"Селски" номера и пинизи

• 5 175 552
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 350
  • Оптимист по принуда
Нещастници.  Confused

# 16 351
Ако е истина са големи нещастници, но като чета коментара от цитата по-долу, оставам силно скептична. По-голяма простотия не помня да е имало и по соц комедиите даже.

Значи куче може, незрящ човек - не.

# 16 352
  • София
Ако е истина са големи нещастници, но като чета коментара от цитата по-долу, оставам силно скептична. По-голяма простотия не помня да е имало и по соц комедиите даже.

Значи куче може, незрящ човек - не.

По "соц комедиите" и по-малки простотии нямаше. За сметка на това, по Демократичните Пародии - с лопата да ги ринеш, как се вижда  Twisted Evil

# 16 353
  • София
Ами ще ме извинявате ама за мен е супер селско при определен регламент да се спори защо той не трабва да се спазва..?! Има си правила. Точка! На който не му харесва да си търси друг хотел, не да си носи "любимеца" в чантата!
Аз също недоумявам.
Обаче има страшно нагли и прости хорица. Смятат, че всички сме длъжни да им търпим домашните любимци. И аз съм гледала кучета в продължение на 18 години, но не съм ги натрапвала на никого. Съответно не желая да имам досег с чужди животни, когато съм на почивка и то в хотел, където не е разрешено воденето на домашни любимци.
Има хотили, където не се водят деца, има хотели за домашни любимци... На когото не му изнасят правилата - парцалките и в гората.

# 16 354
  • Луната ни пази
И какво излиза, слепи, алергични и т.н. хора не трябва да посещаваме хотели и заведенията, за да могат разни хорица да си водят домашните любимци??? Аз ли не съм наред или нещо взе да куца във нормалните човешки отношения?

# 16 355
  • София
Шаги, слава богу културните хорица нямат пренции да си водят любимците на места, където не е разрешено.  Wink Баш простаците и наглярите го правят. Те са най-гадната порода, която смята, че всичко й е позволено. Могат да минат като танк през теб, но си треперят на пинчерчето, примерно.

# 16 356
Не сте ли забелязали, че повечето родители считат по дифолт, че околните трябва да се радват на децата им или поне да ги приемат сърдечно.
Същото е и със собствениците на домашни любимци с хабитат хола на дома /това последното по повод една друга тема, в която стана ясно, че естественият хабитат на чихуахуато е в дивата природа/.

И без обяснения, че вие/ние не сме от тези, на които им е все тая кой как приема поколението им, защото от емпиричен опит зная, че родителят, и най-вече майката, винаги тъжат, когато децата им са низвергнати по някакъв начин от и в обществото.
За животните, мисля си, човек не се усеща, че сладкото му малко кученце за някои е олицетворени, еманация на болести, бълхи, бог знае какво още.
Аз, например, имам познати, с които имаме неписано правило, че наличието на котарака ми е тема табу между нас. Едни ги е страх, едни не обичат котки, на други всяко двукрако до 16 и четирикрако до гроб им е безразлично и така.

# 16 357
  • Варна
Ако аз предварително попитам дали има "любимци" в хотела (защото не искам децата ми да гълтат косми), отговори ми се, че няма и накрая се окаже друго просто не знам какво ще се случи! Това е съзнателно подвеждане, демек пързаляне на клиент. Това при положение, че собственика е разрешил в последствие да се вкара. А ако той идея си няма със сигурност пак ще го питам какво правят любимците в хотела му и ще очаквам наглите им собственици да ги разкарат!

# 16 358
Аз си водя кучето редовно с мен /в чанта - 2 кг и половина е /, в ресторант с градина не виждам проблем, винаги питам преди да вляза където и да е и ако е разрешено си влизаме Simple Smile.
Случва се да има възмутени и намусени, които считат че мястото на кучето не е там - да се угоди на всички е невъзможно. След като веднъж съм попитала не виждам кое ме прави нагла и да трябва да "разкарам" кучето.  Peace

Не знам защо в подобни спорове винаги се включва някой да обясни за алергичните - хубаво е да се знае, че силно алергичен човек ще получи реакция дори не от самото куче, а от дрехите ми например, които са били в досег с него.

Аз също съм алергична към котки, а в квартала ми има доста бездомни котета. Еми не ми пречат, дори ги галя понякога, когато ме посрещат сутрин на вратата  Heart Eyes. В природа живеем все пак и никога не би ми попречило животно  Peace.

# 16 359
  • при късмета
Дори да не си алергичен, в заведение в което се храниш е отвратителна само гледката на куче, което облизва нещо, мляска или просто се лигави насреща ти и то докато си на масата. Отвратителна гнус

# 16 360
Аз си водя кучето редовно с мен /в чанта - 2 кг и половина е /, в ресторант с градина не виждам проблем, винаги питам преди да вляза където и да е и ако е разрешено си влизаме Simple Smile.
Случва се да има възмутени и намусени, които считат че мястото на кучето не е там - да се угоди на всички е невъзможно. След като веднъж съм попитала не виждам кое ме прави нагла и да трябва да "разкарам" кучето.  Peace

Не знам защо в подобни спорове винаги се включва някой да обясни за алергичните - хубаво е да се знае, че силно алергичен човек ще получи реакция дори не от самото куче, а от дрехите ми например, които са били в досег с него.

Аз също съм алергична към котки, а в квартала ми има доста бездомни котета. Еми не ми пречат, дори ги галя понякога, когато ме посрещат сутрин на вратата  Heart Eyes. В природа живеем все пак и никога не би ми попречило животно  Peace.
Ако кучето стои под/ до масата и наистина сте в градината на заведението няма проблем.
Но що ли обикновено кучето е в скута на някоя булка и нежно стъпило с лапички на покривката. Много е градско, да.

# 16 361
  • sofia
Аз пък не разбирам удоволствието от влаченето навсякъде, на куче?!?
Имам куче и съм убедена, че не би му харесало да го натикам в чанта и да го разнасям.  hahaha

# 16 362
Имам куче и съм убедена, че не би му харесало да го натикам в чанта и да го разнасям.  hahaha
И аз имам куче и съм на същото мнение  Peace Моето си го разхождам 3 пъти на ден на "неговите" места ,през останалото време мен си разхождам Simple Smile Обожавам животни,но не ми харесва да ги виждам в заведения за хранене.

# 16 363
  • Луната ни пази
Аз също съм алергична към котки, а в квартала ми има доста бездомни котета. Еми не ми пречат, дори ги галя понякога, когато ме посрещат сутрин на вратата  Heart Eyes. В природа живеем все пак и никога не би ми попречило животно  Peace.
Извинявай, ама това как става??? Аз съм алергична точно към котки и като ме докосне някоя или са си разнесли козината по двора, или се обривам цялата или започвам сериозно да кихам и носа ми се разтича.

# 16 364

Кучето се "влачи" по необходимост, дали е всекидневно и навсякъде не съм уточнила Simple Smile
Добре е, че познавате и разбирате нуждите на Вашия любимец, моля позволете ми да познавам своя  Peace

Shagya, явно алергията Ви е по-силна, мен ме сърби лицето и носа, кихам /не сериозно/, по ръцете понякога получавам обрив, но като се засили от другата част на двора за да се погали в мен и протяга вратле погалвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт