А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 51 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мисля, че стават перфектно, ако детето чете Simple Smile Едри букви, кратки глави, лесни думи и изречения... стига да си пада по  пиратски  приключения, вероятно ще му харесат.

# 496
Пишейки от името на едно доста попораснало дете, не съм много сигурен, че има някаква полза от публикацията ми, но обичам да чета и реших да споделя.
В момента чета "The God Delusion" на Ричард Доукинс, не знам дали книгата има българско издание. Представлява есе, разглежда религията като идея, лично го намирам за много интересно и го препоръчвам на всички от около 15 нагоре - не смятам, че ще се стори интересна на по-млади деца...

# 497
Vortex_2509, можеш да пишеш и в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=810422.0;topicrefid=20

# 498
В момента синът ми чете/по скоро преглежда от време на време/ енциклопедия за автомобили,подарена му миналата учебна година от училище,за отличен успех Grinning

# 499
Здравейте, искам да изненадам едно момиченце, 2 клас е, с книги за Коледа, но нямам идея какви неща харесва  ooooh! Може ли да ме ориентирате с нещо?

П.П. Имам няколко книги от поредицата на Томас Брецина - Това е тайна. Подходящи ли са за тази възраст, или е малка още? По мой спомен, нямаше нищо неподходящо, но все пак.

# 500
  • Sofia
Започнах да чета на щерката (7г. и 3м.)

Чудя се като е първа книга от трилогия, останалите две издавани ли са изобщо в БГ и понеже подозирам, че не, защо ли... като с трилогията печели световна слава Е. Несбит?!   ooooh!

Nestle93, уточни за всякакви книги ли питаш или за коледни?

# 501
Всякакви, Коледа е само повод.  Mr. Green
Съжалявам, че не уточних както трябва.

# 502
  • у дома
Тази вечер от Лидъл взехме тези за по 1,50 лв броя

Всъщност има я цялата поредица http://www.helikon.bg/author/%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%B8%20%D0%9F%D … %80%D0%BD_111420/ ,но ние  първите четири си ги имаме от преди-
Малкият ми син веднага зачете шестата.

# 503
  • Стара Загора
Дъщеря ми чете 5 книга от поредицата "Детективите Агата  и Лари". Синът ми започна една книжка  от Лидъл "Малките пирати"

svetlaem, тези книжки стават ли за начинаещи читатели.

# 504
  • у дома
Дъщеря ми чете 5 книга от поредицата "Детективите Агата  и Лари". Синът ми започна една книжка  от Лидъл "Малките пирати"

svetlaem, тези книжки стават ли за начинаещи читатели.

От типа на Агата и Лари са -една идея по-тънички Peace - моето е втори клас и ги изчита за ден...

# 505
  • Ямбол
Здравейте, искам да изненадам едно момиченце, 2 клас е, с книги за Коледа, но нямам идея какви неща харесва  ooooh! Може ли да ме ориентирате с нещо?
....
Като нямаш идея какво харесва, как ще избираш нещо, което може и да го има или да е чело детето книгата?

# 506
....
Като нямаш идея какво харесва, как ще избираш нещо, което може и да го има или да е чело детето книгата?

Не съм в добро отношение с родителите, и ми е некомфортно да разпитам.  Tired

# 507
  • Ямбол
И въпреки това държиш да е книга, нищо, че може да повториш нещо или подаръкът ти да стане излишен?

# 508
Бих могла да подбера някоя по-неизвестна поредица просто. : )

# 509
  • Sofia
Nestle93, моята е по-малка, затова други момичета ще дадат идеи предполагам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт