А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 51 934
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Morena, ще пиша задължително. На 11 години е.
Благодаря! Simple Smile

Ние от онази вечер сме (ту аз, ту щерката - 7г.) на тези двете:

Много хубави!

# 556
# 557
  • Sofia
Щерката (7г.) вчера започна

# 558
Започна една от последните две непрочетени, които й остават на Роалд Дал (9 г.):

# 559
  • Sofia
Гушкан (7г.) вчера приключи "Зимното вълче" (много я хареса, на един дъх я прочете) и днес започна:

от една дебела сборна книга.
След коледно-новогодишното  прекъсване аз продължавам да ѝ чета "Пет деца и то".

# 560
  • Sofia
"Лили чудото става детектив" беше прочетена още вчера.
Днес започна:

Пък препрочита и книжките на Еко Кидс.

# 561
# 562
  • Варна
Започна тази:

"Смоговци" много й хареса.

# 563
  • Sofia
А да кажете, ако сте чели вие или децата книгите за Артур и минимоите някакви впечатления, моля?!

Тайга, благодаря за отзива! Simple Smile

# 564
  • София
Имам  2 книжки, от преди време, първо бях гледала филма, сладки са, но филма би беше по-симпатичен като че ли, та по-точно него бих предложила.

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 16:07 от Angel_Dust

# 565
  • Варна
А да кажете, ако сте чели вие или децата книгите за Артур и минимоите някакви впечатления, моля?!

Тайга, благодаря за отзива! Simple Smile
Детето много харесва филмите, по тази причина взех книга за минимоите от библиотеката. Зачете и се отказа, не му харесвала как е написана.

Относно "Смоговци", хубава е книгата, но е за по-големи деца, над 10 поне.

# 566
Детето много харесва филмите, по тази причина взех книга за минимоите от библиотеката. Зачете и се отказа, не му харесвала как е написана.
И моите впечатления са такива.

# 567
  • Sofia
Супер сте, благодаря!   bouquet
Отказах се. 

Щерката (7г.) днес започва:

# 568
Моренка, а тези книжки на Холи Уеб как са? Аз ги купих, обаче каката не се е сетила за тях, чудя се да не би да идва вече голяма и да ги оставя за подарък.. newsm78

# 569
  • Sofia
Гушкан (7г и 4м.) прочете първата/една от трите за 2-3 часа. Започна я и докато не я свърши не мръдна. Идваше само първите две дати от дневника на дядото на главната героиня да ѝ чета, защото е по особен/неразчитаем за нея шрифт, но след това тя си ги пое.  Много ѝ хареса! Чак беше се засилила да започва веднага и следващата (днешната).  Grinning
Обаче аз не съм чела, та лично мнение не мога да дам.
Щом ги имате, нека ги пробва твоята девойка. От толкова пак ще стават за подарък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт