"Селски" номера и пинизи

• 5 185 290
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 245
Айде стига сега ,ще залепне пепел по сандвича или в храната и ще ти е приятно така ли?Лошото е,че човека отсреща не мисли за другия.

# 49 246
сиско ако хвръкне пепел от вятъра е едно, а ако някой си държи цигарата така, че дима да ти духа в лицето е друго
Никой не може да бъде винен, че след като се е изтръскал в пепелника е духнал вятър.
Но как си държиш цигарата - насочено срещу човека или по друг начин - зависи от хората.
А ако ти падне пепел върху храната е отвратително, това са микроби и такава храна директно заминава в коша сандвича или каквото там ядеш. не става дума да си принци., става дума за елементарна хигиена.
Ако на някой му падне пепел върху храната и той продължи да я яде, никога вече няма да общувам с такъм нечистоплътен човек. той може да яде и падналите боклуци от земята - знам ли? За мен такива неща се хвърлят в коша. Ама може много пари да си давал - хвърлят се. Това са микроби.

# 49 247
  • София
Разбира се, че храната ще хвърля, но чак да подскачам дали няма някъде да ми падне пепел...
Гледам само аз или някой друг да не подпалим някоя дреха или коса.

# 49 248
Сиско, никъде не видях сиа мартина да е писала за "подскачане?"

точният цитат беше

"Е ако посипе пепел теб или детето ти ,или храната ти, едва ли ще е безразлично,или понеже си знаеш,че хвърчи като пушиш викаш си е кво толкова Найс А?"

извинявам се че се намесвам, но ако пепелта ти полепне по лицето е почти толкова гнусно, колкото по храната да ти полепне, защото от нея можеш да хванеш рак.
По дрехите ако е - карай. не е приятно но ще се изтръскаш, а посел хубаво ще се измиеш.

И пак казвам, да така е,  никой не може да предвиди вятъра, но е много важно как си държиш цигарата като си в близост до други хора. Имало е случаи току седан на някоя пейка, за да хапна в Кристал и разни хлапаци или хлапачки се забият да пушат на десет сантиметра от мен, а то е празно отвсякъде  десетки метри наляво и надясно, ама те идват баш при мен да ме одимяват. не е ставало един и два пъти. възпитание?
И не е да го правят от злоба - просто са егоистчета и не им прави впечатление, че край тях има човек, който се храни и че той е там от сума ти време,  те сега идват и е редна да се съобразят дали ще пушат точно до него, като могат да се дръпнат половин метър в страни, пак ще има сянка за тях.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 15:50 от Лорд Сняг

# 49 249
  • София
Ама разбира се, то най-приятното нещо и пълноценна почивка на плажа е да се озърташ като лалугер, дали съседа по хавлия няма да те подпали/изгори, понеже му е кеф да си пафка и му е през ... че всичкия пушек, пепел и не дай си боже огънче са в теб. Като добавим и неадекватно пищящите деца, кото те зариват с пясък или току волно или неволно те залеят с вода, както си се напекъл - чудесен релакс. Ама так се получава, когато всеки гледа само и единствено себе си и не се съобразява с околните. После - държавата била виновна за всичко.

# 49 250
  • София
извинявам се че се намесвам, но ако пепелта ти полепне по лицето е почти толкова гнусно, колкото по храната да ти полепне, защото от нея можеш да хванеш рак.
....
Имало е случаи току седан на някоя пейка, за да хапна в Кристал и разни хлапаци или хлапачки се забият да пушат на десет сантиметра от мен, а то е празно отвсякъде  десетки метри наляво и надясно, ама те идват баш при мен да ме одимяват. не е ставало един и два пъти. възпитание?
Така е, щом ядеш по пейките. Но понеже съм добра душа и на 1 крачка от Кристал, може да дойда да ти вея с вестник, за да не вдишваш дим.
Олеле, това с рака го бях пропуснала. В потрес съм  Mr. Green

# 49 251
  • out of space
Ама разбира се, то най-приятното нещо и пълноценна почивка на плажа е да се озърташ като лалугер, дали съседа по хавлия няма да те подпали/изгори, понеже му е кеф да си пафка и му е през ... че всичкия пушек, пепел и не дай си боже огънче са в теб. Като добавим и неадекватно пищящите деца, кото те зариват с пясък или току волно или неволно те залеят с вода, както си се напекъл - чудесен релакс. Ама так се получава, когато всеки гледа само и единствено себе си и не се съобразява с околните. После - държавата била виновна за всичко.

Ти защо изобщо ходиш на плаж? Мазохистка ли си?
Като те чета на какви зверски мъчения се подлагаш- чак жал ми става....

# 49 252
Колко е селско мениджър на банка да ми се обади и грубо да ми обяснява как щом имам проблем със служителите й трябва само и единствено лично на нея да се оплаквам, а не на кол центъра, тъй като не обичала да има разправии и мъмрене "отгоре"? Ставаше въпрос, че служителка не си свърши работата и ме разкарва 2 пъти по опашки и накрая се оплаках, защото се случва за 14 път да имам подобни проблеми с този клон.

# 49 253
  • София

Ти защо изобщо ходиш на плаж? Мазохистка ли си?
Като те чета на какви зверски мъчения се подлагаш- чак жал ми става....
То от индвиди с твоето мислене плажовете (и не само тези места за отдих) преливат от цигарен дим и пепел, красъци, поливат/поръсват те с такво ли не, а на плажа на спасителите им се налага примерно през 3-5мин да свирят и да се разправят с поредния индивид следващ мотото "я сакам да се наплацикам, майната му на времето" въпреки, че съвсем на видно място е вдигнат червен флаг, ама защо да се съобразяваме, като може да си задоволим личните прищевки въпреки всико. Не очаквам на място за отдих с много хора да е тихо, но вечно някой да си е заврял цигара или пищящото дете до глава ми, ми идва в повече. И всико понеже думата съобразяване е непонятна, като гледам за доста хора.

# 49 254
  • София
Малеее, къде ходиш, та те поливат с какво ли не  newsm78

# 49 255
Колко е селско мениджър на банка да ми се обади и грубо да ми обяснява как щом имам проблем със служителите й трябва само и единствено лично на нея да се оплаквам, а не на кол центъра, тъй като не обичала да има разправии и мъмрене "отгоре"? Ставаше въпрос, че служителка не си свърши работата и ме разкарва 2 пъти по опашки и накрая се оплаках, защото се случва за 14 път да имам подобни проблеми с този клон.

Ако съм аз, ще получи още едно обаждане до кол центъра и още едно мъмрене. Ако посмее пак...пак звъня и така...

# 49 256
  • София
Бих подала още едно оплакване в кол центъра. Този път срещу въпросния мениджър

# 49 257
  • София
Бих подала още едно оплакване в кол центъра. Този път срещу въпросния мениджър
+1, с уточнение кога и в колко часа е бил проведен разговора. Ако се записват, а те май се, може някой да си направи труда да прослуша разговора, с цел да се види отношението на служителката 1:1.

# 49 258
cia_maritima, нито аз, нито детето ми сме от захар, нито сме родени в дворец и ме съмнява, че нещо ще ни стане, ако ни хвръкне пепел.
Впрочем, при вятър пепел хвърчи и от пепелника, в който прилежно си тръскаш. Та угодия няма

Съгласна. За протокола, върл непушач съм.

# 49 259
Ей значи, как пък все нещо ви пречи. С такава нагласа има огромен риск да се превърнете в мрачна и постоянно неудовлетворена персона. А после пътят до постоянната депресия е много кратък и стръмен. Толкова ли няма къде да се застане на този плаж. Примерно аз се настанявам далече от морето (ако има хора) , влизам директно да се къпя - там няма кой да ми пуши цигари в морето - поне не съм виждала такива ценители. Най-хубаво е да си избирате места, където няма много народ или ивицата е просторна.

Общи условия

Активация на акаунт