"Селски" номера и пинизи

• 5 176 534
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 185
А в Япония съм чела, че имало назначени специални служители, които да тъпчат хората в метрото, за да се поберат повече хора.
https://m.youtube.com/watch?v=b0A9-oUoMug
Нещо подобно се случва по линията Свети Влас-Слънчев бряг-Несебър. Изумително за мен е как когато мислиш, че няма вече свободен сантиметър място, някоя рускиня успява да набута и количка и 1-2 ребьончета.

# 16 186
  • Варна
Разбрахме се за кои "Златни" става дума, но пак не разбирам драмата със сядането. Аз съм ползвала този транспорт 30 години, включително и с дете и не е такава драма, а и 50% са деца вътре, няма как всички да седнат.

Понеже в поста беше споменато, че и голяма част от пътуващите са били "бабички" и вероятно и част от тези бабички са били прави, аз се чудя с какво едно 5-годишно дете е в по-лоша физическа кондиция от бабичките, че да се ползва с някакво предимство.
Аз ще ти отговоря - понеже едно 5г дете стига до кръста на всеки възрастен! И ако наистина е голяма блъсканица то дефакто няма как дори да диша! Защото около него има само наблъскани тела!

# 16 187
  • София
На мен винаги ми помагат с количката, и мъже и жени, всякакви. А за място никога не съм молила, нито като бременна, нито с количка или дете и количка. Нямам нерви да изслушам простотията и злобата, които се изливат в такъв случай. От бабички, да.

# 16 188
  • sofia
Култова реплика на бабе кьм позната, която качва бебето си с количка в транспорта: И ся, за кво си го родила тва?!  #Crazy hahaha

# 16 189
Реших, че младите са много мили, противно на всеобщото виждане.
Най-груби софиянци /по моите наблюдения!/ са жени и мъже на средна възраст.

И аз останах с много положителни впечатления от младите хора в София.
Най-груби ми се видяха възрастните хора, уж разбирам, ама не съвсем причините..

# 16 190
Никъде по света бременните не се чувстват като болни, но пък има и удобства, които не са за пренебрегване: http://krasitta.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d … 1%80%d0%b5%d0%b4/

Любимата ми Красита Simple Smile.

Благодаря ти. Смяла съм се с глас, макар че е тъжно, наистина. Още помня как се опитвах да слаломирам с количката.

# 16 191

Напълно подкрепям. На мен обаче това ми е напълно необяснимо. Ако някой има теория, би ми било интересно да я прочета.

# 16 192

Напълно подкрепям. На мен обаче това ми е напълно необяснимо. Ако някой има теория, би ми било интересно да я прочета.
На мен пък ми е необяснимо също така защо жени /най-вероятно майки/-шофьорки, често НЕ отстъпват път на майка с количка/с малко дете. Видя ли жена зад волана обикновено спирам да пресичам дори на пешеходна пътека, защото риска да ме отнесе е реален. Виж, мъжете обикновено спират и дават предимство.

# 16 193
Аз имам, но ще си я запазя за себе си, че пак ще се започне с противопоставянето София-провинция.

# 16 194

Не само в София е така и моите впечатления са подобни.

# 16 195
На мен пък ми е необяснимо също така защо жени /най-вероятно майки/-шофьорки, често НЕ отстъпват път на майка с количка/с малко дете. Видя ли жена зад волана обикновено спирам да пресичам дори на пешеходна пътека, защото риска да ме отнесе е реален. Виж, мъжете обикновено спират и дават предимство.
Според мен го правят тези, които не са достатъчно добри шофьорки и ги е страх, че ако спрат няма да могат да потеглят и още повече ще се паникьосат.  newsm78

# 16 196
http://shop.mango.com/BG/p0/curvesizes/clothing/dresses/mosaic-p … ;ts=1438865817077

Ако коментирате дали жената е слаба или дебела, очевидно е, че е по-скоро слаба, отколкото дебела. Grinning И по канадските и по българските стандарти. Не виждам защо жена с подобна фигура е попаднала в колекцията за нестандартни мерки. Тези също: http://shop.mango.com/BG/asc/curvesizes/new
Може би височината е от значение също.

Бетер тийнейджърски форум ставаме щом стане дума за килограми и калиев перманганат!  Party

Хората имат много различни разбирания за слабо и дебело. Когато пуснах тази анкета преди година и половина, имаше много форумци, за които жената на снимката е дебела и много други, за които е мършава.  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769892.0;viewResults

# 16 197
Абе,  жена ли е на волана - почти никога не спира на пешеходна пътека и ужасно много от тях бързат на завой да минат пред пешеходците, когато на пешеходците им е зелено. То направо има един лаф, че не трябва да се гледа светофарът, ами шофьорът, понеже все още не се е чуло светофар да е блъснал пешеходец.  Laughing

# 16 198
  • София
Според мен го правят тези, които не са достатъчно добри шофьорки и ги е страх, че ако спрат няма да могат да потеглят и още повече ще се паникьосат.  newsm78
Според мен повечето жени зад волана считат ,че правилата не са за тях и могат да ги нарушават и понеже са  жени им е простено да правят глупости. Само за 2 дни видях такива изпълнения от жени  Shocked ,пренебрегвайки всякаква безопастност и правила. Едната се изнесе почти до средата на улицата,ясно ме виждаше,на път без предимство е- бавно и спокойно ме засече. Другата при забранен обратен завой на булевард с три платна от всяка страна,направи такъв,покара в насрещното движение в най-дясна лента,а не е да нямаше движение и когато реши,че е прекалила,засече движещия се в най-дясна лента в нашата посока.

# 16 199
Абе,  жена ли е на волана - почти никога не спира на пешеходна пътека и ужасно много от тях бързат на завой да минат пред пешеходците, когато на пешеходците им е зелено.
Аз, като спирам винаги на пешеходната пътека и изчаквам пешеходците при завой, когато на тях им е зелено, да взема да си направя операция за смяна на пола?

Общи условия

Активация на акаунт