Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Еспаааа, страхотни сте  Heart Eyes
как ви се радвам с коремите ако знаете. Освен вас, чакм юни и още 2 бебета на приятелки и направо...Едното нямам търпение да се роди и съм заявила на майка му, че ще досаждам до откат Simple Smile))

# 196
  • София
Благодаря ви, момичета,  Hug Аз не знам наистина кога ще може реално да действаме, но така иначе това з амен е голяма стъпка напред, сега отново гледаме в една посока. Аз това му казах и на него, че не може за такава важна стъпка в живота да си преглътна и да се правя, че такова нещо няма, не и за това. Аз му казах- ако не искахдруго дете, тогава това щях да му кажа това, всеки има право да решава за себе си колко деца би искал с оглед на всички обстоятелства към дадения момент в живота си, но аз зная, че искам още едно...
Люби- прекрасна си Heart Eyes, Само спокойно, всичко ще е наред. С такива моменти ще има, няма как. И аз съм бясна на един идиот с джип, дето вчера мина с около 50 км/ч в най-голяма локва след проливния дъжд, дето се беше излял и ни изкъпа буквално с Йоето, прибрахме се чисто мокри, аз чак в ухото имах вода #Cussing out. За чий му трябваше да форсира така #2gunfire.
Радвам се, че бебчо и Кари са добре ooooh!. И Йоето умира за спагети Heart Eyes.
Иначе и тя само пита кога ще й се клати зъбче, засега няма Rolling Eyes.
Еспаааа- прекрасни, прекрасни сте Heart Eyes. Стискам си ти палци, нали си знаеш. И ще мине всичко, знай, че си струва всичко заради тази сбъдната мечта Hug.
Дони- наистина супер обороти, браво. Прекрасни сте на завършването на първи клас на Хриси Heart Eyes.

# 197
  • София
Здравейте.
Люби наистина не остана.
Еспа много хубава снимка.
рали  и аз мн се радмам за вас.всичко с времето си.ще станат нещата както ги искаш.
Дони ти си уникална.
Скрит текст:
аз да ви се оплача,че съм нн притеснена.този месец незнам как ще събереме пари за кредита.нещо ми е мн депресиращо.знам,че нещата ще се оправят но.........до тогава.

# 198
  • Ловеч
Ралче Hug!То на мъжете им трябва  малко повече време ,за да им се внуши какво искат Mr. Green
Като писа че всичко теб чака , а Стани е болен ,се замислих то и аз правя всичко сама с изключение на мрънкащият мъж Laughing е имам и помощ от приятел-баба и леля ,които и те  понякога мрънкат ooooh!
Еспа -чудесни сте!
Люби -як кръст ще трябва с тази голяма мома Wink
Мони ,много неприятно Sad
толкова малко останахме ,че май успях да ви спомена всичките-преди все се обърквах.
Ура,пеенето приключва на 29 и ще си отдъхна-то уж не е кой знае какво ,но това тичане и висене вече ми писна.
Сега  се настройвам да изпратя 5 клас във ваканция,преди това да ги заведа до Пловдив и да ги върна живи,здрави и доволни.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 21:50 от tobito

# 199
  • Варна.....
Еспа, страхотни сте!

# 200
  • София
Ехооооооо.Как сте?
Аз още един ден и излизам отпуска.Реших с Моника да ходиме на Орешак.Една приятелка и тя ще си ходи/Ще се шматкаме заедно.Моника е с ужасна алергична кашлица.Онази нощ е заспала в 5 сутринта.
Направо ми писна вече от този дъжд.Добрече Мона я прихванало да рисува.Иначе не я свърта.
Лека вечер на всички

# 201
  • Ловеч
 Rolling EyesДобре сме!
Концерта мина -пеенето  свърши Ураааааа!
Два дни ми се мотае главата,щях да си меря кръвното -още се каня Laughing
Вали!Като на всякъде-направо есен.
Отпуска чак на 15 юли - и да кажа че ще ходя и до Панагюрище-ако оживея след Пловдив разбира се Mr. Green
Таис -много изчерпателен пост hahaha
Мони-Ивайло реши ,че ще учи буквите-ходи с разни книги и се мъчи да срича.
Като спомена рисуване - знаете ,че хич не го бива- обаче ще ми прави рисунка за РД- написал моята и неговата буква и две надраскани неща от страни.Питам това аз и той ли сме ???Не бе, мамо -едното е цвете ,другото е човек който пикае hahaha

# 202
  • София
  Joy Joy Joy Joy Joy

Като спомена рисуване - знаете ,че хич не го бива- обаче ще ми прави рисунка за РД- написал моята и неговата буква и две надраскани неща от страни.Питам това аз и той ли сме ???Не бе, мамо -едното е цвете ,другото е човек който пикае hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

