проблеми и да причини кожни раздразнения.

# 14 158

В България ли живееш? Щото на много места хич не изглежда добре това. Доста народ моментално ще си помислят за педофилия. Даже собственото си дете да снимаш голо може да отнесеш доста критики, нищо че доста мои фейсбук познати през годините са пускали цели албуми на 4-5 годишните си деца голи.
+1
Тъкмо бях влязла да напиша същото нещо.
За мен бащата е избрал по-малкото зло. Разбирам го, решил е да плати евентуална глоба за нарушаване на обществената хигиена, отколкото да си носи последствията след това. Пък и откъде да знае, че в България вкарването на момиченце в мъжка тоалетна от мъж, пък бил той и баща, е нещо много по-нормално от това да го изпишка на пясъка. Педофилските скандали и последиците от тях за заподозрени родители (вкл. и отнемане на родителски права заради това) в редица европейски страни не са познати у нас.
Така че в неговата страна това може да му коства много, много повече отколкото една глоба за изпишкване в България (ако изобщо има такива).

# 14 159
  • София
Ама извинявайте си го таткото, ваша воля. За мен е мързел и простотия, която колкото и да ви е чудно, не ходи само по балканците.

Последния път когато мъжът ми изпишка дребната в мъжката тоалетна беше миналия месец в Унгария, в един много приятен ресторант в Сегед. Стана той защото аз говорех по телефона. Драми не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт