"Селски" номера и пинизи

• 5 178 494
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 265
Ники, права си, но не съвсем. Абе сложна тема е и едва ли някой може да излезе нееднозначно правият от нея.  
Хората не отиват просто така в чужбина. Не говоря за гастарбайтери, но такива май почти не останаха.
А идеята му пак казвам, че напълно я разбирам. Веднъж направих номера с връщане от чужбина в родината. Еми шест месеца не исках да изляза от къщи. Буквално.

# 14 266
Да, сложна е, и всеки има основателни причини за изборите и гледната си точка. По-просто казано, всеки има своята истина и тя рядко съвпада с чуждата. Така че няма база за спор.  Peace

Теб те разбирам. Това, което той показва, не си ти. Ако ме разбираш.  Laughing

# 14 267
При положение, че майката е налична, си е чиста селска проява да пратиш детето си момиче в мъжката тоалетна и това да го обявиш с такава гордост, че да прозвучи като нещо изключително.

Мама там ли е била в този момент? Нещо от разказа съм пропуснала. Да кажем две думи и за нея! Тя защо е спала докато детето има нужди, та сега горкия татко е на мушката на цял форум?

# 14 268
Семейни познати са такова семейство- жената никога за нищо не си мърда задника, когато са навън, а и не само, свързано с деца, щом мъжът ѝ е с нея. Той ги води до тоалетната- момче и момиче са, той ги води да се измият и така.

# 14 269
Семейни познати са такова семейство- жената никога за нищо не си мърда задника, когато са навън, а и не само, свързано с деца, щом мъжът ѝ е с нея. Той ги води до тоалетната- момче и момиче са, той ги води да се измият и така.

Да ти кажа, винаги съм се озадачавала от такива семейства, завиждам ли, че не мога да се оставя да бъда такъв дебил newsm78

# 14 270
На мен ми казват, че завиждам, но го намирам за проява на много лош вкус да съм домакиня с две дори и малки, породени деца, която пълни двугнездовата мивка догоре и чака мъжът ѝ да се прибере да ги измие, да ѝ помогне да сготви, да изкъпе децата, да ги приспи и пр. И така всяка вечер.
Сега ще дойде НСЧ да ме убеждава, че така трябва, но не, така не трябва- да бачкаш по 12 часа тежък труд, дори и да не е физически, но много отговорен и някой да чака да събереш прането, да разходиш децата и пр.

# 14 271
На мен ми казват, че завиждам, но го намирам за проява на много лош вкус да съм домакиня с две дори и малки, породени деца, която пълни двугнездовата мивка догоре и чака мъжът ѝ да се прибере да ги измие, да ѝ помогне да сготви, да изкъпе децата, да ги приспи и пр. И така всяка вечер.
    Да нямаме общи познати.  Laughing
     За мен не е просто проява на лош вкус, а характер - да не се минат с грам повече труд, с пет стотинки, с любезност към някой, от който нямат полза ...
     Трудно понасям такива, нищо че за себе си са много добре. Пък нека им завиждам.

# 14 272
Сега ще дойде НСЧ да ме убеждава, че така трябва, но не, така не трябва- да бачкаш по 12 часа тежък труд, дори и да не е физически, но много отговорен и някой да чака да събереш прането, да разходиш децата и пр.

НСЧ ако дойде ще каже, че всичко трябва да е по равно, защото мъжът с нищо не е повече от жената - има ли деца - има и те са на двамата; яде ли се - да, няколко пъти на ден, значи всички участват в приготвянето и т.н. Аз съм спорила с нея, добронамерено и донякъде разбрах теорията й, но нещо не ми стига, за да я споделя. Та покрай израстването на моето дете доста неща правех, за много са ми и помагали, но мъж да тича с дете (от женски пол) в тоалетната, мислих, мислих, май не ми се е случвало.

# 14 273
Мъж да тича с дете от женски пол в тоалетната - да, случвало ми се е. Щерката на четири и половина, не може да прави пируети над тоалетната чиния в бензиностанция, не може и да сяда в мръсотията. Аз - бременна с второто, патологична бременност, карана на легло. Бременността се следи в съседния град, щото тук ще ме скопосат... Детето идва с нас. Как например бих вдигнала това дете - 17-18 кг, та и да го държа да се изпишка?
За пълната мивка с чинии има лесно и не много скъпо решение - съдомиялна  Wink Решава толкова спорове кой да измие този път...

# 14 274
За пълната мивка с чинии има лесно и не много скъпо решение - съдомиялна  Wink Решава толкова спорове кой да измие този път...
Но поражда нови проблеми - кой да зареди миялната, кой да я изпразни, кой да купи таблетки. Laughing

# 14 275
  • Пловдив
Евала на такава жена. Щом са се разбрали. И аз не се претрепвам, въпреки, че съм домакиня. Условно казано домакиня.

Не знам как щеше да е с тоалетната ако имахме момиче. Не мога да съм категорична.

# 14 276
  • София
Случвало се е да сме навън с детето и мъжа ми, и той да я заведе до тоалетна. Понякога съм говорила по телефона, друг път просто съм искала да си доям пържолата, а той вече е бил свършил..причини всякакви.
Чистим заедно, имаме и съдомиялна  Sunglasses

Тъй като ССФ обича конспирациите и ваденето на сложни изводи от прости казуси, можем да предположим следните ужасяващи факти за мен и моята половинка:
аз съм грозна, тъпа и дебела
аз съм плачевна домакиня и над главата ми висне неминуем развод
миуото е минипишковец и компенсира с парцала сексуалната ми фрустрация
миуото не изкарва пари и компенсира с парцала ежедневната ни мизерия
и т.н.
и т.н.

# 14 277
  • София
Случвало се е да сме навън с детето и мъжа ми, и той да я заведе до тоалетна. Понякога съм говорила по телефона, друг път просто съм искала да си доям пържолата, а той вече е бил свършил..причини всякакви.
Чистим заедно, имаме и съдомиялна  Sunglasses

Тъй като ССФ обича конспирациите и ваденето на сложни изводи от прости казуси, можем да предположим следните ужасяващи факти за мен и моята половинка:
аз съм грозна, тъпа и дебела
аз съм плачевна домакиня и над главата ми висне неминуем развод
миуото е минипишковец и компенсира с парцала сексуалната ми фрустрация
миуото не изкарва пари и компенсира с парцала ежедневната ни мизерия
и т.н.
и т.н.
направо ти съчуствам.... и аз ги имам тези проблеми  Laughing  bouquet

# 14 278
Таис, тези изводи си ги правиш ти. Не е ли странно да обиждаш съфорумките си по този начин? Влошава се атмосферата с това вечно "ССФ", не разбирам какво налага всичко, което не ни харесва тук, да се приписва на предполагаемо по-низшите съфорумки.

# 14 279
Влошава се атмосферата с това вечно "ССФ", не разбирам какво налага всичко, което не ни харесва тук, да се приписва на предполагаемо по-низшите съфорумки.
     Тук си в грешка  Laughing ССФ е съвършената жена, майка, любовница и всичко което се сетиш. Нещо като многоръкия Шива, но красив, умен, интелигентен и успял.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт