"Селски" номера и пинизи

• 5 179 068
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 18 150
  • София
"Е щом жена ти е българка, нямаш проблеми, можеш да я биеш, да и´ изневеряваш, да я правиш каквото  си искаш, но ако си добре в леглото, нямаш проблеми, няма да те остави!"

Това изречение е много странно, от какъв зор някой би го издрънкал на човек, срещнат на улицата след триминутен разговор?

Не знам, аз също останах шокирана. Защо са го казали, си знаят само те, трябва да попиташ тях, аз не знам. Но както споменах, от тогава никога повече не се обаждам, като чуя българска реч. Не ме интересува дали хората са свестни или не. Ако някой чуе, че говорим с дъщеря ми на български и ни се обади, разговаряме, но не създаваме приятелства.
Но защо се учудваш,  Iris04. Имаше един случай с една българка тук, която имала приятел австриец и благодарение на доброжелателните и´ приятелки, които са му разказвали какви ли не глупости за нея, той я е изоставил и я бяха довели при нас във фирмата ако може да и´ помогнем с работа, за да вземе майчинство. Даже след като тя роди, приятелят и´ e поискал ДНК тест. Чак до там му бяха повлияли.Така че хората са различни, затова аз си подбирам приятелите много внимателно.
Pure_nature, мисля, че пак не си ме разбрала. Никой с никого не е скаран, просто не общуваме, различни сме, не намираме общ език, това е. Не е задължително хората да са скарани, за да нямат интерес един към друг.
Тук сватбите са супер. На сватба се ходи с букет цветя. Който иска и някакъв подарък, но се канят само много близки приятели.
Както написах по-горе, и мнението ми беше изтрито (?!?!) - българи са били и са знаели приказката:"бий ма, обичам та", а тя  е българска, нали така?! И са го казали, защото само от бг мама се убедих, че за не малка част от жените в Бг това си важи с пълна сила! А те даже са модернизирали с едно изискване - да бъдел добър в леглото! Я па в Перник дали го знаят това изискване:)) Шегувам се, моля за извинение.

# 18 151
  • София
Като си толкова запознат с бг-мамма не си ли разбрал,че много хора не са това,което се представят в една тема. Много потребителки съм срещала,които ужасно си противоречат сами на себе си в различни теми. В едната ще вика точно така,в другата, само защото липсва "запетаята" в първи пост и чела между редовете , вика не така.
Ако не си чел и за ССФ,почети поне малко.

# 18 152
  • София
Като си толкова запознат с бг-мамма не си ли разбрал,че много хора не са това,което се представят в една тема. Много потребителки съм срещала,които ужасно си противоречат сами на себе си в различни теми. В едната ще вика точно така,в другата, само защото липсва "запетаята" в първи пост и чела между редовете , вика не така.
Ако не си чел и за ССФ,почети поне малко.
Не съм бе душа, недей се впрега толкова. Аз съм просто мъж, като напише некоя, че мъжа й я трепа, ма тя го обича, го възприемам за чиста монета. И не ходя да я следя по другите теми!  Peace

# 18 153
  • забравих си мисълта...
Скрит текст:
"Е щом жена ти е българка, нямаш проблеми, можеш да я биеш, да и´ изневеряваш, да я правиш каквото  си искаш, но ако си добре в леглото, нямаш проблеми, няма да те остави!"

Това изречение е много странно, от какъв зор някой би го издрънкал на човек, срещнат на улицата след триминутен разговор?

Не знам, аз също останах шокирана. Защо са го казали, си знаят само те, трябва да попиташ тях, аз не знам. Но както споменах, от тогава никога повече не се обаждам, като чуя българска реч. Не ме интересува дали хората са свестни или не. Ако някой чуе, че говорим с дъщеря ми на български и ни се обади, разговаряме, но не създаваме приятелства.
Но защо се учудваш,  Iris04. Имаше един случай с една българка тук, която имала приятел австриец и благодарение на доброжелателните и´ приятелки, които са му разказвали какви ли не глупости за нея, той я е изоставил и я бяха довели при нас във фирмата ако може да и´ помогнем с работа, за да вземе майчинство. Даже след като тя роди, приятелят и´ e поискал ДНК тест. Чак до там му бяха повлияли.Така че хората са различни, затова аз си подбирам приятелите много внимателно.
Pure_nature, мисля, че пак не си ме разбрала. Никой с никого не е скаран, просто не общуваме, различни сме, не намираме общ език, това е. Не е задължително хората да са скарани, за да нямат интерес един към друг.
Тук сватбите са супер. На сватба се ходи с букет цветя. Който иска и някакъв подарък, но се канят само много близки приятели.
Както написах по-горе, и мнението ми беше изтрито (?!?!) - българи са били и са знаели приказката:"бий ма, обичам та", а тя  е българска, нали така?! И са го казали, защото само от бг мама се убедих, че за не малка част от жените в Бг това си важи с пълна сила! А те даже са модернизирали с едно изискване - да бъдел добър в леглото! Я па в Перник дали го знаят това изискване:)) Шегувам се, моля за извинение.

