Това изречение е много странно, от какъв зор някой би го издрънкал на човек, срещнат на улицата след триминутен разговор?
Не знам, аз също останах шокирана. Защо са го казали, си знаят само те, трябва да попиташ тях, аз не знам. Но както споменах, от тогава никога повече не се обаждам, като чуя българска реч. Не ме интересува дали хората са свестни или не. Ако някой чуе, че говорим с дъщеря ми на български и ни се обади, разговаряме, но не създаваме приятелства.
Но защо се учудваш, Iris04. Имаше един случай с една българка тук, която имала приятел австриец и благодарение на доброжелателните и´ приятелки, които са му разказвали какви ли не глупости за нея, той я е изоставил и я бяха довели при нас във фирмата ако може да и´ помогнем с работа, за да вземе майчинство. Даже след като тя роди, приятелят и´ e поискал ДНК тест. Чак до там му бяха повлияли.Така че хората са различни, затова аз си подбирам приятелите много внимателно.
Pure_nature, мисля, че пак не си ме разбрала. Никой с никого не е скаран, просто не общуваме, различни сме, не намираме общ език, това е. Не е задължително хората да са скарани, за да нямат интерес един към друг.
Тук сватбите са супер. На сватба се ходи с букет цветя. Който иска и някакъв подарък, но се канят само много близки приятели.