КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 973
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Казвам последно, че операциите са й сполучливи и изглежда добре външно, но вътрешно е грозна.
И ви показвам друго - Фейсбука на Емил Русев имаше го в един клюкарски сайт и се изумих, че има сертификат, че IQ-то му е 135!  Mr. Green

# 631
  • София
Аз мисля, че е отслабнала и чертите на лицето доста са й се изострили.

Чак пък толкова да са се изострили smile3506 Ама знае ли човек, стават и ЧУДЕСА  Thinking

# 632
  • София
Казвам последно, че операциите са й сполучливи и изглежда добре външно, но вътрешно е грозна.
И ви показвам друго - Фейсбука на Емил Русев имаше го в един клюкарски сайт и се изумих, че има сертификат, че IQ-то му е 135!  Mr. Green

Ааааа...и аз го разгледах преди време, но го открих през профила на Христина.

УМНИК е той... я как се оправи в тунелите, като истинска къртичка в тъмно...а на ляво, а на дясно и изпълзя точно при жена си...да я ...онова там де, дето го правел, ама ТЯ не разбирала, защото спяла. ooooh!

# 633
Само аз ли мисля че никой мъж със самочувствие, не би казал че жена му заспива по време на секс, просто защото.. Се излага?

# 634
  • София
Хихихи!
А иначе Бориса въпреки операциите и въпреки че има ок чар и излъчване не ми е красива, с тая издължена брада и леко обратна захапка...
Мари, аз корекции не отричМ, че има, то това е видимо, но за брадата и скулите не съм сигурна дали е корекция или е отслабнала. Виж на онова клипче какви бузки има.
Но най противна продължава да ми е Марина! Егати съществото! Ама да се наредим да й свалим шапка, че има 2 деца  ooooh!

# 635
  Joy  Joy  Joy  Сладуранката ни тя...малко прилича на Викито на Емо Русев  Peace

И на друго ми прилича, всъщност е предположение, защото никога не съм виждал тази стара жена живееща в къща с кокоши крак на младини.

# 636
Аз мисля, че е отслабнала и чертите на лицето доста са й се изострили.

Чак пък толкова да са се изострили smile3506 Ама знае ли човек, стават и ЧУДЕСА  Thinking
До не отдавна е била в тийнейджърска възраст, хората много се променят през тези години. На снимките от конкурса е на 16-17 год.
Но все пак и 20 операции да има е важно,че са сполучливи и изглежда добре.

Марина ми стана смешна като каза, че ако си слага от сега хилоурон, на 35 ще изглежда по - добре. Защо са всичко тези заблуди  Thinking Thinking

# 637
  • София
Само аз ли мисля че никой мъж със самочувствие, не би казал че жена му заспива по време на секс, просто защото.. Се излага?

Не си само ТИ, споко...ама то с това  IQ, това можа да измисли човека, за да се направи на интересен.

# 638
Абе щях да питам кой според вас е Джони  Mr. Green Този с който Русев си говореше в шахтата? Невидим приятел? Второ аз?

# 639
# 640
  • София

До не отдавна е била в тийнейджърска възраст, хората много се променят през тези години. На снимките от конкурса е на 16-17 год.
Но все пак и 20 операции да има е важно,че са сполучливи и изглежда добре.

Марина ми стана смешна като каза, че ако си слага от сега хилоурон, на 35 ще изглежда по - добре. Защо са всичко тези заблуди  Thinking Thinking

Не! не че не съм съгласна, че с времето и възрастта се променя човек - НОРМАЛНО, но не чак толкова. Има си операции, да е жива и здрава и тя и лекаря, който я е тунинговал. Да можеше и характера да й оправи, ама...

По повод на това, на кой още му прилича на ocaso, Бориса на онази снимка, май никой не я е виждал онази Баба Я... на младини, но  аз се сетих за Мирка как се е разхубавила с нов НОС.

# 641
  • София

Кой е Джони  Joy, ето това е въпроса на сезона, също като онзи повремето на ВипБрадър ,,Защо на Червенкова, й казват Фотка?'''

# 642
Не бях гледала началото от днес... Още един въпрос, от къде Русев знае какво е казала Виктория на лайфа?

# 643
  • София
Не бях гледала началото от днес... Още един въпрос, от къде Русев знае какво е казала Виктория на лайфа?

А де??? newsm78 има нещо гнило около него. Ама пък може и в болницата, да са му предоставили КОМП и НЕТ и достъп до записите.

# 644

А де??? newsm78 има нещо гнило около него. Ама пък може и в болницата, да са му предоставили КОМП и НЕТ и достъп до записите.
Доста интересно. Знае че тя е казала, че са суингари, а май никъде не са го казвали ... Това ми е доста странно.

Общи условия

Активация на акаунт