# 203
  • София
Да кажа и аз, че сме добре. Вчера ходих да ми вземат кръв, но този път в една лаборатория до офиса, после излезе резултата и се обадих на лекарката по телефона да й го кажа, намали ми малко дозата.Така ми е по-удобно, не се разкарвам през половината град, а и не си пускам по половин ден отпуска.
Малко вчера бях нервна, защото честно казано вече взе да ми дотежава това бодене толкова често, пък после корекции, и изобщо, ама после се сетих, че по-добре така, отколкото пак да преминавам през това, което беше миналата година Rolling Eyes. Мисля като мине лятото, септември- октомври вс епак да отида лично до болницата и да говоря с лекарката колко време мисли още, че ще тряба да го пия, поне да имам представа...
Иначе, днес на Йоето й е последен ден в градината за тази уч. година, довечера ще има мини-парти, поръчала си е пица на баба й и ще купим няколко парчета торта, че цяла няма кой да я яде Heart Eyes. И после ще се гледат с баба си. Малко е една такава тръщкаща се, и опитва да прави физиономии и номера, та да видим как ще минава ooooh!, но някак си така ще ми е по-спокойно, в това променливо време, страх ме е от градината, да не лепне пак нещо. А и те ще са сборни групи, май няма да си е с нейните учителки.
Тоби- знае, човека, какво е нарисувал Heart Eyes
Мони- приятна отпуска, иначе за кредита те разбирам отлично, знаеш, че и ние сме в такова положение. Надявам се да намерите начин да се оправите, гуш Hug.
Ние рефинасираме нашия, и сега чакаме да ни изплатят главницата, която до този момент вече сме изплатили, пък после срока ще се удължи с около година и половина. Не е много изгоден този вариант, защото рално ние сме изплатили повече от сумата, която сега ще получим, но ни трябва...за колата, за данъците на двата апартамента, за хладилник нов и ето я...

# 204
  • Ловеч
Е хубава работа-никой не пише Rolling Eyes
Ние сме добре ,градина ,работа....„
Таис- надявам се ,че всичко е наред Praynig.
Пловдивската одисея наближава -колежката с която ще ходим е толкова над нещата ,че няма на къде повече.Да и имам спокойствието и липсата на организация...
Ако оживея след този уикенд, ме чакат Панагюрище и Копривщица за един ден през юли.Разцепих се от хойкане Mr. Green
Дони ,стегна ли багажа с плувките,че наближава?

# 205
  • София
Ехооооо.Ние сме на Орешак.Общо взето мързелувам.Утре ще се пребираме.
ТОБИ хубаво е човек да хойка Simple Smile
Аз не пиша,защото от телефона ми е по трудно.
Дано всички сте ок

# 206
  • Русе
А, ОК сме си, ама нищо не се случва, което да си струва да споделя.
Карина е жестоко нахапана от комари ли, що ли, чак се образуваха гнойни мехури на 3 от раните. Мажа я с Фенистил, но нон стоп хленчи и я е страх да стои навън. Чак не иска да ходи на градина ( защото тогава я нахапаха, като били в двора). В петък ще имат почерпка и парти по случай ваканцията. Аз съм решила да я спра през юли за няколко седмици, докато са в другата градина, но няма да е за цял месец за да не се налага пак да пускаме изследвания.
На 10.06 съм на консултация, тогава ще ми дадат 45-дневния болничен. Не мога да спя нощно време и наваксвам през деня. В петък ще ни докарат гардероба и започвам да пера и да редя нещата на бебето, че сега няма къде. Трябва и кошарата да се изпере, но чакам да се задържат няколко горещи дни, за да изсъхне.
Мони, гледах ви снимките от Каза Арт. Много си бях паднала по него, но четох, че нещо хигиената не е на ниво. То не, че скоро ще отидем, де.
Тоби, в Пловдив е много хубаво, ама с тази компания не знам колко ще ти хареса.  Wink Като сте тръгнали из Родината, що не организирате нещо по Дунава?  Wink
Рали, ти за цялото лято ли ще спираш Йоето?

# 207
  • София
Люби хотела го държат наши мн близки приятели.Хотела е супер,но е мн скъпо.почивката ти излиза като едно море на Албена.
Това за хигиената мисля,че не е вярно.
Много кофти за Кари.дано по бързо се оправя

# 208
  • София
Тоби, кви бански, кви 5 лева. Като гледам ските и ушанките трябва да приготвям...И...не мога да намеря банските де съм ги прибрала Sad
Вече съм с 1 бр дете. Не тръгна този път с желание и каза, че отивал за малко. Ревнува, че брат му е тук и искаше и той да идел при баба му. То и аз искам, ама диването ми се е лепнало като кърлеж. Снощи се усети и сам си вика - Хлуисиии, киде сиии? Търси го, но и аз не знам вече осъзнато ли е или просто навик от другите дни.
Гого е в сборна група и му понася добре Wink Догодина ще еза двата месеца. Яд ме е само, че в тия дъждове са затворени вътре, но няма как. Седи на бюрото до госпожата и само наднича в лаптопа. Тя нашата градина модерна - имат служебни Wink

# 209
  • Ловеч
Дони ,разбира се ,че Гого търси Хриси осъзнато HugИ кат живееш в палат трудно ще намериш нещо - виж ме мен всичко ми е пред очите-добре че имаме таван та само разнасяме летни и зимни дрехи.
Остарявам-ако не външно то вътрешно-оказа се ,че събирам границите на кръвното Rolling Eyes
От седмица ми се мотае главата  ,бучат ми ушите и вчера след като почнах да виждам звезди по сред бял ден ходих да ми мерят кръвното .За сега повече течности и почивка ако продължи ще видим.
Отивам да правя баница,че тигъра е нервен от глад Wink

Общи условия

Активация на акаунт