КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 514
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
На хиляда места четох,че снахата на Кети била говорила пред вестниците и всички интервюта УЖ, бяха изкарани цитати от постовете на момичето от тук. И ето и отговорът на леля ви Кети, на мен ми беше интересен, вижте го и вие
Скрит текст:

# 136
Ооох, големи драми!  ooooh!

# 137
  • София
Не знам кой прав и кой крив, ама и двете страни се излагат. Кети не е избрала печелившата стратегия.

# 138
Е, Бориса очевидно е с голямо самочувстие и его. Играе го еманципирана красавица над нещата, малко биткаджийка. Прилича ми на петле, което подскача. Честно, казано, не я взимам на сериозно нея. На моменти е права, в други ме дразни, но на фона на женките, които само ме дразнят, е ок. Laughing

Споделям мнението ти.

Мен Марина ме дразни в пъти повече с поведението си.

# 139
Аз не мога да разбера едно нещо. За всички вече е пределно ясно, че Емил лъже най - нагло. От всичко си личи, толкова му е трудно да поддържа версията си, че става смешен. Толкова ли е трудно, щом не иска и детектора, просто да каже - да, така е, истина е версията на Виктория и край. Всичко щеше да е приключило много отдавна, даже щяхме да сме го забравили. До къде ще дълбае този човек....
Борислав ми е много анти, но в спора с храната беше прав. Емил К. сякаш страда от раздвоение на личността - в един момент много романтичен, разбран и приятен, в друг момент - агресивен, с налудничав поглед, и ръси заплаха след заплаха.... Луда работа

п.с.Благодаря за анкетата Simple Smile

# 140
  • Sofia
айде,започна готварското предаване   chef

довечера лайф ли ще има?

# 141
Да заплашиш някого, че ще го нарежеш на джоланчета не е ли наказуемо? Не мога да повярвам какви неща се дават в 8-9. Този Емил е животно, абсолютно непригодно за човешко общество. Не би ли трябвало цивилизацията да го върже и обезвреди някак?

В смисъл, много е лесно да си естествен, първичен, с други думи - маймуна. Далеч повече усилия изисква да си цивилизован човек. Защо толерираме и се радваме на такива вместо да ги изолираме? Сигурно аз нещо не разбирам.

# 142
  • София
Да заплашиш някого, че ще го нарежеш на джоланчета не е ли наказуемо? Не мога да повярвам какви неща се дават в 8-9. Този Емил е животно, абсолютно непригодно за човешко общество. Не би ли трябвало цивилизацията да го върже и обезвреди някак?

В смисъл, много е лесно да си естествен, първичен, с други думи - маймуна. Далеч повече усилия изисква да си цивилизован човек. Защо толерираме и се радваме на такива вместо да ги изолираме? Сигурно аз нещо не разбирам.
Подкрепям!

# 143
  • София
Обаче как си представяш да съдиш психопат? После цялата фамилия ще ви изтреби. От къде ги изнамират такива бесни селяци и защо са в ефир #Cussing out

# 144
Гледам в момента по тв и Бориса , Пушката и Бобо правят нещо което на вкус може да гот , ама на вид е  като бълвоч.Някой да знае какво ще правят  от киви , манго , сметана, пудра захар, кисело мляко?

# 145
  • София
Звучи като смути Thinking

# 146
Гледам в момента по тв и Бориса , Пушката и Бобо правят нещо което на вкус може да гот , ама на вид е  като бълвоч.Някой да знае какво ще правят  от киви , манго , сметана, пудра захар, кисело мляко?
Сладолед си правели. И аз толкова се чудих.

# 147
  • София
На хиляда места четох,че снахата на Кети била говорила пред вестниците и всички интервюта УЖ, бяха изкарани цитати от постовете на момичето от тук. И ето и отговорът на леля ви Кети, на мен ми беше интересен, вижте го и вие
Скрит текст:

Нямах нерви да прочета шльоковицата на Кетито.

# 148
  • КиТ
Сладолед си правели. И аз толкова се чудих.

Да и аз така разбрах,а и Пушката разправяше,че преди да влезе е ял сладолед с морска сол и било много яко  Crazy

# 149
http://lifebg.net/%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0 … 0%BD%D0%B0/38495/

Това в никакъв случай не е поглед на нормален човек  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт