КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 032
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
  • in Wonderland
Не търся под вола теле , но го слушах сигурно 20 пъти как го задава въпроса Андрей . След като го зачита , каза : " Възможните отговори са : Овен , Телец , Близнаци , Рак, Лъв , Скорпион , Козирог И Риби. " Това е , има липсващи 4 зодии , поне според мен , просто ги е нямало написани . А пък относно последния , 10ти въпрос , никога не са зачитали имената на всички , то е логично ,че ще са там .
Просто си размишлявам ,не казвам 100 % е така !

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 14:53 от Dee_Dee_~ (•̪●)~

# 526
  • Bulgaria
.....
И въпроса е сега защо Андрей прочете Козирог, като никой от участниците не е Козирог, а Везни беше пропусната?  newsm78

Той и на последния въпрос "Кой е къртицата?" не изреди участниците, но нали сме сигурни, че всички са били изброени.
Същото е и с този въпрос. Не търсете под вола теле.

Да ама на последния въпрос няма да присъстват хора, които са отпаднали, нали така.

А на въпроса със зодиите можеше  да каже "изброени са всички зодии от хороскопа" или просто правилно да ги изчете.

И защо тогава Индира каза че Бориса не е Везни, а Козирог?

В това предаване и под Вола теле трябва да търсим, за да открием Къртицата. Нали самите продуценти казват, че нищо не е такова, каквото изглежда.  Naughty

# 527
  • София
Борислав е селски плейбой , нагаждач, мазник и изобщо ми е супер анти . Абе не е пич . Всичко очаквам от него .
Маринката... нз , то бива да е куха ,ама чак пък толкова , дали не играе ???

На мен ми направи друго впечатление . При въпроса :" Коя зодия е Къртицата ?" не бяха изброени вс зодии , а само Овен , Телец , Близнаци , Рак, Лъв , Скорпион , Козирог и Риби. От тук автоматично следва ,че Бориса , не е Кърт , тъй като нейната зодия не е спомената. Дали Андрей просто не ги е изчел всички зодии ?? Но , аз като го слушам отново , ми се струва ,че е . newsm78

Андрей не прочето всички зодии, но съм сигурна, че са били изброени. Не мисля, че Бориса може да лъже за зодия и то за зодия, която е през една опт нейната (Везни). Все пак едно е да си роден октомври, друго е да си роден края на декември/нач. на януари. Според мен, Индира просто не е сигурна, докато Емил Р. знае кой е къртицата. И това не е Киряков.

Борислав няма какво да го коментирам. Много зле. Жалко, ако това е пример за съвремения български мъж  ooooh!

Единия от тях се забави доста при отговора на първия въпрос. Индира каза че е играла с Бориса при "Жените говорят" , но там сподели също че Бориса лъже че е зодия везни и всъщност е Козирог. Като си погледна записките, никой от останалите не е Козирог , а Везни липсва.

И въпроса е сега защо Андрей прочете Козирог, като никой от участниците не е Козирог, а Везни беше пропусната?  newsm78

# 528
Бориса е зодия Везни.Сега като прочетох коментарите ви, влязох да погледна във Фейсбук. На стената й има поздрави през октомври. Едва ли две фодини назад е планирала да влиза в "Къртицата".

# 529
Да не би Индира да е казала, че Бориса е зодия козирог, за да обърка останалите.
Както каза Русев:"Защо да им казвам, че играя с Киряков? За да разберат кой е Къртицата и да ме бият?"
Аз също мисля, че са били изброени всички зодии, просто Андрей бърза и не ги изчита всичките.
Няма да се учудя, ако наистина Киряков е Къртицата. Продукцията се опитват по всякакъв начин да прикрива Къртицата и да не се набива на внимание, при Киряков историята е точно такава.

# 530
  • Bulgaria
Преди малко гледах пак номинациите от събота и искам да споделя какво каза Боби - Понеже бил рожденик утре , благодари на майка си за обичта и грижите й и на баща си за КАЧЕСТВЕНОТО СЕМЕ. moresmile newsm81 Оле ще припадна , що за самовлюбен човек трябва да си   baduu

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 10:42 от krasi_dim

# 531
  • Bulgaria
Да не би Индира да е казала, че Бориса е зодия козирог, за да обърка останалите.
Както каза Русев:"Защо да им казвам, че играя с Киряков? За да разберат кой е Къртицата и да ме бият?"
Аз също мисля, че са били изброени всички зодии, просто Андрей бърза и не ги изчита всичките.
Няма да се учудя, ако наистина Киряков е Къртицата. Продукцията се опитват по всякакъв начин да прикрива Къртицата и да не се набива на внимание, при Киряков историята е точно такава.

Не мисля, че Индира има полза да ни лъже. Явно продуцентите са направили грешка като зодията на Бориса ВЕЗНи са я объркали с КОЗИРОГ и Индира си е помислила, че поради това тя е Козирог. Ако си спомняте Продукцията беше направила подобна грешка и в първия сезон на въпроса : С лице или с гръб към езерото беше застанала Къртицата, по време на Нощта на Къртицата? Като по този начин автоматично отпадна Емануела като възможна Къртица, поради факта че я нямаше в базата по време на тази мисия.

Според мен трябва да изписват на екрана и възможните отговори, а не само въпросите, за да няма такива чудения.  Naughty

# 532
  • Sofia
и според Индира кърта е Бориса/преди малко беше при Катето/

дават живото-Мара изля нещо в/у Бориса,дали е нарочно,пак леко се хилеше Mr. Green

# 533
и според Индира кърта е Бориса/преди малко беше при Катето/

дават живото-Мара изля нещо в/у Бориса,дали е нарочно,пак леко се хилеше Mr. Green
То е ясно, че така ще говори. Нали смята Бориса за враг номер 1, а и според нея Бориса убеди зрителите да я номинират и сега ще й го връща. Много е злобничка и подмолна Индира.

# 534
  • Sofia
много рано са изкарали Е.Р.от зандана Wink

# 535
  • София
Хахаха, как са се строили на слънцето кат за разстрел  Joy

# 536
Иван и Андрей са се стреснали от заплахите  Mr. Green

# 537
  • Sofia
сигурно  newsm43 newsm43

Мара е обърнала наргилето в/у Бориса  hahaha

# 538
Рожден ден, сълзи, танцьорки и съдебни планове в "КЪРТИЦАТА … Разтърсване"

"Разсъждаващият в Изолатора Емил Русев ще атакува тайните изходи на своя затвор и ще успее да се върне в Базата без условия и предизвикателства." - чудя се, как продукцията го е позволила това  newsm78

# 539
Рожден ден, сълзи, танцьорки и съдебни планове в "КЪРТИЦАТА … Разтърсване"

"Разсъждаващият в Изолатора Емил Русев ще атакува тайните изходи на своя затвор и ще успее да се върне в Базата без условия и предизвикателства." - чудя се, как продукцията го е позволила това  newsm78

Е, нали и Кети излезе веднъж така. Казаха й да си намери изхода, тя го намери и така излезе.

Общи условия

Активация на акаунт