КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 056
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
много рано са изкарали Е.Р.от зандана Wink
Рожден ден, сълзи, танцьорки и съдебни планове в "КЪРТИЦАТА … Разтърсване"

"Разсъждаващият в Изолатора Емил Русев ще атакува тайните изходи на своя затвор и ще успее да се върне в Базата без условия и предизвикателства." - чудя се, как продукцията го е позволила това  newsm78

Е, нали и Кети излезе веднъж така. Казаха й да си намери изхода, тя го намери и така излезе.
Да ама тука сам си ги е намерил, без предизвикатество  Mr. Green Нахалник!

# 541
  • София
много рано са изкарали Е.Р.от зандана Wink
Рожден ден, сълзи, танцьорки и съдебни планове в "КЪРТИЦАТА … Разтърсване"

"Разсъждаващият в Изолатора Емил Русев ще атакува тайните изходи на своя затвор и ще успее да се върне в Базата без условия и предизвикателства." - чудя се, как продукцията го е позволила това  newsm78

Е, нали и Кети излезе веднъж така. Казаха й да си намери изхода, тя го намери и така излезе.
Да ама тука сам си ги е намерил, без предизвикатество  Mr. Green Нахалник!
Сега още седмица в изолаторчето.

# 542
  • София
За анкетата ми трябват няколко възможни отговора.
Чудя се вече кой ми е по-противен: Емчо ли, Боби ли...Марина ли...?

Ще ударя едно рамо на Борката!

# 543
аз пък симпатизирам на марина жената се защитава.бориса започна с корекциите и ще се пръсне от самочувствие без покритие.ще съди емил глупости.защо обаче емил реагира като страхливец? Thinking
аз имам чувството, че не са излъчили нещо - Марината така подпали явно Бориса я е захапвала за нещо щом така избухна тя.

Явно 'известните' имат клаузи в договорите, с които са защитени от скандали, защото - прави/неправи Ванчо и компания не разискват случая, а директно ги защитават

# 544
  • Berlin
Много съм раздвоена м/у Емил К. и Виктория. Май съм единствена или почти. Laughing Гласувам за Емил К., но все пак аз не гледам редовно.

# 545
аз пък симпатизирам на марина жената се защитава.бориса започна с корекциите и ще се пръсне от самочувствие без покритие.ще съди емил глупости.защо обаче емил реагира като страхливец? Thinking
аз имам чувството, че не са излъчили нещо - Марината така подпали явно Бориса я е захапвала за нещо щом така избухна тя.

Естествено, че не показват всичко. Как иначе ще ни втълпят колко е откачена Марина и затова е "номинирана" от зрителите Tired Такива евтини манипулативни видеа пускат, че не знам за какво са ни взели Crazy

# 546
  • София
Гласувах за Виктория, а за най- приятен участник сигурно ще спечели Костя.  Heart Eyes

# 547

Естествено, че не показват всичко. Как иначе ще ни втълпят колко е откачена Марина и затова е "номинирана" от зрителите Tired Такива евтини манипулативни видеа пускат, че не знам за какво са ни взели Crazy
Искат да излязат чисти зведите... Явно наистина има някаква договорка.

# 548
Нищо чудно. След фиаското с Деян и Радина, където ги очерниха до краен предел.
Ако така продължаваха и този сезон, няма да има желаещи известни да влязат.

# 549
  • in Wonderland
Гласувах за Виктория, а за най- приятен участник сигурно ще спечели Костя.  Heart Eyes

Утре ще пусна и за най - приятен .
А всъщност утре ли ще е лайфа или вече ще са си петък и събота ?
Сано , Гери и Георги -  0 гласа.  Wink

# 550
Петък и събота  Peace

# 551
Още преди казаха, че само за 2 седмици ще са петък и събота, утре би трябвало да си има лайв.  Peace 
П.П. в програмата утре си има Къртицата- на живо

# 552
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бориса ми е най-неприятната персона,след нея - Русев.
В мисиите е добре,НО показва такова самочувствие и високомерие,все едно е принцеса,а другите са й в краката.Вчерашна "пикла",била си влязла с името,била пример на подрастващите.Ще се разплача Laughing

Когато лъже или е хваната в нещо,което е истина,а тя отрича,започва леко да се усмихва(за да прикрие неудобството си),както беше със статията,че гаджето й бил съпруг на някоя си,така и когато гледаше клипа с Емил.

# 553
  • Ямбол
А днес ще е от 21,30 часа заради футбол. Аз ще гледам Столичаните обаче, после ако не ми се доспи, ще гледам и Къртицата на час по-късната програма.
Утре уж на живо, а само един час.

Иначе най-неприятен ми е Борислав, като почти с него е и Бориса.

# 554
Още преди казаха, че само за 2 седмици ще са петък и събота, утре би трябвало да си има лайв.  Peace 
П.П. в програмата утре си има Къртицата- на живо
Според тази програма утре има дейли епизод, а в петък и събота - лайф. Може и да не са я обновявали.
Иначе днес в живото на обяд коментираха, че всеки ден са от 20.30, само в събота от 19.30.

Общи условия

Активация на акаунт