Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума относно правото на пациента на информация и личен избор в медицинското лечение?
Какви са мненията на форума относно отслабването с конкретен хранителен режим?
Какви са мненията относно информираността на лекарите за различните методи на лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума относно правото на пациента на информация и личен избор в медицинското лечение?
-
Какви са мненията на форума относно отслабването с конкретен хранителен режим?
-
Какви са мненията относно информираността на лекарите за различните методи на лечение?
-
Как мога да избегна връщането към старите си навици за отслабване?
-
Какви са основните принципи на хранене и упражнения, споменати в книгата The Primal Blueprint?
, за да не ми се пукат яйцата за Великден в тенджерата в която ги варя слагам една кърпа отдолу да не са директно на дъното на тенджерата и пак добавям сол и оцет във водата. Но гаранция няма кой знае каква – на 18 яйца винаги имам 1-2 счупени.
. Но не сме пробвали де. Пък и не е хигиенично за други хора. По скоро на шега ми звучи.
същата съм и аз с боядисването на яйцата. Понеже нали все нямам време, и боядисването ми е винаги след 18:00 часа, ама така ме хваща нервата накрая, че ми иде да ги засиля в кофата.
Дано да не е било от самите яйца, разбира се

Да, но после, пак по същите сметки, излиза, че при 3000 калории е била в калориен дефицит, щом е отслабвала. Нали така работи системата на броене на калориите? Как е възможно обаче 1300 да са много, а 3000 да са малко за един и същ организъм?
А такива примери има много, не е само тази жена.