"Селски" номера и пинизи

• 5 179 233
  • 49 908
  •   4
Отговори
# 14 160
Изобщо не става въпрос за Унгария, ама нейсе.

# 14 161
Всъщност е доста спорен въпроса кое е по-редно- баща с момиче в дамската тоалетна, където всичко все пак е с кабинки или да вкара детето в мъжката при писоарите.

# 14 162
аз не виждам нищо скандално в това да се изпишка малко дете на пясъка - това е възможно най-малкият "боклук", който може да оставят зад себе си.
А що се отнася за малките деца в тоалетните: никой нищо не казва, когато майките си водят момченцата в техните тоалетни, а пък ако баща го направи....леле мале

# 14 163
аз не виждам нищо скандално в това да се изпишка малко дете на пясъка - това е възможно най-малкият "боклук", който може да оставят зад себе си.
А що се отнася за малките деца в тоалетните: никой нищо не казва, когато майките си водят момченцата в техните тоалетни, а пък ако баща го направи....леле мале
Преди три седмици на ферибота от Италия една майка влезе с двете си момчета на видима възраст 8-10 години в дамската тоалетна. #Crazy

# 14 164
  • София
Всъщност е доста спорен въпроса кое е по-редно- баща с момиче в дамската тоалетна, където всичко все пак е с кабинки или да вкара детето в мъжката при писоарите.

С риск да те скандализирам още повече, ще ти призная, че през последните 15-тина години ми се случвало 3-4 пъти да ползвам мъжка тоалетна. Оживях  Mr. Green

А, и далеч не всички тоалетни за момченца са с писоари.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 15:29 от Tаис

# 14 165
Преди три седмици на ферибота от Италия една майка влезе с двете си момчета на видима възраст 8-10 години в дамската тоалетна. #Crazy
и какво скандално има в това? момченцата не са ви надничали под вратата, нали

# 14 166
и какво скандално има в това? момченцата не са ви надничали под вратата, нали

Не, ама в женските е голяма опашка обикновено, за разлика от мъжките тоалетни, а тя е вкарала още два броя за изчакване в женската опашка. А щом е ферибот, понякога значи че времето е леко ограничено, а клиентите са МНОГО.  Laughing

# 14 167
На описаната от мен възраст момчета нямат място в дамска тоалетна. Ако са деца до 5-6 годишна възраст може да се предположи, че майка им ще им помогне да се оправят или не иска да ги остави сами.

# 14 168
Аз редовно ползвам мъжки тоалетни ( кабинки, не такива с писоари де), но в повечето заведения пред дамските има опашка, амъжките са празни. Ами като ми писне да чакам да се напудря и като е празно или съм "на зор" ползвам без особено притеснение.

Дете до 4-5 години не би следвало да е проблем да се вкара в съблекалня, а за тоалетна и по-голямо не виждам да е проблем.

Има доста случаи на насилие над деца в публични тоалетни, и не виждам драма да го вкараш в някаква, в която ти можеш да посетиш и да го пазиш. Аз не съм позволявала на синът си да ходи сам в обществени тоалетни докато не стана на 10.

# 14 169
Синът ми беше на 10 точно, когато с баща си се наложи да ползват обществена тоалетна в Испания, където е влязъл видно неадекватен тип с  ножчета за бръснене между пръстите на ръцете и с безумен поглед и вид. Моментално и двамата излязоха от въпросното помещение, та си направете сметка колко е безопасно дори дете на 10 г.  само да използва обществена тоалетна.

# 14 170
или направо да разреши драмата като не я води никъде без мен?  hahaha

Точно това е правилното решение. Жена щом е, право на почивка не трябва да има и навсякъде с детето, колкото повече бръч, толкова по-добре. Нали щом е мъж, не трябвало да се жали? Е, и за вас така.

# 14 171
  • София
или направо да разреши драмата като не я води никъде без мен?  hahaha

Точно това е правилното решение. Жена щом е, право на почивка не трябва да има и навсякъде с детето, колкото повече бръч, толкова по-добре. Нали щом е мъж, не трябвало да се жали? Е, и за вас така.

Поеми дълбоко дъх, издишай и дай пак, че нещо не ти разбрах забързаната мисла. Само ми се струва, или наистина освен кучищата, си набрал и на жените  Thinking

# 14 172
Сигурно жена му яко му е набила канчето, та той си го връща тук анонимно на съфорумки от така омразния му женски пол  Joy

# 14 173
Ох, Таис  Joy. Не ти трябва да се занимаваш. Човекът има "здрави основи" и разбирания.

# 14 174
  • Mediterraneo
Ако по пикливия въпрос можеха да се изказват само хора, които никога не са пикали в морето, със сигурност нямаше да има публикации тук! Ама нали никой не разбира като се облекчиш, много сме отворени...

Общи условия

Активация на акаунт