КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 086
  • 716
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе/София
На мен ми направи впечатление друго.
И аз съм на мнение,че е знаела.Обаче лицето и е наблъскано с ботокс-няма грам мимика.И друго-направило ми е впечатление,че когато си завърта главата е все едно схваната във врата.Много странно си завърта главата в различни посоки.
А тя милата едва дочака бившия да обзаведе апартамента и веднага го изрита.И сега голямо жалване,че излизала от 4 год. връзка.

# 391
Ако Емил не се подведе по провокации и си мълчи, особено и ако не споменава имена, нищо не могат да му направят.
И аз смятам за редно да му дадат възможност да говори с юрист.
И Андрей се опита да го подведе много гадно."Ти сигурен ли си, че говориш за Бориса?" Ама той мъжки постъпи все пак и не спомена име.

# 392
  • Варна
Като цяло от продукцията не се отнесоха професионално в случая. За втори път изнасят пред Бориса информация от външния свят - първо беше когато ги бяха викнали с Борислав и Индира и тогава отново и показаха разни публикации, но реакцията и беше диаметрално противоположна - "Нека си говорят", а сега думите на Емил К. сякаш я жегнаха и веднага започна да заплашва със съд "до дупка". А Андрей през цялото време много тенденциозно се отнасяше...

# 393
Като цяло от продукцията не се отнесоха професионално в случая. За втори път изнасят пред Бориса информация от външния свят - първо беше когато ги бяха викнали с Борислав и Индира и тогава отново и показаха разни публикации, но реакцията и беше диаметрално противоположна - "Нека си говорят", а сега думите на Емил К. сякаш я жегнаха и веднага започна да заплашва със съд "до дупка". А Андрей през цялото време много тенденциозно се отнасяше...
Абсолютно! Той си показа, че е на страна на Бориса.

# 394
МИсля си колко интересно ще бъде Русева, номинирана от публиката, Русев-от участниците.
Кой ли ще победи?  WhistlingИ дали от продукцията ще допуснат такъв двубой? Thinking

# 395
МИсля си колко интересно ще бъде Русева, номинирана от публиката, Русев-от участниците.
Кой ли ще победи?  WhistlingИ дали от продукцията ще допуснат такъв двубой? Thinking
Ако наистина Христина е къртицата, както всички мислим, продукцията според мен няма да допусне.

# 396
  • Варна
Точно това ми се глада и на мен Peace От продукцията, ако държат на доброто си име, би следвало да отчитат коректно зрителския вот и да се изправят Русеви един срещу друг Simple Smile Прекалено съмнителни са и двамата и ако и тази седмица обявят, че най-заподозрян е някой друг, то тогава можем да заподозрем продукцията в мащабна манипулация  Crazy

# 397
  • Ямбол
Мен пък изобщо не са ми съмнителни семейството.
Моят най-съмнителен е Костя, но и Киряков е някъде сред заподозрените ми.
Тия от сапунката са ми безинтересни.
Защо си мислите, че всички мислят като вас и от продукцията дават нагласен вот само, защото не съвпада с вашето мнение.

# 398
Мен пък изобщо не са ми съмнителни семейството.
Моят най-съмнителен е Костя, но и Киряков е някъде сред заподозрените ми.
Тия от сапунката са ми безинтересни.
Защо си мислите, че всички мислят като вас и от продукцията дават нагласен вот само, защото не съвпада с вашето мнение.
Кирячето и на мен ми е съмнителен. Хем е тихичък, ама тихите вълни са най-дълбоки.

# 399
На мен ми направи впечатление друго. Бориса  ,през цялото време като вървеше видеото , не трепна . Никаква емоция , като киборг.
да се намеся в темата и аз, досега само четох.
абсолютно беше така, още повече че си личеше че този 5 минутен монолог е бил предварително обмислен , поне така мисля аз . Междудругото е интересно от правна гледна точка до колко може да се търси и вина от страна на продукцията. В крайна сметка те са решили с ясното съзнание да покажат този разговор , знаейки какво би последвало. (доколкото знам разговора не е бил по време на лайв предаване?)От друга страна може да са се застраховали в договорите с участниците че не могат да носят отговорност за техни думи и действия. Но все пак някой от тях е решил да покаже записа , че и да обясни дори с глас зад кадър за кой точно говорят ... интересен казус  Thinking

# 400
На мен ми направи впечатление друго. Бориса  ,през цялото време като вървеше видеото , не трепна . Никаква емоция , като киборг. Нито яд , нито да се засмее , нито да се учуди - нищо !

Напротив, смееше се.

# 401
  • in Wonderland
Е да , съгласна съм ,че по едно време показа някакви човешки реакции , но като цяло поведението й беше желязно . Най- малкото , ако не беше очаквала такова нещо , поне изненада щеше да проличи . Не зная , пак казвам - или има страхотен самоконтрол или просто е знаела какво ще види!

# 402
Според мен е знаела.

# 403
  • София
На мен пък ми се стори, че й се насълзиха очите. Определено я беше срам. /според мен е истина и тя знае, че е истина,  но трудно може да се докаже/

# 404
Емил К. не спомена никакво име. Бориса трябва да съди вестниците и списанията. Защо всички говорят за Силвестър, дори и тя?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт