как ви се радвам с коремите ако знаете. Освен вас, чакм юни и още 2 бебета на приятелки и направо...Едното нямам търпение да се роди и съм заявила на майка му, че ще досаждам до откат
))
Аз не знам наистина кога ще може реално да действаме, но така иначе това з амен е голяма стъпка напред, сега отново гледаме в една посока. Аз това му казах и на него, че не може за такава важна стъпка в живота да си преглътна и да се правя, че такова нещо няма, не и за това. Аз му казах- ако не искахдруго дете, тогава това щях да му кажа това, всеки има право да решава за себе си колко деца би искал с оглед на всички обстоятелства към дадения момент в живота си, но аз зная, че искам още едно...
, Само спокойно, всичко ще е наред. С такива моменти ще има, няма как. И аз съм бясна на един идиот с джип, дето вчера мина с около 50 км/ч в най-голяма локва след проливния дъжд, дето се беше излял и ни изкъпа буквално с Йоето, прибрахме се чисто мокри, аз чак в ухото имах вода
. За чий му трябваше да форсира така
.
. И Йоето умира за спагети
.
. Стискам си ти палци, нали си знаеш. И ще мине всичко, знай, че си струва всичко заради тази сбъдната мечта
.
.
!То на мъжете им трябва малко повече време ,за да им се внуши какво искат 

. И после ще се гледат с баба си. Малко е една такава тръщкаща се, и опитва да прави физиономии и номера, та да видим как ще минава
, но някак си така ще ми е по-спокойно, в това променливо време, страх ме е от градината, да не лепне пак нещо. А и те ще са сборни групи, май няма да си е с нейните учителки. 
.
.
Като сте тръгнали из Родината, що не организирате нещо по Дунава? 

Догодина ще еза двата месеца. Яд ме е само, че в тия дъждове са затворени вътре, но няма как. Седи на бюрото до госпожата и само наднича в лаптопа. Тя нашата градина модерна - имат служебни
И кат живееш в палат трудно ще намериш нещо - виж ме мен всичко ми е пред очите-добре че имаме таван та само разнасяме летни и зимни дрехи.