Сега като се замисля, може и да си прав, може да го е казал на шега, може да е искал да се пошегува със съпруга ми, но нито той, нито аз го приехме така. И всичките тези 25 години, когато си спомня за този случай, все се чудя, как може да има такива хора, които така да говорят с непознат. Simple Smile  Разсмя ме, Ronaldd. Смея се и на себе си също. Simple Smile
Също си прав и за форума, добре че е форумът, че малко да си актуализирам знанията за българите. И напротив, благодаря ти, понякога малко късно, а понякога дори не схващам шегата, съвсем съм забравила, кое какво означава и в какъв смисъл се казва. А иначе българите имат невероятно добро чувство за хумор. Но има и много злобни и форумът доказва и това също. Wink  Mr. Green

Щото е типичния бай Ганьо и си мисли, че всички са като него и споделят философията му по отношение на жените.

И ти може да си права. Пак ще кажа, случаят с тази българка, която бе изоставена бременна от австриеца, защото злобата на другите българки надделя и не спряха да му досаждат, докато не си постигнаха целта, също е показателна за огромна байганьовщина.

# 18 154
Че той лафът "в чужбината най да се пазиш от българи" не е никак случаен.  Whistling

# 18 155
Венета, на мен пък ми говори за малодушието на австриеца, който зарязва бременна жена в чужда страна.

# 18 156
Венета, на мен пък ми говори за малодушието на австриеца, който зарязва бременна жена в чужда страна.
Абсолютно Peace Австриецът идеално се вписва в темата.

# 18 157
  • забравих си мисълта...

Не го познавам, както не познавам и българката. Както спомeнaх, доведоха я при нас във фирмата ако може да и´ помогнем. Това, което аз бих казала, е,  че когато една жена реши да забременее, би трябвало да помисли дали този мъж е достоен за баща. В днешно време има възможности и жената да определи кога да забременее и кога не. Но това още веднъж идва да покаже, че човек трябва много добре да подбира приятелите си. Той е бил безотговорен, така е, а приятелките и´, те какви са били? Наясно са били, колко и какви проблеми я очакват, но нищо не ги е спряло.

Moin, австриецът и приятелките и´, но и тя също, защото не всеки мъж се оставя да го хванат в мрежата заради детето. В случаят на мен ми беше мъчно само за детето.

# 18 158
  • София
Не ги познааваш, нали така? Значи не знаеш кое как е. За мен забременителя е големия боклук в историята, ако ще не австриец, а марсианец да е.

# 18 159
Много си права, Венета.  Peace

И лафа за българите в чужбина е точен.

Няколко пъти ми се е случвало да чувам бг реч, но никога не показвам, че разбирам за какво си говорят. Нямам никакво желание за нови запознанства, може да са добри хора, може да са лоши, не ме интересува. Просто не искам никакъв контакт с българи на живо. Преди години се радвах като чуя бг реч, но вече не е така.

# 18 160
Трябва да кажа, че 'приятелките' умеят да бъдат много убедителни. В моя случай ми направиха услуга, но направо не можах да повярвам какви лимони има на този свят и как се хващат на въдицата без дори да се замислят.
Вярно, жалко за детето. Но, поне ДНК тестът, би трябвало да се приеме за еднозначен.

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 19:55 от Windekind (ex Aludra *)

# 18 161
  • забравих си мисълта...
Трябва да кажа, че 'приятелките' умеят да бъдат много убедителни. В моя случай ми направиха услуга, но направо не можах да повярвам какви лимони има на този свят и как се хващат на въдицата без дори да се замислят.
Вярно, жалко за детето. Но, поне ДНК теста, би трябвало да се приеме за еднозначен.

Да,   ДНК теста показа, че детето е негово и разбира се ще трябва да си е плащал издръжката. Не знам какво е станало след това, защото тя престана да идва при нас.

ToHu_, недей с лошо де. Когато човек е случил на хора, които са го огорчили, използвали и т.н. от този род, започва да се пази. Аз мисля, че всичко това е доста сложно. И също съм на мнение, че всеки човек е свободен сам да реши с кого да контактува и с кого не. Човек не бива да си позволява, да упреква когото и да е било за решението му. В днешно време отношенията станаха доста сложни в повечето случаи. А една подобна реакция като твоята, откровено казано, би затвърдила още повече подобно решение. Дано ме разбереш правилно.  Peace

# 18 162
Няколко пъти ми се е случвало да чувам бг реч, но никога не показвам, че разбирам за какво си говорят. Нямам никакво желание за нови запознанства, може да са добри хора, може да са лоши, не ме интересува. Просто не искам никакъв контакт с българи на живо. Преди години се радвах като чуя бг реч, но вече не е така.

Изобщо не е нужно да става въпрос за запознанства и нови приятелства.
На едната няколко пъти й се случвало да чуе българска реч, другата има пример от преди 25 години, но и двете генерално заключение за цяла нация направихте.

# 18 163
Вярно, жалко за детето. Но, поне ДНК теста, би трябвало да се приеме за еднозначен.
Много е вярно това.Завист огромна и е някакъв връх да си хванал чужденец.
Знам едни такива,които си подхвърляха един смотаняк,ама нали западняк,местен ,с работа...избиха се.Коя го била ''откраднала'' пък той междувременно коя свалял...сега дори не знам с коя е.
Жалка история.
Затова и аз внимавам кои и какви българи.Има много свесни,но тези които си живеят в българската общност са озлобени към местните,към тези българи с приятели и гаджета местни и в същото време общуват само с други българи.

# 18 164
  • Другата България
Много си права, Венета.  Peace

И лафа за българите в чужбина е точен.

Това прозвуча много по темата.
Не знам какво е причинило тези чувства, но звучи отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт