"Селски" номера и пинизи

• 5 178 048
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 385
  • Другата България

За София ли става дума? Ако да, кажи къде. Дано стане все по-често срещано.
Не, за най-дълбоката провинция.
Може и затова да е.

# 14 386
  • София
белла дона, защо продължаваш да се обясняваш?
Идвай при мен в ъгъла да се срамуваме, че не си подбираме изкъсо компанията и нямаме пари да плащаме сметките на цялата компания (или пък не искаме да го правим).   welcome

ПП: Те и приятелите не са ли били първоначално колеги или познати? Как влизат в приятелския кръг, ако не излиза човек с тях, че да ги опознае?

белла е пич и ентусиаст, но познавайки донякъде творчеството на кикамора, и аз мисля, че обясненията ще й влязат през едното фино ухо, и ще излязат през другото  Laughing

Много хора сме в ъгъла, ама поне е весело!

# 14 387
Прясно от днес. На един съсед "доброжелатели" са си оставили инициалите по вратата на колата му. Това големи мъже, които са се хвърляли на бой.

# 14 388
На мен също ми е интересно как става подборът на колеги.
Кажете как го подбирате това обкръжение, че и хората, които срещате по улиците са все на ниво.
Не четеш или не разбираш? Със всичките си колеги ли сядаш да обядваш?
Имам колеги които не са ми по вкуса и никога няма д седна с тях да обядвам. Други пък са ми приятни и обедно време се търсим и сядаме някъде заедно. Сега вече разбра ли как се подбират колеги? Работя в огромна фирма и има няколко групи, които излизат редовно след работа, за по питие или вечеря, но излизам с тези които ми допадат.

# 14 389
  • Ямбол
Е, ако някой колега те попита, дали може да седне при теб, какво ще отговориш?

# 14 390
Ами ние пък тръгваме 5-6 колеги на обяд, или след работа десетина на пицария. Ако сред тях има някоя циция, пак ще отида. Един такъв беше превъзпитан, например, вече няма подобни изцепки.

# 14 391
А, ако някой от колегите покани друг колега, който ти не харесваш, какво правиш? Казваш "няма да излизам с вас" и се цепиш от колегите, заради един човек, или "той/тя няма да излиза с нас" и се изявяваш като примадона? Да, сигурно колегите ти са супер идеални и те кофти хора не канят, ама дали пък не може да се случи някой ден? Wink

# 14 392
Събираме се, не много често, голяма компания, но несемейно. Накрая сметката - всеки плаща това, което е консумирал и естествено нещо за бакшиш, като мъжете дават винаги доста отгоре, предполагам, за да се избегнат неудобни ситуации. Има една ентусиастка, която авторитетно събира парите и без да е докоснала собствения си портфейл, започва да брои. Разбира се поне 15-20 лв. са в повече. Пита: "Някой чака ли ресто, че Х лв. са повече?" Всеки казва "Остави ги за сервитьора". Тя: "Да поръчаме ли още нещо или да ги прибера за следващия път?". Не, така или иначе сметката е оправена, ставаме. Следващият път пак същата схема от 0, но никой не повдига въпроса.

# 14 393
Е, ако някой колега те попита, дали може да седне при теб, какво ще отговориш?

хахаха виж сега при нас няма начин някой да те муфти Simple Smile . Вариантите са два, или си носиш вдене от вкъщи и сядаш в стаята за обяд, или отиваш в кафето, купуваш си яденето и сядаш където си искаш. Така че дори и някой непознат да седне при мен няма никакви проблеми.

# 14 394
Всеки казва "Остави ги за сервитьора". Тя: "Да поръчаме ли още нещо или да ги прибера за следващия път?". Следващият път пак същата схема от 0, но никой не повдига въпроса.
Тоест не стига, че не се бърка за сметката ами и взима? ooooh!

# 14 395
А, ако някой от колегите покани друг колега, който ти не харесваш, какво правиш? Казваш "няма да излизам с вас" и се цепиш от колегите, заради един човек, или "той/тя няма да излиза с нас" и се изявяваш като примадона? Да, сигурно колегите ти са супер идеални и те кофти хора не канят, ама дали пък не може да се случи някой ден? Wink
И като покани някой който не харесвам, това да не значи че ще се опита да ме накара да му платя сметката Simple Smile.

# 14 396
Всеки казва "Остави ги за сервитьора". Тя: "Да поръчаме ли още нещо или да ги прибера за следващия път?". Следващият път пак същата схема от 0, но никой не повдига въпроса.
Тоест не стига, че не се бърка за сметката ами и взима? ooooh!

Така се получава, ама ги взима да ги пази Laughing

# 14 397
И като покани някой който не харесвам, това да не значи че ще се опита да ме накара да му плат
я сметката Simple Smile.
Ти нали нямаше нищо против да поемеш на някого сметката, откъдето всъщност тръгна и спорът?

# 14 398
 Херц, тя тази вашата даже не е със селски пиниз, тя си е като компаньонка, плащате и за присъствие  Mr. Green

# 14 399
Херц, тя тази вашата даже не е със селски пиниз, тя си е като компаньонка, плащате и за присъствие  Mr. Green

Караш ме да се замисля дали да не подхвърля следващия път нещо от сорта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт