А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 51 928
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Дъщеря ми на 10г. завърши 8 -ма книга от "Детективите Агата и Лари" и си дочита "Хари Потър и огненият бокал"
Синът ми прочете "Пълзящо страшна история"- от една поредица за малки читатели

# 571
Съюзът на слепите в България стартира инициатива "Подари ми история" - прочети на глас стихотворение, разказ, повест, роман, научна разработка и т.н., които харесваш, и ги запиши в mp3 формат на компютър, диктофон или телефон.

# 572
  • Sofia
Сиси, мерси за информацията, ще я разпространя   bouquet

# 573
Мисля да се включим с дъщеря ми, затова реших да пусна и тук..

# 574
  • Варна
"Фюри и мустангите"

# 575
Намери тази опърпана книжка в библиотеката от моето детство :

И в момента я дочита. понеже  я карам понякога да "ми чете" на глас, та ме върна в детството. Много харесвах на времето доста от книгите на руски автори.

# 576
Запична (9 г.):

Зори, имам някакъв спомен за тази книжка, но я нямаме, сигурно съм я взимала от библиотека, другарче или от Читалището на село през лятото.. Simple Smile Аз също много харесвах руските автори! Peace

# 577
  • Sofia
"Снежното еленче" беше много харесана!
Днес (на отиване към у-ще, в автобуса) започна (тя на 7г.)

Едва в началото е, а каза, че много ѝ харесва.
Яд ме е че няма останалите (освен 4те) от тази поредицата.

# 578
  • София
Моите деца получиха повечето книжки от тази колекция Малък читател (имаше ги в Лидл преди празниците с кампания "Купи за теб - подари на дете"). Вече изчетохме две, ама много грешки в тези книжки  ooooh! Днеска съм купила коректор да ги поправям  Rolling Eyes Писах им и писмо (имат мейл с мънички букви на задната корица - в сайта "контакти" не се отваря).

# 579
# 580

Минахме цялата поредица /22 книжки/ и сега прочете от същия автор:

като снощи тъкмо довърши тази:

На осем години е и наскоро рисува любимата си книга- "Баскервилското куче", прочетена преди 2-3 седмици. Влече го криминалният жанр.

# 581
  • Варна
Judy, благодаря за споделените заглавия!
Ще влязат в списъка за четене  Peace .

# 582
  • Sofia
И аз съм ги набелязала за след време... нали все се ровя, та съм ги прибрала вече в списъка. Simple Smile

# 583
Judy, благодаря за споделените заглавия!
Ще влязат в списъка за четене  Peace .

Бих препоръчала първо да си минете поредичката "Детективи с машина на времето". Тази, новата, е с други герои, малко по- големи и някак самата нова поредица ми се вижда по- лесно разбираема след като се изчете първата.
Не е задължително това, разбира се. Просто споделям личното си мнение.
Но са много хубави всички книжки на автора.

# 584
  • Варна
Всяка препоръка е добре дошла  Peace. Не бързам с предлагането, книги от този тип изчита много бързо и трябва да имам нови заглавия в запас  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт